Ga naar inhoud

Norton koopt anti-virus producent Avira.


Aanbevolen berichten

Norton koopt anti-virus producent Avira

geld.jpg.8aecfb8997746938b674451bac00d634.jpg

 

Security.nl meldt dat beveiligingsbedrijf Norton LifeLock branchegenoot Avira heeft overgenomen voor 360 miljoen dollar.

 

Norton LifeLock is de afgesplitste consumententak van Symantec, dat vorig jaar door chipfabrikant Broadcom werd gekocht. Norton brengt betaalde producten als Norton AntiVirus Plus, Norton 360, Norton Mobile Security, Norton Utilities en Norton Secure VPN uit.

 

Avira is de Duitse anti-virus-producent die op GratisSoftware.nl bekend is door de gratis virusscanner Avira Free AntiVirus. Daarnaast biedt het bedrijf ook diverse betaalde producten aan.

 

Onbekend is wat de plannen van Norton met Avira zijn. Het lijkt er wel op dat het Freemium-model van Avira (gratis instapversie met upgrade mogelijkheden) behouden blijft.

 

*** Today, we announced an agreement to acquire @Avira.

We can't wait to team up and work to bring Cyber Safety to everyone! https://t.co/NxGHx7S6ZX pic.twitter.com/e5xLViK1Sh

 

— NortonLifeLock (@NortonLifelock) December 7, 2020***

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bron: GratisSoftware.nl

 

aangepast door Calvus
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.