Ga naar inhoud

[OPGELOST] draadloos internet werkt niet meer na instalatie nieuwe scarlet box


sammydo

Aanbevolen berichten

eey, weer een klein probleempje.

wij hebben vanmiddag een nieuwe scarlet box gaan halen want we hadden bericht gekregen van scarlet dat ze vervangen moesten worden.

alles goed en wel maar na dat we box hadden geplaatst (met router ertussen) kregen we geen internet meer, configuratie scherm zij van wel maar ons internet, skype, msn,etc werkte niet meer. ook het draadloos internet van mijn PS3 werkt niet meer. maar als we de router er vantussen uit halen werkt ons internet wel terug. is er misschien een of andere insteling die we moeten aanpassen want met de oude box werkte alles nog perfect.

alvast bedankt.

sammydo

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat is gewoon een switch, maar we hebben het al gevonden, e hebben gewoon nog is gebeld en er antwoorde en andere meneer(die veel vriendelijker was) en hij heeft ons geholpen door heel onze verbinding opnieuw op te starten en ineens lukte het wel

maar toch bedankt allemaal

sammydo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.