Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.154
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. ingestelde kolommen wijzigen steeds

  meer of minder, dat maakt niet uit. je vindt dat tabblad weergave achter 'map en zoekopties'
 2. ingestelde kolommen wijzigen steeds

  nee, het is geen sorteerprobleem, het gaat de ts erom dat de keuze die hij maakt om méér kolommen zichtbaar te maken, niet bestendigd wordt. het zou moeten werken (bij mij onder w7 werkt het...): na de keuze van de kolommen die je zichtbaar wilt hebben, ga je in de menubalk naar 'organiseren', tabblad weergave, de knop 'op alle mappen toepassen', zo dat gevraagd wordt, bevestig je dat, klik op toepassen en dan ok
 3. kom je verder met/via deze nederlandse: https://policies.yahoo.com/ie/nl/yahoo/terms/utos/
 4. Laptop als monitor voor Playstation 4 gebruiken.

  dat zou niet alleen technische risico's betekenen, maar ook dat de gebruiker elke keer de boel moet ontkoppelen als ie ofwel ps ofwel laptop wil bekijken op het scherm. ik zou er nooit aan beginnen, tenzij je die laptop uitsluitend voor dat doel wilt gebruiken. koop dan liever een monitorretje voor een paar tientjes bij de kringloop.....
 5. DNS flushen werkt niet

  chrome is soms verrekte hardnekkig in het weergeven van pagina's uit de cache... dan helpt om in chrome de historie (via ctrl+h) compleet te wissen. (ccleaner doet dát niet; bij herinstall pakt chrome die gegevens vanzelf weer op) ik neem aan dat ff (gebruik het zelf niet) die mogelijkheid ook biedt via de drie streepjes rechtsboven.
 6. Windows 10 fout Code 38

  'een usb' : ik vermoed dat het gaat het om een apparaat dat een eigen driver (naast de generieke usb-drivers) gebruikt.... kortom: graag wat specifiekere info!
 7. frst-logjes van besmette pc

  ga ik doen, dank! en dan mag er nu een slotje op.
 8. frst-logjes van besmette pc

  nee, het ding loopt weer als een zonnetje. met veel dank voor je zaterdagarbeid! deze mag op slot.
 9. frst-logjes van besmette pc

  en hier komt de fixlog Fixlog.txt
 10. frst-logjes van besmette pc

  komt 'ie ckfiles.txt
 11. frst-logjes van besmette pc

  komen ze: AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[S00].txt eset.txt mbam.txt ZHPCleaner.txt
 12. laptop met w10, 64b. eigenaar zei: 'gehackt door de russen' en daar leek het wel op.... gescand met mbam, zhp, adwcleaner en online (eset) virusscanner. samen hebben ze honderden verwijderingen gedaan. heb in verkenner handmatig alle(?) restanten verwijderd van de foutieve software. had graag dat nog even een expert keek naar deze beide logjes! Addition-gj.txt FRST-gj.txt
 13. Windows 10 update

  ik las in de kranten dat ms besloten heeft de update tot nader order uit te stellen omdat er bugs in zouden zitten die voor complete vastlopers tijdens de update zouden (kunnen) zorgen.
 14. Avast

  wat je nog kan doen is een super administrator erop zetten: ga start - alle programma's - bureauaccessoires rechtsklik op opdrachtprompt en kies: als administrator uitvoeren type achter de prompt: net user administrator /active:yes (let op de spaties) en geef enter als de boodschap 'voltooid' komt, type: exit en geef enter. soms moet je even opnieuw opstarten, soms volstaat via start een andere gebruiker te kiezen. binnen dat account zou het wel moeten lukken.
 15. Avast

  mocht het echt niet lukken dan is er nog het paardenmiddel van de handmatige verwijdering... in verkenner programfiles, programfiles86, programdata alle mappen van avast verwijderen. zorg dat verborgen en systeembestanden worden weergegeven, en doe hetzelfde met de avastmappen in appdata local en roaming. als dat klaar is laat je ccleaner het register opruimen (omdat links met de bestanden ontbreken worden ze verwijderd). tenslotte het register zelf nog even doorzoeken op 'avast' en rigoureus verwijderen. 't is even werk, maar na een herstart moet alles weer kosher zijn.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×