Ga naar inhoud

Lightbox 2


Aanbevolen berichten

Dag, ik heb een vraag i.v.m. met lightbox2. Ik heb lokaal een website voor onze vereniging gemaakt met een goed werkende lightbox2.

Ik wil nu graag verschillende reeksen van foto's maken die elk in een aparte lightbox openen.

Een voorbeeld:

 

link naar onderwerp 01 (ik had gedacht om te linken via <a href="images/totaal/onderwerp_01/">Onderwerp 01</a>  maar dat werkt niet, dan krijg ik een pagina met de files in de parent directory.)

de code in html:

<a href="images/totaal/onderwerp_01/image-1.jpg" rel="lightbox[onderwerp_01]" title=" Foto 01"><img   src="images/totaal/onderwerp_01/thumb-1.jpg"></a>

 

link naar onderwerp 02  (Foto's en thumbs over onderwerp 02 staan dan in de map "images/totaal/onderwerp_02" )

de code in html:

<a href="images/totaal/onderwerp_02/image-1.jpg" rel="lightbox[londerwerp_02]" title=" Foto 01"><img   src="images/totaal/onderwerp_02/thumb-1.jpg"></a>

 

Mij leek het niet zo moeilijk te zijn, toch kom ik er niet uit. Als iemand een antwoord weet op mijn probleem, of meer informatie wil, dan hoor ik het graag, alvast bedankt voor uw aandacht.

Hartelijke groeten,

Impala.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.