Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.604
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. jammer, ik dacht begrepen te hebben dat cdburner dit klusje wel kon klaren. (ook voor mij is branden geen dagtaak, en als ik het doe helpt een nero mij die ik al onder w98 gebruikte, maar een dure neroi wilde ik je niet aan doen...). hopelijk helpt ashampoo!
 2. nee, je weet nu dat je dat als oorzaak kunt uitsluiten (en dat je data op die schijf [voorlopig] veilig zijn. en mocht het zich weer voordoen: altijd eerst de bekabeling controleren, want het blijft gek dat windows een schijf niet ziet die de bios wél ziet.....
 3. ik zou die schijftest toch maar eens doen.... de link brengt je naar de downloadpagina op de site mojorgeeks. daar klik je op download, en als die klaar is open je dat programma. vervolgens laat je het lopen, maar zorg dan wel dat je de juiste disk selecteert.
 4. met cdburner gaat het je vast wel lukken: https://cdburnerxp.se/nl/home maar....: het kan zomaar dat de brander zelf kaduuk is, dat gebeurt vaker dan ons lief is. dus probeer eerst eens of je wel een simpel databstandje op een dvd kan branden
 5. ga op een andere pc naar https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 en downloadt en run het hulpprogramma volg de wizzard en maak op een stick een installatiemedium voor gebruik op een andere pc met die stick start je de eigen pc op en kiest voor reparatieoptie. dat zijn goeddeels dezelfde opties, maar vanaf die stick is er meer succes te verwachten nu daar ook de installatiebestanden op staan. en lukt het dan niet, dan kun je met de stick een geheel nieuwe install maken.
 6. die is voor de glazen bol... immers wij weten niets van uw configuratie... kortom vertel minstens: is t een laptop, zoja welke, of is een desktop en vermeld dan welk type monitor je gebruikt.
 7. de bios start zo ook wel op, schrijft de ts, dus vooreerst niet rommelen met onderdelen. wel: gebruik je usb aan de frontzijde of achterzijde direct op het moederbord? zitten interne usbkabels op moederbord correct aangesloten, en staan jumpers goed? lijkt me al een ouder mobo, als er ps2 poorten op zitten. is het zeker dat het mobo zelf kaduuk is? is de mobo batterij in orde??
 8. heb je: - de pc al opnieuw opgestart via start/afsluitmenu/optie: 'opnieuw opstarten' - heb je sinds vorige keer de lijst mee-opstarters weer aangevuld? - komt de zelfde foutmelding weer terug - bekabeling van k nagekeken het kán ook aan de schijf zelf liggen... ik zou 'm eens testen met hdtune ( hdtune.com ) of cristaldiskinfo ( https://www.majorgeeks.com/files/details/crystaldiskinfo.html )
 9. heb je wel op het vinkje geklikt dat de instellingen naar het aanmeldscherm moet kopiëren?
 10. falstring

  cd-rom openen

  die dvdspelers zelf hebben ook vaak niet het eeuwige leven, dus: eerst eens proberen op (een) andere pc(s).... en ooit hielp mij cdroller ( cdroller.com ) prima uit een soortgelijke brand. dus kijk daar eens naar als het aan de schijf ligt
 11. falstring

  edge is baas

  control panel is engels voor configuratiescherm. dus typ in het zoekvenster configuratiescherm en je komt er. en als dotchiejack je die download aanraadt, mag je ervan uitgaan dat hij/zij die gechecked heeft.
 12. falstring

  edge is baas

  al methode 3 van deze link geprobeerd: https://www.apowersoft.nl/wijzigen-van-de-standaard-lezer-in-windows-10.html
 13. taal, voorkeurstalen, klik op de ingestelde voorkeurstaal en kies opties in het venster dat je dan ziet kan je een toetsenbord naar keuze toevoegen. en als je dat gedaan hebt kan je bij geavanceerde toetsenbordinstellingen de gewenste indeling als standaard instellen
 14. falstring

  Administrator

  geef eens aan op welke manier je probeert om avg te verwijderen.
 15. ik meld het toch maar even: kennelijk is alleen chrome lastig. mijn ervaring met onwillig chrome: gooi alle browsegegevens weg via instellingen/privacy en beveiliging.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...