Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Theo2602

Beelden met Mobiel naar PC

  Aanbevolen berichten

  Ik heb een mobiel LG G7 thinQ. Speciaal de mogelijkheden van de camera waren voor mij doorslaggevend. Maar dat valt vaak niet mee. Zo vond ik het 'vertraagd filmen' (eigenlijk fout= versneld filmen), maar terwijl ik dat fijn op de mobiel kon zien, kon ik dat niet overbrengen naar PC gewoon met het kabeltje. Uiteindelijk vond ik de oplossing door dat filmpje over te zetten naar Drop box, dan werd dat automatisch bewerkt en kan men het vertraagd zien op PC. En het er ook naar wegschrijven. Hetzelfde met een 'Schermopname' ik vind die nergens terug in de 'verkenner' van de smartphone, maar ook die kan je naar Dropbox sturen. Opgelost.

  Maar nu heb ik nog een probleem. Ik zag vaak dat mijn foto's 'even bewogen' op de mobiel, en vond dat wel fijn, maar bij het overzetten wordt dat een gewoon JPG. Nu heb ik al gevonden dat dit iets te maken heeft met HDR (denk ik) en vind op Youtube oa. hoe dat werkt en hoe dat gemaakt wordt, maar niet hoe ik dat ook op de computer kan klaarkrijgen. Kan er mij iemand een (liefst Nederlandstalige) uitleg geven???

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.