Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.211
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. falstring

  mini ssd

  let wel: het gaat niet zozeer om de afmeting als wel om de vraag of de aansluiting hetzelfde is
 2. falstring

  Foto's importeren

  ik gebruik en ken geen duplicate finders dus daarover geen rechtstreeks advies, maar wel de volgende overweging: probleem zal altijd blijven dat duplicatefinders op de naam van het bestand af gaan. heb jij de foto's die al op je pc staan voorzien van vakantiegegevens, dan zal een programma dus nooit zien dat jij een 'dubbele' van je camera importeert als die img000111.jpg heet.
 3. waarschijnlijk is de 'map op het bureaublad' een snelkoppeling náár de map.... ga in de verkenner eens na waar de map printscreens écht staat. en als je dat gemakkelijker vindt: je kan die map via rechtsklik/knippen plakken als map op je bureaublad
 4. falstring

  gsm herkennen

  andere usbpoort geprobeerd? als eens pc herstart: ga startknop, afsluitmenu, optie opnieuw opstarten. als je de telefoon aansluit, zie je dan op de telefoon een usbmenu om te kiezen tussen opladen en verbinden?
 5. falstring

  Pc werkt opeens niet meer [maakt wel geluid]

  het kán natuurlijk zijn dat de nieuwe voeding ook niet is -zoiets komt weleens voor- maar het kan ook zijn dat moederbord of processor door een foutje in de oude voeding zijn opgeblazen. dat enkele ledjes en fannetjes het wel doen wil niet zeggen dat de voeding oké is, want het gaat om meerdere circuits in zo'n voeding. het kan óók zijn dat de nieuwe voeding niet correct is aangesloten (en dan denk ik speciaal aan het vierkante blokje dat meestal naast de processor wordt aangesloten...) niet onbelangrijk: is na dat dagje gamen de pc er vanzelf mee opgehouden of kon je 'm nog netjes afsluiten? ook: probeer je de pc op te starten terwijl er een opslagapparaat (stick, externe schijf etc) is aangesloten?
 6. falstring

  informatie

  zo'n logo wordt opgeroepen door de bios. je zult dus de bios in moeten (direct na opstarten op esc, f2 of del trommelen.) dan zal onder 'boot' wel iets staan over quickboot en splahs screen wat je uit of aan kan zetten. verlaat de bios via f10 of de optie 'save and exit' en bevestig de verandering, anders gebeurt er nog niks....
 7. falstring

  WIN7 zwart scherm met cursor, verergerd

  zolang er in de bios geen medium wordt gevonden is al het al het andere nog niet aan de orde..... immers: zoals gemeld gebeurt het opstarten van de installdisk wel, maar ook dan wordt geen medium gevonden
 8. falstring

  WIN7 zwart scherm met cursor, verergerd

  oh ja: soms kan een defecte moederbordbatterij (de knoopcel) ook roet in het eten gooien. als je in de bios bent, controleer dan de datum en tijd, zijn die niet juist dan proberen of vervanging van de knoopcel (2032) helpt.
 9. falstring

  WIN7 zwart scherm met cursor, verergerd

  de harde schijf in de pc wordt niet gevonden. tja, dan kan je ook niks erop manipuleren. omdat de schijf op een andere pc nog wel gelezen kan worden, kan je vooralsnog de schijf zelf als oorzaak vergeten. blijft over: start op in de bios door direct na het opstarten op 'del' te trommelen. ik ga ervan uit dat de bios dan ook geen gevonden schijf meldt, dus zet bios om naar de defaultwaarden (welke f-toets staat meestal op het biosscherm gemeld, en sluit de bios af door de optie 'save and exit'of druk op w10 en zorg dat de wijziging wordt opgeslagen. wordt dan nog geen hd gevonden: neem alle aansluitingen in de kast los en zet ze weer stevig vast (draai de satakabel ook om, dat wil nog wel eens helpen). helpt dat ook niet dan lijkt er helaas sprake van een kaduuk moederbord....
 10. falstring

  opgenomen liedjes spelen niet af

  "zo'n zelfde sd kaartje": goed gekeken naar de aanduidingen als SDHC of SDXC ?? zoals gezegd kan het kaartje ook kaduuk zijn, het zou niet de eerste zijn.... in de pc doen, berkenner openen, sdkaart selecteren en via rechtsklik formatteren (let steeds goed op dat je de juiste kaart geselecteerd hebt!)
 11. falstring

  opgenomen liedjes spelen niet af

  dan is er dus iets mis gegaan bij het overzetten naar de sd. wellicht heeft dat er mee te maken dat niet alle sd-lezers/schrijvers alle sd-kaarten aan kunnen, wellicht geldt dat ook voor je muziekafspeler... kan ook dat de muziekafspeler kaduuk is, en het kan ook nog dat de gebruikte sd kaart kaduuk is.... kortom: experimenteren is het sleutelwoord.
 12. falstring

  windows 7 in RAID probleem

  is die usbstick wel bootable? probeer eens op een andere pc (je kan altijd onderbreken wat die usbstick (als die ok is) aanvangt.
 13. falstring

  opgenomen liedjes spelen niet af

  speelt het wel af als je daartoe die usbstick in de pc steekt? en als je dat toch doet: open de verkenner, ga naar die usbstick en lees eens uit hoe groot die bestanden zijn.
 14. falstring

  Niets op het beeldscherm bij opstarten

  als je geen andere voeding om de conclusie te testen tot je beschikking hebt, heeft openmaken geen nut.... vandaar mijn advies om met de kast naar de pcboer te gaan
 15. falstring

  Niets op het beeldscherm bij opstarten

  dan rest eigenlijk alleen de conclusie: de voeding is defect. dat er een fannetje gaat lopen en/of een ledje branden zegt niks want zo'n voeding bestaat uit een aantal componenten. wat je beschrijft is karakteristiek voor een defect voeding. dat los je het beste op (tenzij je zelf over reservedelen beschikt) bij de pcboer-om-de-hoek
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.