Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.372
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. tja, al je al net kan aangeven wáár je niet uitkomt, wordt het voor ons ook lastig natuurlijk.... google eens met de termen 'orange data mining' en je krijgt allerlei nuttige hits met o.m. tutorials en youtubefillempies, zag ik
 2. tja, niet handig van mij op een online virusscan te wijzen als de pc niet opstart... ik had op het oog een rescuedisk van eset waarmee je de pc opstart buiten windows om en vervolgens de pc grondig laat scannen. instructies: https://support.eset.com/kb3509/
 3. dat is vervelend, maar het zal misschien wel komen door een iets te vlugge klik op iets waarop je niet had moeten klikken, op internet of in een mailbericht. begin eens met een online virusscan, zoals https://www.eset.com/nl/thuis/online-scanner/ volg de aanwijzingen daar en bericht het resultaat.
 4. daar heb je internet voor bijv, zegt google, https://www.allekabels.nl/searchresult.php?keyword=firewire
 5. je kan ccleaner wél gebruiken als hulpmiddel om je pc toch weer wat sneller te maken. ccleaner bevat de rubriek extra/opstarten. daar mag je alles uitschakelen behalve je antivirus en evt wifi-software. de rest is allemaal niet nodig voor de goede werking van windows. heb je dat gedaan, dan naar de startknop, afsluitmenu, en de optie 'opnieuw opstarten'
 6. nee, je mag nooit zo maar in het wilde weg dubbelen wissen. ccleaner kan wel dubbelen opsporen maar kijk naar de naam en maakt verder geen onderscheid. een bestand met naam *** kan in de ene map een andere functie hebben dan *** in een andere map. vuistregel: alleen dubbelen in je 'eigen' mappen zoals documenten en afbeeldingen zou je kunnen verwijderen, omdat jij zelf kan beoordelen of het inderdaad 'echte' dubbelen zijn
 7. jouw ip locatie is niet nauwkeuriger dan de plek waar de server staat via welke jij met internet bent verbonden. het is dus geen exacte locatie, zoals op een mobiele telefoon met gps. checkjouw ip locatie is met deze: https://www.iplocation.net/find-ip-address dat jouw voorkeur niet wordt vastgehouden kan inderdaad een gevolg zijn van dagelijkse ccleaner activiteiten, of anderszins opschonen van je browsergegevens in de browser zelf. dus check ook eens de instellingen van je browser.
 8. zoals je het beschrijft is er maar een conclusie mogelijk: het probleem zit 'm in jou pc. kan zijn een kapotte HDMI-poort of een kapotte videokaart. veel keuzes zijn er niet.....
 9. een oorzaak zou kunnen zijn: je antivirus-suite of anti malware software. zet die eens tijdelijk uit, en ga na of het dan wel sneller gaat.
 10. falstring

  errors

  dat wát gebeurt??
 11. je bedoelt kennelijk dat 'ie op dat bios scherm blijft staan? - klik op f10 en zeg ja op save and exit, dan zou windows moeten opstarten - bij volgende opstart in hangend biosscherm: klik f3, en later f10.
 12. falstring

  errors

  wat de boel soms weer op gang krijgt: druk op de (fysieke) aan/uitknop gedurende een seconde of 5, totdat de pc helemaal dood is. daarna opnieuw aanzetten
 13. zorgen dat de accu niet zo leeg raakt...??
 14. da's er een voor de glazen bol.... je zult meer info moeten geven: - wanneer ondervind je traagheid? - heb je al gechecked met malwarebytes en antivirus software?
 15. open de verkenner, klik de windows-schijf (meestal c:) open. klik de map gebruikers open. zie je hier nog een gebruiker met je eigen accountnaam?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.