Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.415
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. moet je wel eerst even op die micro tikken natuurlijk
 2. dat wil zeggen dat je een zoekopdracht kan inspreken.
 3. ik twijfel of het nu gaat om niet opstarten of om (enkel) een zwart scherm. heb vermoedens dat -wat het ook zij- een nieuwe voeding hier de oplossing zal brengen.
 4. verwijder de printer eens uit het overzicht 'apparaten en printers' ga naar de startknop, kies het afsluitmenu en kies daar de optie 'opnieuw opstarten' (dan zal windows zich weer vers in het geheugen installeren) na de opstart: ga 'apparaten en printers' en laat zoeken naar een nieuwe printer. als de printer op het juiste (dus hetzelfde als de laptop) netwerk is aangesloten zal die gevonden worden, en dan kan je 'm opnieuw installeren.
 5. ja hoor, moet lukken gewoon via dezelfde weg en dezelfde wizzardvragen (die je nu al kent) met de media creation tool.
 6. een backup op die vaste schijf is uiteraard mogelijk. kennelijk bedoel je op een systeem backup, die je zou kunnen gebruiken als de ssd het begeeft. is een optie, maar of je d'r veel mee opschiet is de vraag. een backup is alleen een backup als je die los ( en liefst ook ver) van de bron bewaart. één spanningspiekje is dan voldoende voor 'alles kwijt' ….. en met twee schijven in één apparaat is dat dus niet het geval. het beste is om de ssd te beperken tot windows en programma's, al je data op de vaste schijf te bewaren, en via een programma als aomei een systeem backup maakt op een externe schijf, en dat ook regelmatig doet van je dataschijf .
 7. da's geen update van windows, dat is spul dat je via een ondoordachte klik hebt binnengehaald en wat er zo snel mogelijk af moet. volg deze instructie om de experts hier te informeren:
 8. is het apparaat bekabeld of draadloos aangesloten op de pc? bekabeld: trek draad los ga configuratiescherm/apparaten en printers/selecteer je hp en kies verwijderen. sluit schermpje netjes af en e pc opnieuw opstarten. ga naar configuratiescherm/apparaten en printers, en (draadloos:) laat nieuwe printer zoeken en installeren en bekabeld: steek usb kabel in en laat apparaat installeren.
 9. doe eerst achtereenvolgens eens: - check dat er geen usbstick of printer met cardreader is aangesloten - met stroomkabel aangesloten druk op de fysieke aan/uitknop en houd dat een twintig seconden vol. resultaat na opnieuw starten? - koppel de accu en stroomkabel af, druk een seconde of 4 op fysieke aan/uitknop, stroomkabel aansluiten, opstarten: resultaat?
 10. merkwaardig.... is de printer wel goed geïnstalleerd op die pc? dan zou er toch iets van hp-director op moeten staan ... maar ga eens in word, geef een printopdracht zodat je in het printerkeuze menuutje komt, en klik dáár op eigenschappen van je printer. dan krijg je de standaardinstellingen van je printer te zien.
 11. via apparaten en printers naar de eigenschappen van de printer (of via hp hulpprogramma) het gaat vast en zeker om de voorkeursinstellingen, dus check of daar iets aangevinkt staat van 'alleen in grijs' of 'alleen zwarte inkt'
 12. wat ik als eerste zou doen: laadt het basisdocument, selecteer de hele boel, en plak in nieuw document. (hoe vaker je een document wijzigt o.i.d., hoe meer info het document gaat bevatten; door de kopieeractie raak je die boel kwijt)
 13. neen, w10 vindt die code alleen maar als windows7 op dat moment nog op die pc is geïnstalleerd. als er al eens w10 (legaal) op die hardware werd geïnstalleerd zal w10 die code wél terugvinden, maar dus niet bij w17. heb je echter een sticker met de w7 code dan kun je w10 daarmee installeren op een kale pc.
 14. goed dat er een schijfscan wordt gedaan. maar: een tikkend geluid hoeft natuurlijk niet per se van de hdd te komen. die zou langer tikken dan even aan het begin... kan ook een ventilatortje zijn dat in het begin even op volle toeren draait (en dan tikt) en daarna wordt teruggeschroefd.... of te wel: waaruit de conclusie dat het de hdd is?
 15. je kunt ze in de verkenner via rechtsklik/naam wijzigen voorzien van een 'voorloopnummer' dus 'liedje.flac' wordt dan '00-liedje.flac' , 01-liedje.flac enz.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.