Ga naar inhoud

Magic Mouse van Apple


Lendal

Aanbevolen berichten

Gpedemorgen

 

wie weet hoe kan vastgesteld worden dat bij het opladen van een magic draadloze miis van Apple bij het opladen , er effectief opgeladen wordt . Bv bij iPhone ziet men een blikseminslag bovenaan rechts waar het percentage lading van de batterij wordt weer gegeven. Maar iets analoogs is niet voorzien op het deksel van de muis. 

 

Met dank en vriendelijke groeten

 

Lendal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat kun je inderdaad tijdens het laden niet zien of de muis daadwerkelijk wordt opgeladen. En dat lijkt mij ook een minpunt.

Voordat je de muis gaat opladen controleer je het batterijniveau van de muis. Hoe je dat doet wordt hier uitgelegd: https://computertotaal.nl/artikelen/apple/ladingscontrole-apple-muis-en-toetsenbord/

 

Als het niveau onder de 20% is gedaald, zou ik hem gaan opladen.

Laat hem dan circa twee uur opladen. Daarna verwijder je de lightning kabel van de muis en dan controleer je opnieuw het batterijniveau. Als het niveau dan 100% is, dan zou je weer ongeveer een maand met de muis moeten kunnen werken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.