falstring

Lid
 • Aantal items

  1.923
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. fijn dat het is opgelost, en dank voor de terugmelding, dan hebben anderen er misschien ook nog wat aan. we vragen de mod van dienst een slotje op deze draad te doen.
 2. outlook 2003 - 2007: ik ken wel outlook 2003 en outlook 2007, dat zijn twee verschillende programma's. dus: over welke hebben we het nu? problemen met ms office altijd eerst te lijf gaan met de eigen repair-service van office. dat doe je: zet alle office onderdelen uit, ga zoekvenster, typ: configuratiescherm, in configuratiescherm ga naar 'programma's en onderdelen' selecteer microsoft office en kies 'wijzigen' en daarna 'herstellen' is dat klaar, ga naar start, afsluitmenu en kies 'opnieuw opstarten' (dus niet uit- en aanzetten, dat is onder w10 echt iets anders!)
 3. op deze pagina http://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=nl&lang=nl&prod=hl2040_all naar onderen scrollen en daar zie je onder nieuws iets over krakkemikkige netwerkverbindingen. klik daar op jouw besturingssysteem en haal het tooltje op dat dan wordt aangeboden. wellicht kom je daar verder mee. als je het tooltje gedraaid hebt, zou ik de pc via afsluiten/opnieuw opstarten even herstarten.
 4. lijkt me niet, want waarom zou de printer wakker worden als jij je wifi uit/aan schakelt.... hoe dan ook: die werkwijze is een schijnoplossing. ik adviseer de boel grondig te vernieuwen zoals in mijn voorlaatste post voorgesteld.
 5. deze kan je behulpzaam zijn http://www.nirsoft.net/utils/web_browser_password.html het kan zijn dat je antivirus gaat protesteren, dus als je die even kan uitschakelen.....
 6. helder. dan eerst maar eens de drivers grondig verwijderen volgens http://support.brother.com/g/b/faqlist.aspx?c=nl&lang=nl&prod=hl2040_all&ftype3=2035 daarna via start/afsluitmenu/opnieuw opstarten de pc herstarten. haal vervolgens via http://support.brother.com/g/b/faqcategory.aspx?c=nl&lang=nl&prod=hl2040_all&ftype2=185 de nieuwste drivers en installeer die volgens de handleiding (mocht tijdens de install een usb-connectie nodig zijn, denk er dan om dat je de usb-verbinding pas maakt als de software je dat vraagt te doen.)
 7. begin er eens mee om de modem een minuutje stroomloos te maken. trek niet de steker uit het stopcontact (dan blijft de voedingsadapter nog een tijdje spanning geven) , maar verwijder het stroomkabeltje uit de modem zelf. laat de modem helemaal doorstarten voordat je weer verbinding probeert te maken met al die apparaten.
 8. tja, da's wel wat weinig info om verder te kunnen... heeft windows de printer aangetroffen toen je naar een nieuwe printer liet zoeken?
 9. 'meerdere keren aan/uit/aanzetten': doorgaans duidt dat op een niet meer correct werkende voeding. dus eerst maar eens een andere voeding uitproberen.
 10. als ik het plaatje van de ts goed bekijk: ze moet niet op 'ongedaan' klikken maar op 'alles selecteren' ........
 11. je moet vrezen dat je een geheel nieuwe install van windows hebt uitgevoerd met die dvd. dat verklaart waarom zowel de programma's als de data weg zijn. gezien de hoeveelheden die overschreven worden, zijn de data vrijwel zeker niet meer te achterhalen. maar niet geschoten (met recuva) is altijd mis. één sprankje hoop wellicht: kijk eens inde verkenner op de c: schijf of je daar een map windows.old ziet staan. dan kun je daar wellicht een deel van de data terugvinden.
 12. de (enige) ervaring die ik heb met zulke medische cd's is: er staat een afspeelprogramma op de cd zelf. en dat programma (run_cdviewer,exe) moet je vanuit de verkenner opstarten. (zojuist hier geprobeerd op eveneens een dicomdir geval).
 13. in zo'n geval altijd eerst: verwijder de printer eens uit het overzicht 'apparaten en printers'. vervolgens laat je windows zoeken naar een nieuwe (netwerk)printer als de brother op het juiste netwerk is aangesloten zal ie worden gevonden als ie gevonden is, installeer je de printer, en check ook even of die (zo je dat wilt) als standaardprinter is ingesteld.
 14. en wat betreft 'ie werkt niet meer' dat gebeurt de laatste tijd vaker, merk ik. ga in ie naar instellingen/internetopties/geavanceerd en druk op opnieuw instellen, dan doet ie het weer een tijdje....
 15. doe eerst even de health-test met hdtune. zit er wel een beetje in dat die ook gebreken aangeeft, en dan is de vraag of je die reparatieronde nog wel zou moeten doen. overigens: je hebt toch wel een goede backup van de data op die schijf...???