Ga naar inhoud

Internetverbinding


Lianne
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo!

Ik zit nu in Argentinie, en heb mijn laptop van thuis meegenomen. Trek hier langs verschillende hostels, en nog nooit problemen gehad om ergens internetverbinding te maken. In dit hostel is het internet prima, iedereen loopt met laptops, en er zijn ook vaste computers. Mijn probleem is dat ik hier al een paar weken zit en nog nooit problemen heb gehad met het internet, tot gister. Nu doet hij niks meer, als ik verbinding wil maken met een netwerk zegt mijn computer dat er geen netwerken gevonden kunnen worden.... Dit is nog nooit zo geweest. Er zat gister iemand op mijn computer tot die uitviel omdat de batterij op was, en na het opnieuw opstarten kreeg ze geen nieuwe verbinding meer, zegt ze. Daarna hebben er nog wat mensen naar gekeken, maar het niet kunnen maken. Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen.. er zal waarschijnlijk iets uitgeschakeld zijn ofso.. maar ik weet het allemaal niet meer. Hoop snel wat te horen!

Liefs van een wanhopig meisje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oke, ik heb geen idee wat ik heb gedaan, maar ik kan nu in iedergeval weer verbinding maken met een netwerk... alleen als ik verbonden ben krijg ik te zien, verbonden met beperkte toegang, en kan ik alsnog niet op internet... heeeeeeeeeeeeeelp!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 6 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.