Ga naar inhoud

raar internet probleem


Jan12345

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb al een hele tijd een probleem met mijn internet. Ongeveer om de 15 minuten valt mijn internet uit en daarna komt het terug na 2 minuten. En het rare is dat als ik mijn internetkabel in en uit trek, dat het internet dan gewoon direct terug komt. Het is zeer vervelend als je bijvoorbeeld naar Netflix kijkt. Het probleem ligt ook niet aan mijn computer, want ik heb recent een nieuwe computer gekocht en het probleem blijft zich gewoon voortdoen. Mijn mede huisgenoten hebben er ook geen last van en ze gebruiken dezelfde modem als ik. En mijn internetsnelheid is ook  gewoon normaal. Weet er iemand waaraan dit zou kunnen liggen?

 

Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je had het probleem al met je vorige computer en nu heb je datzelfde probleem op je nieuwe computer.

Je huisgenoten hebben nergens last van.

Ik zou het eerst zoeken bij de netwerkkabel, die jouw pc verbindt met het modem, want waarschijnlijk gebruik je voor de nieuwe pc nog dezelfde kabel. Even een andere netwerkkabel proberen. Een CAT 5E netwerkkabel van 10 meter kost slechts € 2,42 bij de Action: https://www.action.com/nl-nl/p/maxxter-netwerk-kabel/

Gebruik je wel een ononderbroken kabel? Koppelstukjes die 2 netwerkkabels met elkaar verbinden, kunnen ook voor zulke problemen zorgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.