Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.026
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Jpeg bestand omzetten naar Wordbestand

  ik weet nog steeds niet of ik je probleem (werkwijze via word) helemaal begrijp, maar probeer eens een screenshot van wat je in word gemaakt hebt, en wat je in ps kan inlezen/bewerken. klik https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/zo-maak-je-screenshots-als-een-pro-66512/ voor een instructie over screenshots.
 2. Jpeg bestand omzetten naar Wordbestand

  ik gebruik zelf photoshop niet, maar dat programma heeft toch wel een tekst-invoegfunctie aan boord?
 3. Kan bureaublad niet centreren

  op (vrijwel) elke monitor bevindt zich een 'auto'-knop die het beeld automatisch aanpast aan de monitor. die al geprobeerd?
 4. HP psc 950 doet het niet meer na update windows 10

  https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-psc-950-all-in-one-printer-series/34579/model/34580
 5. systeemherstel

  waarschijnlijk heb je te weinig schijfruimte vrijgegeven voor systeemherstel, dan kan alleen het laatste punt bewaard worden. klik in het venster van systeemherstel op de knop configureren om de ruimte te vergroten (als je dat wilt)
 6. Opstart bericht

  maarre.... heeft het ook geholpen?
 7. Opstart bericht

  ga naar de startknop. klik op afsluiten, dan op het pijltje zodat je de optie 'opnieuw opstarten' kunt aanklikken. (alleen een heropstart op deze wijze zal windows opnieuw in het geheugen plaatsen)
 8. positie tooltips

  ik ontdek geen verschil in ie11 en chrome. wellicht helpt het verwijderen van de geschiedenis van chrome
 9. Verwijderde foto's terughalen XD Olympus kaartje

  ook een interessante onderzoeksvraag: kan het kaartje in de camera zelf nog wel gelezen worden?
 10. USB 0B grootte, geen medium

  steek je beide sticks tegelijkertijd in? dat kan diskpart verwarren. dus werk 1 voor 1. diskpart kan ook nog wel eens moeite hebben met een usb3poort.
 11. Epson Stylus Office BX600FW

  probeer eens: via het display op de printer naar setup, en dan het ding eens terugzetten naar fabriekswaarden via 'inst. terughalen'.
 12. Harde schijf La cie

  meestal is de interface tussen de usb-aansluiting en de echte harde schijf in het kastje defect en is de schijf zelf nog prima. werkwijze dus: schijf uitbouwen en in of aan een andere pc hangen om je data te bekijken/veilig te stellen. nb het is niet altijd zeker dat de schijf door lacie is geformatteerd op een wijze die windows niet begrijpt. dan zal je 'm moeten uitlezen op een pc die is gestart met een Linux (live) systeem.
 13. bitdefender vraagje

  lijkt me geen probleem hoor, hoe zou bd ooit achter een postadres moeten komen.... pas als een zesde keer gepoogd wordt jouw versie te activeren zal bd aanslaan.
 14. Opstart probleem Windows

  mijn conclusie na de laatste screenshot: de wifi-adapter is kaduuk. handig om te weten als je met de techniker onderhandelt...!
 15. Opstart probleem Windows

  niet duidelijk is of je de aangegeven procedure om de adapter opnieuw te installeren hebt opgevolgd. ook niet duidelijk: je voegt twee keer dezelfde afbeelding bij. was een andere afbeelding de bedoeling? ga eens naar links op het afgebeelde scherm 'adapterinstellingen wijzigen' en maak daarvan een screenshot.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×