Ga naar inhoud

Deze 'gratis game' steelt je Steam-account


Aanbevolen berichten

En belazert je vrienden.

Als je een gratis game aangeboden krijgt via Steam, controleer dan goed of je niet keihard wordt belazerd, zelfs als je deze van iemand uit je vriendenlijst krijgt. Oplichters delen zogenaamd gratis games uit, stelen je account en doen vervolgens hetzelfde met mensen uit jouw vriendenlijst.

 

De oplichters sturen je een melding dat je een gratis game krijgt of hebt gewonnen en dat je daarvoor alleen maar een key hoeft in te vullen op de giveaway-site. Deze giveaway-site (steamsafe.fun, gamekeys.gq en andere) doet alsof de gebruiker middels een roulette-systeem een gratis game krijgt.

 

In de "molen" zitten verschillende populaire games waaronder Player Unknown's Battle Ground (PUBG), Tropico 4, ARK: Survival Evolved, Counterstrike Source Go (CSGO), Assassin's Creed etc. De gewonnen game moet natuurlijk wel gekoppeld worden aan je Steam-account en daarvoor moet worden ingelogd in Steam.

 

Bron:  https://webwereld.nl/security/111819-deze--gratis-game--steelt-je-steam-account

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.