Ga naar inhoud

ChessGuard_V0_8.exe


Aanbevolen berichten

Hallo,

Mijn hobby is schaken. Ik heb een kleine app die mij toelaat om online te schaken op een echt DGT schaakbord. Genaamd ChessGuard, (de website waar je dit kon downloaden is al enkele maanden offline). Hier is een YouTube video waar je het in werking kan zien: 

Ik gebruikte het vooral om openingen te trainen op een echt schaakbord op de website Chesstempo.com

Tot over enkele maanden werkte deze app prima. Ik probeerde het onlangs terug op te starten, kreeg de melding start als admin, waarop ik dubbel click maar het programma reageert niet. Het is een app die niet geïnstalleerd moer worden. Gewoon dubbel klikken en dan start het normaal.

Ik heb het al een tijd niet meer gebruikt, dus ik weet niet vanaf wanneer het niet meer werkt. Ik herinner mij dat ik het januari 2019 nog gebruikt heb. Misschien heeft het iets te zien met een windows 10 update, een KB update ofzo? 

Ik gebruik windows 10 64 bit.
Ik heb ook windows 8 32 bit geïnstalleerd in VirtualBox. Ik heb de app vroeger nooit geprobeerd in windows 8 32 bit. Maar als ik het nu probeer krijg ik de melding:  This app can't run on your pc find a version for your PC,check with the software publisher.

Hopelijk kan iemand mij hierbij helpen.

Ik heb de app toegevoegd in de attachment. Gewoon unzippen en de REMOVE op het einde van de extensie verwijderen.

chessguard.7z

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.