Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


feddema

Functie INDIRECT

  Aanbevolen berichten

  Ik heb een vraag de functie INDIRECT. De volgende formule wil ik toepassen op 52 tabbladen: =COUNTIF('1'!$G$5:$G$8;0)+COUNTIF('1'!$I$5:$I$8;0). Nu kan ik de 1 steeds vervangen door de naam (het nummer) van het  volgende tabblad, maar met de funcie INDIRECT moet het eenvoudiger kunnen, maar ik kom er niet uit hoe dan precies. 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.