Ga naar inhoud

Externe ,opslag ,1TB.


leeuwtje45
 Delen

Aanbevolen berichten  • 2 weken later...

Hey Robke.

Als ik mijn harde schijf aansluit, op de ene pc dan toont hij dat er iets nieuws is aangesloten en als ik dan ga kijken naar deze computer dan toont hij een map maar een foutieve...is niet de opslagmap.

Sorry als ik mss iets te onduidelijk over kom maar weet anders niet hoe hezt te beschrijven.

Vele groetjes en alvast terug bedankt."Leeuwtje45"

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Hey,

en wat zie je dan als je op de foutieve map dubbelklikt om hem te openen? Het lijkt mij enorm raar dat hij een nieuwe map toont als je de harde schijf aansluit en het dan niet de juiste map is...

grtz

Hey Robke...

Bedankt voor je reactie en sorry dat ik zo laat reageer,maar ik zie dan een map zoals je een embleem ziet van een onbestaande internet page.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je de externe harde schijf op een voeding aangesloten? Ofwel, is er een stopcontact bij nodig? Dan zou je wanneer de externe harde schijf niet gevonden wordt, de voeding kabel (de andere kabel is de USB-kabel) er uit te trekken. Dan hoor je de bekende melding, en dan stop je hem er weer in.

En als je Deze Computer rechtsklikt, kun je kiezen voor Beheren. Dan wordt een scherm geopend, en kun je "Schijfbeheer" kiezen. Als hier je schijf niet gevonden is, of gecorrigeerd kan worden, ligt de fout in de schijf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...