Ga naar inhoud

Wachwoord


Nathalie Rigouts

Aanbevolen berichten

Welkom op ons forum. :welkom:

 

Het klinkt wel vreemd dat je het wachtwoord van je 'oude' computer al bent vergeten als je nog maar net een nieuwe hebt gekocht.

Misschien heb je daar wel een begrijpelijke verklaring voor?

 

Oplossingen zijn er sowieso.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo, ik begrijp de vraag. De oude PC was lang ongebruikt omdat ik sowieso een laptop van mijn werk heb. Mijn dochter is nu 10 en de nieuwe laptop is eigenlijk voor haar om schoolwerk mee te maken en Minecraft te spelen. Ik wil graag al mijn oude prive files bv met adressen op deze laptop overzetten zodat die oude eindelijk weg kan. Maar het PW ben ik dus blijkbaar kwijt. Als er een oplossing is hoor ik het graag. Alvast bedankt. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben terug van weggeweest.

 

Lazesoft Recover My Password

Een fantastische tool om vergeten inlogwachtwoorden te achterhalen aan de hand van een bootable USB stick. Ik heb er goede ervaringen mee.

http://www.lazesoft.com/boot-computer-from-usb-device.html

De Home Edition is gratis!

*********

Handleiding Lazesoft Recover My Password: https://www.youtube.com/watch?v=j0_N5gZ-PWs

*********

Hoe een opstartbaar (bootable) Windows wachtwoord recovery disk maken?

Lees op deze site hoe je een opstartbaar medium maakt: http://www.lazesoft.com/how-to-burn-a-windows-password-recovery-cd.html

 

Het komt er dus op neer dat je eerst de gedownloade Home versie installeert op een andere computer. Open het programma en maak vanuit het programma een bootable medium aanmaken. Start de computer waarvan je het wachtwoord vergeten bent op via het aangemaakte Lazesoft opstartmedium om je wachtwoord te achterhalen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.