Ga naar inhoud

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.779
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. aan het bestand ligt het niet, zie ik hier ook.... zo maar een inval: probeer (ook) eens een ander afspeelprogramma....
 2. vrijwel zeker heeft de laptop zelf ook mogelijkheden om met toetsen(combinaties) de helderheid te regelen. wellicht dat dat je zou helpen. kortom: lees de manual er eens op na.
 3. nee, dat zal niet helpen want dan zal die nieuwe (willekeurige) volgorde in diezelfde nieuwe volgorde worden afgespeeld. zonde van het werk dus, en die tijd moet je besteden aan bestuderen van de opties van het afspeelapparaat in je auto. zal wel zoiets zijn als 'random' , wat je zoekt.
 4. ik heb me in de gauwigheid er niet van vergewist dat die instructie op een redelijk forse betaling zou uitlopen. zonder hulpsoftware wordt het wel wat ingewikkelder... vraagjes: - wil je per se over naar outlook? - je bedoelt toch ms office outlook, en niet outlook.com? - gaat het om (meer dan één?) pop- of imap-account(s) (kijk bij de accounteigenschappen)?
 5. oké, dan hebben helder dat het niet aan die basisdingen ligt. en ook dat je de geadviseerde verkoelingsacties moet gaan uitvoeren
 6. geef eerst eens aan: - of dat een bedrade of een draadloze muis is - als is draadloos is: nieuwe batterijen geprobeerd? - of je al een andere muis hebt geprobeerd - gebeurt het ook als je een spel speelt en géén andere schermen open hebt?
 7. hier https://www.thunderbirdtooutlook.com/nl/ staat het - denk ik - al voldoende duidelijk
 8. 'op dit moment' gebruik je de corsair: heb je dat mobo (tot nu toe) met andere reepjes gebruikt? zijn die corsairs in overeenstemming met de eisen van het mobo (zie de manual)
 9. fijn dat het is opgelost, en dank voor de terugmelding. afsluiten van topics is voorbehouden aan de mods hier, maar die zullen daar ongetwijfeld voor zorgen.
 10. de melding is duidelijk: of je voert een onjuist mailadres in (dan doe jij dus iets fout) of degene die jij wil mailen heeft jou geblokkeerd.... veel meer valt er nu niets over te zeggen.
 11. ik weet (nog) niet welke applicatie op je android je op dat moment gebruikt, maar - als het een contact is: weggooien en opnieuw aanmaken met het de goede spelling - als het om je eigen mailadres staat (dat zou ook kunnen volgens jouw tekst) ga je naar je eigen accountgegevens om te corrigeren - het kan ook zijn dat je in de gmail of outlook website (dus in de browser) je contactgegevens moet aanpassen. helpt dit allemaal niet: formuleer je vraag dan eens wat helderder.
 12. als ik plaatjes afdruk gebruik (na de nodige slechte ervaringen met 'plaatjesprogramma's') ik standaard ms word. je kunt ze in word vrijwel onbeperkt schalen naar de gewenste grootte, en dus ook meerdere per pagina indelen.
 13. graag gedaan, fijn dat het opgelost is, en dank voor de terugmelding. dan vragen we nu de mods om deze draad af te sluiten.
 14. simpel: die talkhelper kan kennelijk niet samen met die free videorecorder voor skype. en: als je verder wilt met die talkhelper zal je dus(!) die free videorecorder moeten deïnstalleren. ga naar instellingen, apps, klik op free videorecorder en kies verwijderen/deïnstalleren (of wat er ook staat....) vervolgens ga je start/afsluitmenu en kies je daar de optie 'opnieuw opstarten'. ik denk dat daarna talkhelper zijn installatie kan voltooien en dat je dan die melding kwijt zult zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...