Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

emielDS

Lid
 • Aantal items

  193
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over emielDS

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. emielDS

  excel tabellen omzetten

  Als je een zinnig antwoord verwacht begin dan eerst met het plaatsen van een voorbeeldbestand met wat de verwachte uitkomst is.
 2. Dan zo? Voorbeeld grootboek (1).xlsm
 3. emielDS

  Doorklik systematie

  zonder voorbeeldbestand is het moeilijk werken maar aan de van van de vorige code zou ik toch anders werken. tegen mijn gewoonte in heb ik zelf een voorbeeld gemaakt hoe ik het zou doen. Plaats in de code op de plaats waar nu 1,2,en 3 staan de naam van tabbladen die je wil filteren( kan uitgebreid worden) de msgbox heb ik achterwege gelaten, zoals hij er nu staat is er toch geen weg terug en die op de knop drukt (of dubbelklikt) weet wat hij doet denk ik toch) filteren op meerdere bladen.xlsm
 4. Een voorbeeldbestand kan wonderen verrichten.
 5. emielDS

  probleem checklist

  heb je al een x geplaatst en gekeken op het volgende blad?
 6. emielDS

  probleem checklist

  bedoel je zoiets? checklist machineveiligheid (1).xlsm
 7. emielDS

  Doorklik systematie

  Ik naam aan dat je het voorbeeld van Haije gebruikt? Plaats dan elke keer voor de regel With sheets.... in de macro Sub filteren(klant) (te vinden in module 1) msgbox "Nu worden de gegevens van blad naam van het blad verzameld" bv. Sub filteren(klant) msgbox "Nu woden de gegevens van blad Hardwaregegevens verzameld" with sheets ("Hardwaregegevens")
 8. emielDS

  kruistabel

  Je zal nog veel moeten veranderen, ik heb gezien dat je zelfs kolommen met formules in wil sorteren.
 9. emielDS

  Doorklik systematie

  Om te antwoorden op uw vraag, waarschijnlijk wel.
 10. nog een paar mogelijkheden test1 (1).xlsm
 11. bedoel je zoiets? bekijk tabblad 1 het verwonderd mij dat het bestand nog wil draaien met al die voorwaardelijke opmaak. U zegt dat het bijna klaar is maar eerlijk gezegd begrijp ik geen bal van de puntenverdeling. Poule formule 1 (1).xlsm
 12. tabblad beeld --> weergeven/verbergen formulebalk aanvinken
 13. Code wat aangepast zodat de datum verdwijnt als de cel leeggemaakt wordt. deze code geld enkel voor die cel, als er meerdere cellen zijn moet de code aangepast worden. De code van Bucky doet wat er in uw vraag stond, zo is het meteen duidelijk waarom een klein voorbeeldbestand altijd nuttig is. datum test (1).xlsm
 14. zo dan. datum test (1).xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.