Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.357
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ik neem aan dat je gmail bereikt via een browser op je pc. je hebt vrijwel zeker iets ingesteld mbt de geschiedenis. dus ga in de instellingen van je browser op zoek naar de geschiedenis (meestal bereikbaar via ctrl+h) en regel dat niet iedere keer de geschiedenis wordt gewist. kan ook dat je een programma als ccleaner hebt geïnstalleerd, en zodanig hebt ingesteld dat bij ieder uit-/aanzetten van de pc de geschiedenis wordt gecleaned. zijn beide opties niet van toepassing, dan moet je meer info geven zoals besturingssysteem en op welke wijze je gmail benadert
 2. en oh ja: het maakt ook uit welke printer je hebt, dus meldt dat meteen even.
 3. falstring

  Foto kopieeren

  wellicht kom je hier verder mee: https://zoom.nl/artikel/software/23588-foto-s-digitaliseren-met-de-app-photomyne.html
 4. terecht porrelaar, ik wilde even snel zijn......
 5. als je geholpen wil worden, zal je wat meer info moeten geven, om te beginnen met: op wat voor besturingssyteem draait die smartphone.
 6. ik gebruik al sinds windows 95 screenhunter. doet precies wat jij wilt. nieuwste versie haal je: https://screenhunter_free.nl.downloadastro.com maar er zijn er meer die zulks kunnen, zoek maar eens met de term 'screencapture'
 7. falstring

  gmail

  tja, dan wordt het lastig... heb je wel de telefoon op de aangegeven wijze herstart?
 8. falstring

  gmail

  eerste keer dat ik dat hoor... je krijgt wel de vraag of je de cache wilt legen? en die beantwoord je met ja? blijft het zo ga dan naar instellingen / applicaties tik op de apps die je het meest gebruikt (en zeker de browsers) en kies in het dan getoonde eigenschappenschermpje voor verwijderen cache
 9. falstring

  gmail

  ga instellingen, opslag (of opslagruimte) en als het schermpje is berekend tik je op cache, en ja als de vraag komt om de cache te legen. vervolgens: houd de afsluitknop ingedrukt tot het menuutje komt en kies dan 'opnieuw opstarten'.
 10. windows pikt dat soort wijzigingen niet altijd, maar eist deze actie: typ ; standaard in in het zoekvak en ga naar standaarapps stel dáár je favoriete browser in als standaard. sluit venster netjes af en ga via de startknop naar het afsluitmenu, en kies daar de optie 'opnieuw opstarten'
 11. ook een foute datum/tijdinstelling kan een mogelijke oorzaak zijn. kortom: check dat eens echts onderin het systeemvak
 12. het zou natuurlijk óók kunnen dat de accountnaam op die pc een foutje bevat....?
 13. je meldt niet wat er gebeurt als je bij het booten op enr of esc drukt... lijkt erop dat de bios iets niet begrijpt... dat kan samenhangen met je flikkerprobleem. terug naar de winkel met dat ding!
 14. als je niet wilt dat jpg's in paint geopend worden: open verkenner en rechtsklik op een jpg, kies 'openen met' selecteer je favoriete programma en zorg dat onderin dat schermpje een vinkje staat bij 'altijd deze app gebruiken' nb: chrome is geen 'plaatjeskijker'.
 15. het zal de hitte geweest zijn, en de maaltijd: helemaal niet meer gedacht aan de opdrachtprompt om het probleem op te lossen. al klopt het natuurlijk van geen kanten dat w10 hier een bug zit. voor wie dezelfde oplossing nodig zou hebben: hier https://bitfix.be/accounts-maken-en-wijzigen-met-cmd-commandprompt-in-windows/#.XTi24eR7kb0 een duidelijke tutorial.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.