Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


iEscape

Politie waarschuwt voor criminelen die WhatsApp-codes vragen

  Aanbevolen berichten

  De politie heeft een waarschuwing gegeven voor criminelen die WhatsApp-codes aan gebruikers vragen om hiermee WhatsApp-accounts over te nemen. Vervolgens worden de gekaapte accounts gebruikt voor het plegen van WhatsApp-fraude.

  Om een account te bevestigen verstuurt WhatsApp via sms een zescijferige verificatiecode. Criminelen vragen in naam van het slachtoffer deze verificatiecode op, waarna die de code op zijn telefoon ontvangt. Vervolgens wordt het slachtoffer door de criminelen benaderd, bijvoorbeeld via WhatsApp of telefonisch, zo laat de politie weten. De criminelen benaderen het slachtoffer bijvoorbeeld over een advertentie die hij online heeft geplaatst.

   

  Klik hier om het artikel te lezen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.