Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.326
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. als klassiekliefhebber kon ik niet laten even het concert te bekijken. en daar zie ik op verschillende plekken ook al dat beeld en geluid niet altijd parallel lopen. kijk bijv naar de staccato accoorden rond 23,12 sommige scenes zijn wel synchroon, andere lopen net een fractie achter/voor, en dat zul je in een converteerslag niet wegwerken. maar wel een fraaie uitvoering!
 2. deïnstalleer je antivirus eens; avast is niet altijd even betrouwbaar op w7.
 3. vrijwel zeker een vage oorzaak. tweedingen die je moet doen: 1 trek het voedingskabeltje uit de router om het ding in een minuutje helemaal stroomloos te maken. (niet uit-/aanzetten, niet stekker uit stopcontact want dan blijft de trafo nog stroom geven) 2 ga configuratiescherm/apparaatbeheer, klik de rubriek netwerkadapters open en rechtsklik op de adapter die jij gebruikt, kies de optie 'installatie ongedaan maken' sluit de schermen netjes af en herstart de pc; bij de herstart zal windows de adapter als nieuwe hardware zien en wederom maagdelijk installeren. .
 4. usb met brakke contacten in de plug of in de poort geeft soms rare stroompjes waar de pc net zo raar op kan reageren....
 5. geef eerst eens aan welk programma je gebruikt voor de behandeling van je gmail.
 6. voor dat je die initialize + recovery gaat uitvoeren die easus aanbeveelt, eerst de externe schijf eens op een andere pc uitproberen, en als dat lukt: verwijder 'm dan veilig bij het ontkoppelen. herstart je eigen pc via deze weg: start - afsluitmenu - optie 'opnieuw opstarten' en plug daarna de schijf opnieuw in.
 7. en schakel de connected user service uit (typ in het zoekvak: services.msc om er te komen)
 8. heb er weinig ervaring mee, maar laatst ondervond ik zoiets, en dat bleek op te lossen door het hoofdscherm van uitgang te wisselen, en dan als volgt: tweede scherm niet aansluiten, pc herstarten via start/afsluitmenu/optie opnieuw opstarten afsluiten, twee scherm aansluiten en wederom opnieuw opstarten. misschien een onnodige omweg, maar het werkte toen wel.... ik ga ervan uit dat je de meest recente drivers hebt opgehaald bij nvidia....
 9. heb je mazzel gehad, want het gebeurt maar al te vaak dat je zelfs die kopieer actie niet kunt uitvoeren in zulke gevallen...! fijn dat het aldus toch gelukt is.
 10. falstring

  Windows 1o

  kijk eens hier: https://www.windows-helpdesk.nl/windows-10-wil-niet-opstarten/ als dat gelukt is probeer je via configuratiescherm/systeem/beveiliging een herstelpunt terug te zetten
 11. het is vrijwel zeker een beveiligingsprobleem: op de mappen die die bestanden bevatten ligt een beveiliging en daar heb je last van omdat je ze nu op een andere pc wilt openen. je moet dat doorbreken: zie https://www.pcleek.com/tips/tips-voor-windows/1070-hoe-machtigingen-voor-mappen-instellen-met-windows (het heeft geen zin om alles weer een keer op te schrijven..)
 12. kennelijk hebben twee andere latjes andere specificaties dan in het moederbord mogelijk is. dus: sla de handleiding van het mobo eens open en vergelijk de specs van die latjes eens met wat de handleiding als toegestaan aangeeft.
 13. 'De processor staat op 100 % maar de onderliggende processen geven 0 % aan. ': klik op het woord processen en je zal zien dat de getoonde processen wijzigt in die zin dat de meest gebruikende processen bovenaan worden genoemd. krijg je daar de 'lege' processen klik dan nog eens om de grootverbruikers van dat moment in beeld te krijgen. dat taakbeheer zichzelf afsluit is niet normaal: als de boel weer een beetje rustig is doe dan: - zoekvak, typ in 'cmd' - in de kolom daarboven wordt cmd.exe genoemd, klik recht daarop en kies 'als administrator uitvoeren'. - typ (met de spatie!): sfc /scannow en geef enter - herstart daarna de pc via afsluitknop/startmenu/optie 'opnieuw opstarten' is probleem er dan nog, meld dat hier, dan word je geholpen om je pc nader te analyseren.
 14. ik vrees dat dat geen probleem is dat zich door een beginnende cursist laat oplossen..... huur een vakman in (en mijd student aan huis....)!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.