Ga naar inhoud

Buffer underrun bij branden


 Delen

Aanbevolen berichten

Goedenavond

Als ik een DVD of CD wil branden met nero(of welk ander programma dan ook) gaat alles goed, de brander wekt de indruk dat alles op rolletjes loopt, bij het afsluiten zegt ie ook brandproces succesvol voltooid, blabla, maar er staat niks op de schijf, hij blijft altijd leeg.Lezen doet ie overigens wel gewoon goed.

Bij het observeren wat er mogelijk aan de hand kon zijn, viel me op dat het bufferniveau nul is.. er komt geen beweging in.Buffer underrun.. las ik bij help van nero

Ik heb een Asus Pro72SL Laptop.

Type brander is MAT****A DVD-RAM UJ870BJ ATA DeviceI(zoals staat bij apparaatbeheer, ook staat er dat ie perfect werkt, yeah right...)

ik heb al geprobeerd om ze(branders) te verwijderen , opnieuw op te starten en dan zou alles weer goed moeten zijn volgens sommige forums, nou nee dus.

Het zou ook aan nero kunnen liggen, maar k heb nu al 4 andere programmas geprobeert en ook daar geen buffer..

Behalve bij power2go, daar brand hij wel, alleen is het dan op de tv geen gezicht want dan staat er in beeld welk bestand hij aan het afspelen is in een soort van menu.

Ook las ik dat bij te weinig geheugen of stroomtoevoer het bufferniveau ook geen beweging kreeg. ik heb nu 39 GB vrij op C: en 106 GB op D:, lijkt me wel genoeg..

In mn logboeken stonden ook een hoop fouten bij de cdrom

Beschadigd blok in apparaat \Device\CdRom0.

Het gekke is, dat er als datum 11 februari bij staat, terwijl hij het toen nog goed deed, pas deze week is ie er opeens mee gestopt.

Wat kan er mis zijn? En wat kan ik er aan doen?

Alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.