Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

falstring

Lid
 • Aantal items

  2.186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over falstring

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. zoals stegisoft zei: Open opdrachtprompt of Windows powershell als administrator. Kopieer onderstaande tekst en plak het achter > net stop wuauserv Ga nu naar C:\Windows\SoftwareDistribution Maak de mappen DataStore en Download leeg--> het kan zijn dat je niet alles kan verwijder maar dat is niet erg. Ga terug naar opdrachtprompt of Windows powershell als administrator en plak onderstaande tekst net start wuauserv Doe verder niks. Windows zal update wel downloaden en je zal merken dat de update wordt installeert.
 2. ga dan naar start-zoekvenster en type: cmd. zodra daarboven cmd.exe verschijnt: klik er rechts op en kies uitvoeren als administrator
 3. opdrachtprompt vind je via start - alle programma's - bureauaccessoires. klik er rechts op en kies: uitvoeren als administrator
 4. ik heb 3 keer gekeken, maar een grijs veld rechts van boven naar beneden zie ik niet..... wel onderin een uit de kluiten gewassen taakbalk..... wellicht helpt een echte herstart: via start-afsluitmenu-optie 'opnieuw opstarten' wellicht ook rechtsklikken op taakbalk en deze vergrendelen
 5. asmtxhci.sys Error na verbinding iPhone!

  @droske: 'Loop je dan niet het risico dat Windows bij het opnieuw opstarten van de pc zijn eigen driver versie gaat installeren? ' ja, dat zal gebeuren, maar dat is dan wel een 'maagdelijke install', en da's een betere basis voor een update. overigens (maar dat vergat ik even): ik kies dan doorgaans vóór die herstart voor uitschakelen van het betreffende device.
 6. games windows xp

  ga https://winaero.com/download.php?view.1836 en scroll door naar de link 'download w7 games for windows 10'
 7. Lijst met oude software

  en wat je natuurlijk ook kan doen: laat google eens zoeken naar software die datgene doet waar dat weggegooide programma zo goed in was. ook dat levert vaak verrassende goede hints op
 8. Lijst met oude software

  vrijwel alle programma's laten na deïnstallatie resten achter..... daar kan je wellicht nu wat aan hebben. ga naar verkenner, zorg dat (via beeld/weergaveopties) de verborgen en systeembestanden worden weergegeven en ga op de c: schijf op zoek in de mappen program files / program files(86) / program data naar hints. en als het daar niet vindt: ga naar c:\gebruikers\[jouwnaam] /appdata/local en appdata/roaming.
 9. Rare witte vage lijnen op scherm

  is het bij elke 'achtergrond' of ook bij programma's? is het een laptop of een los scherm? al eens een ander scherm geprobeerd (om na te gaan of het scherm of de videodriver het laat afweten)? pc al eens opnieuw opgestart via startknop - afsluitmenu - optie 'opnieuw opstarten'?
 10. acer

  'mb veranderd': moeten we begrijpen dat het moederbord is vervangen? zo ja: terug ermee naar degene die dat voor je deed (moet wel plm een vakman zijn om dat te kunnen...) zo neen: wat bedoel je er dan wel mee?
 11. Draadloze Marathon Mouse M705

  eerst maar even afwachten hoe de ts er na het experimenteren met al die opties aan toe is....
 12. Draadloze Marathon Mouse M705

  ik googlede even met 'marathon mouse m705 problem' en zie dat je niet de enige bent. kan nu even niet verder zoeken maar kijk zelf even, misschien staat er iets tussen: https://www.google.nl/search?source=hp&ei=qEszW921HsvewAKh-YD4Cg&q=marathon+mouse+m705+problem&oq=Marathon+Mouse+M705&gs_l=psy-ab.1.9.0l4j0i22i30k1l6.2327.2327.0.9042.1.1.0.0.0.0.70.70.1.1.0....0...1c..64.psy-ab..0.1.69....0.vfrx4lveE4w
 13. Draadloze Marathon Mouse M705

  zomaar twee gedachten: - zit er wel een volle batterij in de muis? - ook geëxperimenteerd met de 'algemene' muisinstellingen onder configuratiescherm / muis?
 14. Icoontjes zijn praktisch allemaal dezelfde

  vage problemen in w10 altijd eerst te lijf gaan met: ga start - afsluitmenu - optie 'opnieuw opstarten' anders: rechtsklik op een lege plaats in je bureaublad en kies voor "vernieuwen". anders: Open je c partitie in verkenner, "beeld", vink "verborgen items" aan. ga naar de map C:\Gebruikers\gebruikersnaam\AppData\Local\IconCache.db verwijder "IconCache.db" en herstart je pc via de in de eerste regel omschreven wijze.
 15. Decrypten dmv programma openen in X:\...\cmd.exe

  ik neem aan dat dat laatste vraagteken een uitroepteken had moeten zijn...? zeg eens: wat lukt met die kennelijk bootable stick niet? wat gebeurt er , krijg je foutmeldingen??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×