Ga naar inhoud

Extern toetsenbord werkt niet op Microsoft Surface Laptop


Aanbevolen berichten

Beste forumgebruikers,

 

Ik bezit al een tijdje een Microsoft Surface Laptop, maar door deze corona crisis moet ik meer thuiswerken en wou ik dus een extern toetsenbord kopen voor ergonomisch gemak. Ik had een Logitech K375s gekocht en dit werkte perfect (via bluetooth, nie via USB). Echter, na een aantal dagen begon er problemen mee te krijgen. Na ongeveer 1 minuut typen op het toetsenbord, werkte dit niet meer. Ik moest dan telkens het toetsenbord aan-/uitzetten om terug te kunnen typen of aangezien het een multi-device toetsenbord is, verbinden met een ander toestel om dan terug naar mijn laptop te gaan. Maar daarna steeds weer hetzelfde verhaal. Ik heb het dan even uitgelaten en wou het de volgende dag nog eens testen. Toen ging het wel degelijk terug, maar na een langere periode kwam alsnog hetzelfde probleem voor. 

 

Uiteindelijk heb ik mij dan een Logitech K780 gekocht en met dit nieuw toetsenbord heb ik na 2 dagen weer hetzelfde probleem. Dit doet mij vermoeden dat het niet aan het toetsenbord ligt, maar aan mijn laptop. Iemand die weet hoe ik dit zou kunnen oplossen?

 

Alvast bedankt!

 

Speccy: http://speccy.piriform.com/results/6b0JFqo8u3DbouRZb5ijqX6

image.png

aangepast door brambo_1995
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.