Ga naar inhoud

printer delen


chrisje
 Delen

Aanbevolen berichten

wij hebben twee vaste PC's met Windows XP (één voor de ouders en één voor kinderen), die via router verbonden zijn voor o.a. internet/Telenet. momenteel is de printer software op beide PC's geïnstalleerd maar moeten we de USB stekker van de printer uittrekken en versteken van PC al naargelang we willen printen op de één of andere printer. de printer is een HP Deskjet F380 (geen netwerkprinter !). het moet toch kunnen dat de printer steeds aangesloten is op de ene PC en dat we vanop beide PC's op dezelfde printer kunnen printen.

wie kan me helpen??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gewoon een netwerk aanleggen(configuratiescherm --->wizard netwerk instellen. Daarna de printer in het netwerk plaatsen. Aangezien het geen netwerk printer is, moet de computer waarop de printer blijft aangesloten opstaan vooraleer je met de andere kan printen. Veel vooruit ben je er dus niet mee :-), maar misschien komt iemand met een andere oplossing. ;-)

Jürgen

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 6 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.