Ga naar inhoud

internet verbinding werkt pas half uur na opstarten


Mworks
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo, Ik heb sinds verledenjaar november een PC met Vista Home Premium 64bits deze is via een WRT54g van Linksys verbonden met het Internet via een modem van de provider.

Tot voor een maand geleden had ik direct na het opstarten van Vista verbinding. Echter sinds een maand heb ik of helemaal geen verbinding of pas na een half uur of langer. Als ik in het netwerkcentrum kijk dan zie ik dat ik alleen een onbekend lokaal openbaar netwerk heb.

Ik ben via een lan kabel met de router verbonden.

Het vreemde is dat bij het opstarten van Vista er even verbinding is met indetrnet en dat deze na de complete opstart verdwenen is. Ik heb de laatste drivers van de ethernetcontroller van mijn mobo gedownload en deze opnieuw geïnstalleerd. Ook dit hielp niet. Uitschakelen en inschakelen van de ethernetcontroller werkte ook niet. Ik heb zelfs de ethernetcontroller van mijn mobo uitgezet en een losse ethernetkaart geïnstalleerd, ook dit bood geen soelaas. Ben zo langzamerhand een beetje de weg kwijt aan het raken:stupid::vollkommenauf:

Kan iemand mij vertellen waar het probleem kan liggen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 6 maanden later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.