Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.004
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Geen lan verbinding

  trek netwerkkabel los ga configuratiescherm/apparaatbeheer selecteer in de rubriek netwerkadapters de lan-adapter, rechtsklik en kies: installatie ongedaan maken. sluit schermen netjes af. ga naar start/afsluiten en kies: opnieuw opstarten bij de herstart zal windows de lanadapter weer maagdelijk installeren. als dat klaar is de draad weer inpluggen.
 2. Opstart probleem Windows

  het was de bedoeling dat je - eenmaal in veilige modus - een systeemherstelpunt zou terugzetten. zie mijn vorige post.
 3. Opstart probleem Windows

  'computer herstellen' laten werken? kom je nou wel of niet in veilige modus? als je wel in veilige modus komt, ga dan via configuratiescherm/systeem na welke windows je hebt. of liever nog: ga configuratiescherm/systeem, klik in linkerkolom systeembeveiliging aan e volg de wizard systeemherstel.
 4. gadwin srreen

  dat zou hier moeten lukken: https://www.gadwin.com/download/ let op dat je de juiste versie 32 of 64 bit aanklikt. (nagaan 32 of 64 bit op jouw pc: ga start/configuratiescherm (onder w10: type configuratiescherm in het zoekvak), en dan systeem. daar vind je de gewenste info)
 5. Num lock

  ik vond deze, maar kon niks checken want geen vaio voorhanden: 'On your Vaio laptop keyboard...upper right hand side of keys....there is the 'Num Lk Scr Lk' button. Simply unclick this so that the light goes out. This keyboard does not require the 'num lock' as regular usb style k/boards do...since there is no right hand numerical keypad..... '
 6. Outlook Adresboekprobleem

  heb momenteel geen pc met office 2016 voorhanden om het uit te vinden, maar er komt wel iemand die een oplossing voor je weet.
 7. Outlook Adresboekprobleem

  herinstallatie zorgt er meestal voor dat alle data verdwijnt. zijn de oude mails enzo nog wel te zien, en is zeker dat het adresboek nog wel namen bevat?
 8. taal win10

  misschien, ik zie het niet eens meer als het zich voordoet.......
 9. Geen internet

  systeemherstel: geen eerdere data gevonden (moet je wel even aanzetten dat ie eerdere data weergeeft (als is 15 september een herstelpunt vond zouden er meer moeten zijn!) wellicht heb je met het geschrokken uitritsen van de netwerkkabel de boel beschadigd..? doe eens: - unplug de netwerkkabel - zie je de netwerkadapter in configuratiescherm/apparaatbeheer, dan , rechtsklik en kies installatie ongedaan maken. - sluit schermen netjes af en laat de pc via het afsluitmenu 'opnieuw opstarten' - na de herstart zal windows de adapter opnieuw maagdelijk installeren.
 10. taal win10

  da's een bugje in sommige exemplaren van w10, fact of life, geen zorgen over maken en geen energie aan besteden.
 11. Sony WAIO - BIOS problemen

  google vond deze handelwijze: Fortunately, the internet has a solution. Press and hold the F2 key before pressing the power button. This took me directly to the BIOS.
 12. externe harde schijf wordt niet gevonden

  nou, dan weten we waar we de fout moeten zoeken. zo'n externe schijf bestaat in feite uit twee delen: de schijf zelf en de interface tussen de usb-aansluiting en de aansluiting van de schijf-zelf. doorgaans is die interface kaduuk, en blijkt de schijf in puike conditie. truc is nu dat de schijf uit het kastje moet worden gebouwd, en in of aan een andere pc gehangen. heel vaak blijkt daarbij dat de indeling van de schijf niet rechtstreeks door windows kan worden gelezen, en dan is het verstandig de pc met een Linux-besturingssysteem op te starten (dat kan zonder iets aan de geïnstalleerde windows te morrelen), de bestanden op de voorheen externe schijf over te zetten, die schijf naar een windows formaat (ntfs) te formatteren en de bestanden weer terug te zetten. het hangt ervan af hoe handig je zelf bent of het met deze omschrijving lukt, zo niet, vraag een (betrouwbare) kundige kennis, of vraag ons om een nadere instructie.
 13. Startproblemen

  het hangt van de biosfabrikant af, maar twee keer kort wijst vaak op een geheugen defect. ga start/configuratiescherm/systeembeheer/windows geheugencontrole voor een eerste check
 14. BIOS-probleem Dell Optiplex 7010

  je zou eens hier kunnen kijken https://forums.mydigitallife.net/forums/bios-mods.25/ het lijkt me dat daar expertise te vinden is. mijn kennis gaat eigenlijk niet verder dan dat een mislukte bios-update niet te herstellen valt. en in dat verband weet ik wel zeker: het is uiterst onverstandig om bios-experimenten uit te voeren op welke pc dan ook, dus dat die drie het nog doen.....
 15. synback free

  en als je je mailprogramma uitschakelt voor je die backup start..?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×