Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.281
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. falstring

  Excel probleem alleen lezen

  van apple heb ik weinig verstand, dus je moert even wachten op iemand die dat spul wel leuk vindt...
 2. falstring

  Excel probleem alleen lezen

  "ben ik verplicht hier een kopie van te maken, hetgeen ik op mijn PC niet heb": wat bedoel je met die zin? normaliter lees je het bestand in, selecteer het hele werkblad kopieer en plak het in een nieuw bestand...
 3. ik vermoed een probleem met de voeding, dan zie je dat soort verschijnselen wel vaker. heb je een andere voeding om te proberen of ie het dan wel meteen doet? of laat de pc-boer-op-de-hoek het even proberen.
 4. falstring

  Nieuwe accu geeft foutieve informatie

  als je iets nieuws koopt mag je verwachten dat het product ageert als een nieuw en feilloos product. is dat niet het geval: nooit zelf klooien, maar terug naar de verkoper!
 5. "Ok , goeie les voor de volgende keer toch ?" wellicht voor die buurman, maar je wilt niet weten hoe vaak ik de ellende na ingrepen van schoonzoons heb moeten opruimen bij mijn klantjes ....
 6. falstring

  Geen afbeeldingen meer...

  ga in chrome via de drie streepjes rechtsboven naar instellingen, scroll naar geavanceerd, en benut dan de onderste optie: browsegegevens wissen. geef de pc daarna een echte herstart: via startknop naar afsluitmenu, en daar de optie 'opnieuw opstarten'
 7. falstring

  Script stopt ermee

  ik denk vooralsnog niet dat dat gaat helpen. er is kennelijk sprake van dat de browser poogt op te starten, want: melding van de browser op het bureaublad. nu is de eerste vraag: gebeurt dit als de ts zelf de browser start, of komt de melding meteen na het aanzetten van de pc?
 8. falstring

  Partitie maken lukt niet

  het probleem zit 'm nu net in het feit dat er niet verkleind (althans hooguit been beetje) kan worden... wellicht easus te hulp roepen: https://nl.easeus.com/download/partition-manager.html kies de free versie voor niet zakelijk gebruik. en denk erom: altijd eerst je data veilig stellen vooraleer je aan zulke operaties begint!!!
 9. ik lees er niets over, dus ik breng het maar even op: je zal verbaasd zijn hoevaak onder w10 een echte herstart van het systeem wonderen doet. daar zou je altijd mee moeten beginnen. enig juiste weg: ga startknop - afsluitmenu - optie 'opnieuw opstarten'
 10. falstring

  Start nietop

  als je hem gewoon hoort opstarten, compleet mét windowsgeluiden zoals je stelt(!), moet het wel haast een monitor probleem zijn. heb je geen andere monitor of buurman/kennis/neefje met zo'n ding, dan is het verstandigste advies-op-afstand: ga ermee naar de 'pcboer-op-de-hoek'. en wat de weinige respons betreft: dit forum is een vrijwilligersaangelegenheid, dus ja, soms kan het even duren voor iemand online is en tijd/zin/kennis heeft om te reageren.
 11. ja, ik deed het begin januari ook nog voor iemand. ga https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 , klik op hulpprogramma downloaden en laat het draaien. uurtje of wat later is de boel overgezet. nb: hoewel ik het nog nooit fout zag gaan, ik maak altijd eerst een backup van alle data!
 12. falstring

  Start nietop

  wat vaag, maar doe eens het volgende: - probeer je op te starten met een aangesloten usb-station (of printer waar zo'n device in zit? - neem batterij uit,, neem stroomkabel los, houd de aan/uitknop 2 x zekler 10 seconden ingedrukt, sluit netstroom aan, en probeer op te starten - heb je een losse monitor tot je beschikking, test dan daarmee of het geen probleem is van het ingebouwde beeldscherm
 13. falstring

  Partitie maken lukt niet

  toch maar even dat screenshot, als je eraan toe komt.
 14. falstring

  Partitie maken lukt niet

  als je snel geholpen wilt worden, plaats dan even een screenshot van schijfbeheer. en geef aan op welke wijze je trachtte die partitie te maken.
 15. falstring

  opstarten windows 10

  beantwoord eerst eens de vraag van passer: zie je die partitie (en de gegevens daarop) nog wel in de verkenner?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.