Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

emielDS

Lid
 • Aantal items

  439
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over emielDS

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

1.346 profielweergaven
 1. plaats een voorbeeldbestand,aan een rijtje gegevens en streepjes(waar er dan waarschijnlijk nog ontbreken) hebben we niets.
 2. zonder voorbeeldbestand zal je waarschijnlijk weinig respons krijgen.
 3. zoiets? Knipperende tekst (1).xlsm
 4. emielDS

  Cursorcel inkleuren

  Het is misschien ook daarom dat er een voorbeeldbestand gevraagd wordt.
 5. eerlijk gezegd, ik begrijp er niets van, tenzij dat je met formules in 2 verschillende bladen uit 2 bestanden een link wil leggen naar nog een ander bestand.
 6. of zo, telt verder bij een ander jaartal. kan ook aangepast worden dat hij bij een volgend jaar opnieuw begint te tellen. 8d-Registratielijst_2020_R.01 (3).xlsm
 7. aan prentjes hebben we niks. plaats een voorbeeld met wat je echt wil? wil je de laagste waarde van 1 met daarbij de overeenstemmende waarde van 2? wil je de laagste waarde van 2 met daarbij de overeenstemmende waarde van 1? Welke formule staat er in de cellen? als je maar een halve opgave geeft kan je moeilijk een ganse oplossing terugkrijgen.
 8. ik denk dat u er zelf nog eens goed moet naar kijken, 40 is niet het kleinste getal magazijn 2 en in magazijn 1 staat er zelfs geen 89.
 9. Als je wil geholpen worden plaats dan een voorbeeld zonder meer dan 16.000 verborgen knoppen
 10. Waarom 2 macro's en hoe ga je uw factuurnummer plaatsen deze maand?
 11. heb je ook mijn oplossing van vandaag bekeken
 12. Ik denk niet dat uw oplossing de bedoeling is, in uw formule zoekt men de kleinste som van de twee magazijnen. Ik dacht dat het de kleinste van de het tweede magazijn moest zijn plus de overeenkomstige van het eerste magazijn.
 13. dan zoiets, in kolom R magazijnverplaatsing (1).xlsm
 14. een oplossing met een macro magazijnverplaatsing.xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.