Ga naar inhoud

Hoe iTunes bibliotheek op 2 pc's synchroon houden???


Jarl
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb recent een laptop gekocht en nu is mijn vraag of ik mijn iTunes bibliotheek op mijn desktop makkelijk kan overzetten naar mijn laptop én er nadien voor kan zorgen dat de bibliotheek ook synchroon blijft?

Ik verklaar me wel nader want dit lijkt te simpel :s

Ik heb al wel gevonden hoe ik met mijn desktop mijn bibliotheek kan delen op mijn laptop maar dat is niet wat ik zoek omdat ik hier (denk ik toch) enkel van kan genieten als mijn laptop in mijn thuisnetwerk zit en dus niet "offline" op mijn laptop aan de bib kan.

Nu, ik heb een vrij uitgebreide bibliotheek (ca. 7000 nummers met ook tal van afspeellijsten) die bijna continu gewijzigd wordt.

Nu wil ik mijn volledige bibliotheek overzetten naar mijn laptop zodat ik ook op mijn laptop en dus vooral op een andere locatie dan thuis aan mijn bib kan werken. Als ik dan terug thuis ben wil ik geregeld de wijzigingen in de bib wel aangepast zien op mijn desktop zonder dat ik telkens mijn volledige bib (ca. 45GB) heen en weer moet overschrijven.

Kan dit? Ik heb er al moe naar gezocht maar heb nog niets gevonden :s

Heeft hier al iemand ervaring mee? Het kan toch niet dat ik de eerste ben die met dit probleem worstel?

Nog dit: desktop en laptop werken op Vista en ik heb de recentste iTunes versie.

Het zou fijn zijn als iemand mij uit de jus kan halen!

Alvast bedankt bij voorbaat

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 6 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.