Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Impala

Lid
 • Aantal items

  85
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Impala

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

447 profielweergaven
 1. Goed nieuws, de laptop is volledig in orde, alle persoonlijke bestanden staan terug in hun oorspronkelijke mappen, alle programma's werken weer, Windows 10 is up to date. Dank aan iedereen die meehielp, uw hulp werd zeer op prijs gesteld. Hier kan dan ook een slotje op. Groetjes, Impala.
 2. Dag, alle mappen hebben hun inhoud behouden, ook de mappen Bureaublad, Program Files enz. met alles er in. Dus alle programma's en data zijn nog aanwezig. Ben nu bezig alles in de resp. mappen terug te plaatsen tot alles in orde is. Uiteindelijk is dat de oplossing die ik eerder zocht denk ik. De bureaublad pictogrammen staan ondertussen weer op hun plaats. Ik maak bij iedere stap die ik doe een herstelpunt, ik ga ervan uit dat dit een goede manier van werken is.
 3. Wij zaten niet op dezelfde golflengte, waarvoor excuses. Ik zie nu bij Acer -> Gebruikers -> Naam dat alle mappen zoals documenten, video, foto's enz. van de gebruiker nog aanwezig zijn. Dan moet er inderdaad ook niets teruggezet worden. Mijn vraag is dan hoe de laptop weer kan opstarten met alle geïnstalleerde programma's, pictogrammen enz. zodat de gebruiker onmiddellijk zijn vertrouwde bureaublad krijgt? Heeft het iets te maken met gebruikersaccounts? Groetjes, Impala.
 4. Inderdaad, alle persoonlijke mappen zijn aanwezig in windows.old -> gebruikers -> naam vandaag om 15:12. Ook is er een map met win10upgrade bijgekomen vandaag om 11:16. Als ik het goed begrijp is er een major upgrade geweest en heeft die gezorgd voor de huidige situatie. Dan zou het toeval geweest zijn dat ik juist toen de laptop opnieuw opstartte met de powerknop moest uitschakelen en weer opstarten. Ik ging er van uit dat ik die windows.old in een keer terug kan zetten of alle bestanden handmatig kan kopiëren naar de betreffende mappen. Ik hoor het graag, groetjes, Impala.
 5. Helemaal mee eens, maar vermits ik meer dan 25 jaar ervaring heb met pc (zelf pc's gebouwd vanaf nul, helemaal naar wens van de klant) en verkocht, komen nu nog steeds kennissen en vrienden met hun pc/laptop naar mij om hun problemen op te lossen. Ik ben dan ook lid geworden van dit forum omdat hier specialisten zitten die problemen kunnen oplossen waarvan ik niets vanaf weet, zo ook met het probleem dat eerder door hun toedoen opgelost werd. Waarvoor dank! Met win 10 heb ik helemaal geen ervaring omdat ik van bij de uitrol ervan veel tegenstand zag op fora. Waarschijnlijk is niet iedereen het hier mee eens, maar dat accepteer ik dan ook ten volle. Klopt, de windows.old is de versie die er op stond toen ik de laptop met de powerknop uitschakelde. Die zou ik willen terugzetten via instellingen - bijwerken en beveiliging - systeemherstel - aan de slag. Alleen heb ik dit nog nooit gedaan, daarom de vraag of er mensen zijn die hiermee ervarig hebben en of dit de juiste manier is. Groetjes, Impala.
 6. Hallo droske, omdat de laptop uitgevallen was heb ik na de stroomadapter ingestoken te hebben de laptop moeten uitschakelen met de aan/uit knop. Na het terug opstarten zag ik ineens "windows voorbereiden" en start de laptop als het allereerste begin. In verkenner zie ik nu windows.old staan op datum van vandaag, met alle data en documenten aanwezig (gelukkig). Kan jij mij helpen met het terugzetten van deze windows.old? Ik heb al wat gevonden op het internet, maar wil eerst de mening kennen van specialisten, ben zelf niet zo thuis in win 10. Dit is mijn eerste en grootste prioriteit. De updates waarna jij verwijst zijn inmiddels geïnstalleerd.
 7. Beste abbs, alles lijkt opgelost, ik heb de taal in Chrome kunnen wijzigen naar Nederlands, de laptop is sneller geworden. Hartelijk dank hiervoor! Waar ik mij nu nog in erger op deze win 10 machine, is dat ik het numeriek toetsenbord niet kan aanpassen zodat het bij het opstarten altijd aanstaat, d.w.z. dat het altijd handmatig opgezet moet worden om het wachtwoord in te geven, Ik heb al een aantal keer de waarde in het register gewijzigd, snel opstarten uitgeschakeld, helaas bij het opstarten staat dit telkens weer uit. Een ander dingetje is onder in het systeemvak, daar staat de taal (NLD) en toetsenbord (BEC) constant zichtbaar, ook al heb ik invoerindicator uitgeschakeld bij systeemvak instellingen. Voor mij irritant, voor de eigenaar van deze laptop misschien niet zo erg (ik had het liever uitgeschakeld). Zelf draai ik nog steeds Win 8.1, en is dit iets wat Microsoft in Win 10 niet meer mogelijk maakt... Grtz, Impala.
 8. Dag abbs, hierbij het gevraagde logs, De Yahoo pagina's verschijnen niet meer, Amazonassistant is weg, Fixlog.txt FRST.txt Zal nu eens proberen de taal in Chrome te wijzigen naar Nederlands, je hoort het wel, update: = ok! groetjes, Impala,
 9. Hallo abbs, na een heerlijke dag fietsen, hier het gevraagde. Addition.txt FRST.txt Alvast bedankt, Impala,
 10. stegisoft, toch van harte bedankt voor uw inbreng, door AdwCleaner te laten scannen zag ik nogal wat van Amazon langskomen. Ik vermoed dat daar de oorzaak gezocht moet worden. Heb ondertussen ook bij Chrome extensions Amazon Assistant for Chrome verwijderd, maar het resultaat blijft hetzelfde: Chrome openen met google.be als startpagina, nieuwe tabbladen worden Yahoo en Engelstalige resultaten. Grtz. Impala.
 11. stegisoft, hierbij het gevraagde log, Grtz, Impala. AdwCleaner[S00].txt
 12. Dag stegisoft, zoals ik al eerder schreef, zijn alle Windows land- en taalinstellingen correct. Waar ik mij vooral zorgen om maak is dat eens Chrome geopend is, en ik een nieuw tabblad open (met het + teken), er een Yahoo pagina verschijnt die alleen Engelstalige pagina's laat zien. Ik vermoed dat Yahoo zich via pup's ergens genesteld heeft, maar ik weet niet waar of hoe... Grtz. Impala
 13. Beste, op deze laptop kan ik de taal van Chrome niet in het Nederlands instellen. De taal in het configuratiescherm staat wel degelijk op Nederlands België en toetsenbord Belgisch punt. Wanneer ik in Chrome naar instellingen - geavanceerd ga, staat daar: English This language is used to display the Google Chrome UI en kan ik dit niet veranderen. Er is geen andere optie of taal. Heb Chrome (Nederlands) terug geïnstalleerd, alles blijft bij het oude. Heb Google.be als startpagina ingesteld, wanneer ik van uit Chrome nieuwe tabs open, verschijnt telkens de Yahoo zoekmachine. Controle op virussen met Malwarebytes leverde heel veel pup's op (in quarantaine gezet), maar geen virussen. De laptop is beveiligd met een goede virusscanner en firewall. Toch vind ik de laptop traag werken Wie weet raad? Groetjes, Impala,
 14. Bedankt, het filmpje is gecontroleerd op virussen, en uiteraard werd niets gevonden door zijn virusscanner. Het wordt zaterdag a.s. vertoont in de aula tijdens een afscheidsplechtigheid van een overleden vriendin, en het laat zien hoe mooi sterven kan zijn. Oordeel zelf, het applaus op het einde heb ik verwijderd. Voor mij kan dit topic afgesloten worden.
 15. Dag abbs, het youtubefilmpje wordt via een intern circuit op een tv scherm afgespeeld in een aula. Ik heb er helemaal geen probleem mee dat hij dat vooraf controleert (zelfs aan te raden) maar de bewering dat bij het enkel maar " tonen " van youtubefilmpjes virussen kunnen meekomen, lijkt mij fel overdreven. De reclame in Youtube en andere wordt bij mij al jaren afgeblokt met Adblock en Adblock voor Youtube. Bedankt voor uw reactie en groetjes, Impala.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.