Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. falstring

  Desktop bevriest en loopt vast.

  tijd voor een hardware-inspectie... Download en installeer Speccy. https://www.ccleaner.com/speccy Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. 
 2. falstring

  HDMI werkt niet

  tja, dan zul je toch een vakmannetje ter plaatse moeten inschakelen, want op afstand laat zich dit niet oplossen.
 3. falstring

  HDMI werkt niet

  is het scherm zelf kapot of zit er iets fout met de drivers? al geprobeerd: sluit laptop op de tv aan, zet 'm aan, na een minuutje: houd de aan/uitknop op de lap ingedrukt tot de laptop 'dood' is, en zet 'm dan weer aan (vaak wordt dan het signaal meteen doorgeleid naar de externe verbinding)
 4. falstring

  Opstartapparaat niet gevonden

  ik maak toch even een opmerking: als de schijf in een docking station gelezen kan worden, wil dat nog niet zeggen dat ie helemaal in orde is! de schijf kan best zodanige kwalen hebben dat windows niet kan opstarten.... in een docking hoeft de schijf geen (intensieve) acties uit te voeren om windows te laten draaien. omgekeerd: als een hd aan het overlijden is, kan je doorgaans de data te redden via aankoppelen aan een andere pc via usb of een docking. wellicht toch een testje doen met hdtune of crystal disk info?
 5. falstring

  waarschuwing bij acties op netwerkschijf

  dank voor je antwoord, maar... ik denk dat je vergat de verwijzing een link mee te geven...
 6. falstring

  Google Chrome

  op het plaatje staat exact waar u de gevraagde logbestandjes kunt vinden (stond overigens ook al in de post van stegisoft...) dus opzoeken en als bijlage posten kan dan niet meer zo moeilijk zijn...
 7. falstring

  waarschuwing bij acties op netwerkschijf

  ik kan dit niet helemaal volgen.... de netwerkschijf is wordt gebruikt als centrale opslag op een klein kantoor, en er wordt dus veelvuldig van de netwerkschijf gelezen en erop geschreven. in het betreffende netwerk zitten ook twee w10 pcs, en daar verschijnt de betreffende mededeling niet.... op de (geheel uptodate) w7 pc wordt ie helemaal niet gebruikt, en staat ff als standaard browser aangemerkt.
 8. falstring

  waarschuwing bij acties op netwerkschijf

  dank porrelaar. als je met de juiste termen googlet... maar ja, wat zijn de juiste termen, daar zat mijn probleempje. ik ga volgende week naar de betreffende situatie terug, en zet dan de gegeven oplossingen in werking. resultaat wordt uiteraard gemeld!
 9. ik vind kennelijk de juiste oplossingsrichting niet om van deze waarschuwingsmededelingen af te komen.... het gaat om: w7 pc, iedere keer als er op de netwerkschijf (die zoals je ziet een eigen letter heeft in de verkenner) een bestand wordt gehaald verschijnt deze mededeling.
 10. falstring

  Van Favoriet naar usb stick

  uitgaande van dat plaatje: klik in de linkerkolom op het > voor het woord gebruikers dan zie je mappen van de verschillende gebruikers verschijnen klik op > voor de map met jouw naam dan zie je alle mappen verschijnen die jouw account verzorgen. hiertussen staat ook de map favorieten
 11. falstring

  Van Favoriet naar usb stick

  ik denk dat je in de lijst favorieten kijkt, maar je moet zoals gezegd in de verkenner de map favorieten benaderen
 12. falstring

  Chrome timeout na formateren

  ik ga toch die ninite verdenken. zou zelf nogmaals formatteren en w10 kaal installeren, en dan meteen chrome (en ander spul) erop rechtstreeks van de maker!
 13. falstring

  Chrome timeout na formateren

  geprobeerd, en is dat gelukt? toch wel eerst grondig verwijderd en pc opnieuw opgestart voor je dat origineel installeerde?
 14. falstring

  Chrome timeout na formateren

  heb je echt windows kaal opnieuw geïnstalleerd of gebruik gemaakt van een disk-kloon waarin al chrome zat (of een ander programma dat mogelijk chrome verstoort?
 15. falstring

  Stuurprogramma

  voor een externe schijf hoef je doorgaans geen stuurprogramma te installeren. heb je de schijf in een andere usbpoort geprobeerd (bij voorkeur rechtsteeks op het moederbord (achterkant pc, bij een laptop speelt dit niet) doet de schijf het wel als je 'm bij de buurman inplugt?? kabeltje met dubbele plug erbij en dat dan correct verbonden? vaak zie je dat bij externe schijven de interface (het printplaatje tussen de usbuitgang en de schijf zelf) het begeeft. in zo'n geval: kassie openbreken en de kale schijf in of aan een andere pc hangen. (soms moet die een Linuxsysteem aan boord hebben omdat windows het format van de schijf niet kan lezen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.