Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


DeeWee

Adware (?) op Samsung A7

  Aanbevolen berichten

  Beste,

   

  Ik werk met een Samsung A7 en stel sedert een 2-tal weken problemen vast als ik op het internet wil gaan.  Ik gebruik daarvoor de Internet App van Samsung.  Maar als ik die opstart, krijg ik onmiddellijk een scherm te zien van Telenet met de melding dat ik ben uitgekozen als winnaar van een nieuwe smartphone, ter gelegenheid van hun verjaardagspromotie….  (zie bijlage).  Uiteraard komt dat niet van Telenet maar lijkt het er op dat ik gehackt ben.  Ik kon nog enige tijd ongestoord verder werken met de app van Chrome, maar die is nu ook al gehackt met die meldingen.
  Vraag is dan ook: hoe kan ik daar van verlost worden.  Uiteraard heb ik nog niet op de OK knop geklikt, maar het kan zo niet verder.
  Mijn oude, nog werkende Samsung A5, heeft daar geen last van.
  Wie kan mij helpen ?
  Dank bij voorbaat,

   

  Dirk

  Screenshot_20190607-215526_Samsung dond.jpg

  Screenshot_20190607-215526_Samsung Internet.jpg

  Screenshot_20190613-221233_Chrome.jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    1

  Beste Stegisoft,

   

  Bedankt voor de tip.  Ik heb die app geïnstalleerd en laten draaien.  Na de scan gaf hij aan dat er geen malware was gevonden.  Maar later kreeg ik de melding dat er 4 "Niet-kritieke problemen" gevonden waren, en 1 "Kritiek" probleem.
  Om het te kunnen oplossen moet ik "Voorrang boven andere apps" inschakelen... - zie bijlage.
  Vraag: is het aangewezen om dat te doen ?

   

  Mvrgr,

   

  Dirk

   

   

  Screenshot_20190615-143959_Malwarebytes[24072].jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.