Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.081
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. probleem bij opzetten computer

  ik vermoed dat de voeding aan zijn eindje geraakt. kun je er een andere voeding in plaatsen, al was het maar om te checken?
 2. HP 4524 all in one

  fijn dat het gelukt is, en dank voor de terugmelding. we vragen de mods om deze topic op slot te doen.
 3. HP 4524 all in one

  denk wel om je keuze voor 32 of 64 bits! ik zou de full versie nemen, maar let bij de install op: als je kunt kiezen welke software mee moet worden geïnstalleerd sla dan aankoop cartridges, update en imaging over.... is mijn advies kies je de easy install, dan start een soort wizzard, en daarmee kom je uiteindelijk voor de dezelfde vragen het maakt dus niet zoveel uit
 4. HP 4524 all in one

  dat zou best kunnen, maar met die constatering is je probleem niet opgelost... als windows verder correct draait is het volgen van de opgegeven handelwijze aan te raden.
 5. controle knopjes van de boxen gaan niet meer

  dan is er vast en zeker iets kapot in die box. zijn ze oud: jammer dan, zijn ze jonger dan twee jaar: terug naar de winkel ermee
 6. HP 4524 all in one

  weet niet welke windows je gebruikt maar wat je moet doen komt hierop neer: - haal de printer van de stroom en houd de aan/uitknop een paar keer enkele seconden ingedrukt. - verwijder de printer in het overzicht 'printers' (onderdeel van configuratiescherm - deïnstalleer in configiratiescherm/programma's en onderdelen' de software van de printer. - ga start, afsluitmenu en kies de optie 'opnieuw opstarten' - zet de printer weer aan de stroom - haal https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-envy-4520-all-in-one-printer-series/5447920/model/8900983 na keuze van jouw besturingssysteem de juiste driver op - installeer die nieuwe driver en volg de wizzard om de printer aan het werk te krijgen.
 7. Nieuwe installatie Windows 10

  downloadlink: dat kan van alles zijn, en dat vertrouwen we hier niet zo maar .... er is er maar 1 de goeie: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 je moet uiteraard wel een geldige productcode hebben....
 8. per ongeluk op ssd

  maak op de niet-ssd een map downloads aan open dan c:\gebruikers\[jouwnaam] selecteer item 'downloads' rechtsklik en kies eigenschappen, en dan tabblad locatie. volg daar de wizzard om de downloadsmap over te zetten naar de aangemaakte map op de andere schijf. zo gaat het ook om de standaardlocaties documenten, afbeeldingen etc van de ssd weg te halen.
 9. Internet Explorer 11

  bij w10 problemen altijd beginnen met: ga start, menu afsluiten, en kies de optie 'opnieuw opstarten' (dat is onder w10 de enige manier om windows uit het geheugen te verwijderen en weer opnieuw opgebouwd, zoals als vroeger het geval was bij uitzetten en weer aanzetten van de pc. helpt ook dat niet, dan een scan van je pc voorleggen aan de experts hier. dat doe je zo:
 10. kan niets downloaden na installatie windows 10 pro

  een antwoord op die vraag van stegisoft is essentieel
 11. goeie kans dat alles weer terug is als je de eigen repair-optie van livemail gebruikt. dat doe je zo: - zet alle onderdelen van live (essentials) uit - ga configuratiescherm / programma's en onderdelen - selecteer 'windows essentials', rechtsklik en kies wijzigen en daarna 'alle onderdelen herstellen' - is dat klaar, ga naar start, afsluitmenu, en kies daar de optie 'opnieuw opstarten'.
 12. Hp pc komt traag uit stand-by

  elke pc is anders......
 13. Hp pc komt traag uit stand-by

  zet die bullguard eens op non-actief, die bleek laatst bij iemand ook een geweldige vertrager.... zozeer dat ik 'm moest deïnstalleren, en sindsdien geen klachten meer gehoord.
 14. Windows life mail

  je moet in het bovenste vak een tweede voorwaarde hebben aangevinkt, nl dat de mails (ook) afkomstig moeten zijn van een bepaald account. als je die voorwaarde uitvinkt lijkt me de regel met de naam voldoende voor jouw doel, en zal die accountvraag ook niet meer gesteld worden.
 15. wifi kan geen connectie maken met hoofd router

  juist omdat die clean install niet tot resultaat leidde, moest het euvel wel uit de router komen.... enfin: een clean install is sowieso een genoegen, dat zou ieder af en toe moeten doen, dus je bent er niet slechter van geworden. graag geholpen en de beste wensen terug! we vragen de mod om een slotje op deze draad te doen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×