Ga naar inhoud

NVIDIA Geforce experencie


rob312
 Delen

Aanbevolen berichten

Goedemiddag,

 

Ik wil vandaag mijn Nvidia geforce experience openen om te gamen, maar nu opent deze wel en staat deze gewoon beneden in mijn taakbalk open, en wanneer ik mijn muis erop houd zie je ook gewoon dat deze open staat op het inlogscherm. Maar er gebeurd niks wanneer ik op dit pictogram klik.

Alle andere apps etc werken overigens wel gewoon naar behoren wanneer ik het open of iets dergelijks. Iemand een idee wat dit kan zijn ?

Via Alt+tab etc. werkt het ook niet, het programma afsluiten op alle mogelijke manieren en weer starten werkt ook niet (sluit wel af en opent weer maar met blijft het hetzelfde probleem), pc opnieuw starten werkt ook niet.

 

Alvast bedankt 

Link naar reactie
Delen op andere sites


4 uren geleden, rob312 zei:

Maar er gebeurd niks wanneer ik op dit pictogram klik.

Heb je alle andere openstaande vensters al eens gesloten of geminimaliseerd? Misschien staat ie wel degelijk open (zichtbaar) achter een ander geopend venster.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het probleem is opgelost, het verwijderen van Nvidia en opnieuw installeren werkte niet ook niet. Uiteindelijk gekozen voor een schone installatie in plaats van de standaard express installatie en nu werkt het gelukkig wel weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...