Ga naar inhoud

Pronostiek Excel


LouisVDP

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb een vraag i.v.m. een formule op Excel. Ik zou graag een bestand maken waarmee je je eigen pronostiek kan samenstellen.

Je zou dus moeten je eigen team kunnen samen stellen (bv. maximum 6 renners). Maar elke renner heeft ook een waarde (bv. een goede is 50 punten waard, een iets mindere 5). In totaal heb je 200 punten. 

Ik heb al geprobeerd met de ALS functie. Als een renner geselecteerd is, dan voeg je zijn waarde toe. Daarom heb ik iemand zijn hulp nodig, om deze formule te kunnen vinden. 

Of heb je een idee hoe ik het anders kan doen zonder Excel. Enkele voorbeelden zijn de Sporza Wielermanager en www.zelanbike.be .

Alvast bedankt

aangepast door LouisVDP
Fout
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is mulitpost en wordt afgesloten.

 

 

Zie PCH forumregels.

 

Quote

Indien onze medewerkers vaststellen dat een vraag op meerdere fora is gepost, kan uw vraag tijdelijk en/of definitief "on hold" worden gezet. Dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen. Onze medewerkers zullen u van deze tijdelijke en/of definitieve blokkering op de hoogte stellen.

 

59ea0ff4b8a7a-smiley_slotje.png

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.