Ga naar inhoud

krijg het virus niet verwijderd


Gast crinake

Aanbevolen berichten

Hallo,

Heb een pc met xp. Heb bij mijn belgacom abonnement een norton antivirus programma gekregen. Dat doet het heel goed, alleen nu zit ik met een virus genaamd W32.virut.CF en krijg elke keer verwijdering mislukt. Maar een tijdje terug heb ik mijn pc binnen gedaan en hebben ze al mijn programma's eraf gegooid. incl. word en de rest. Heb nu even een nieuwe office gedownload omdat ik nu niet het geld heb om een nieuwe te kopen.

Zou er iemand mij kunnen helpen?:bawling:

Grtz Crinake

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan heb ik - helaas - héél slecht nieuws. Het is duidelijk uit je verhaal dat je met een Virut-infectie worstelt. Dit is een virus dat de laatste tijd enorm vlug verspreidt. Het infecteert legitieme exe-bestanden, dus al je programma's, enz ...

SystemLookup - Global Search=

Het slechte nieuws is dat bij een Virut enkel een format en herinstallatie een goede oplossing is, alle andere pogingen zijn een verloren zaak. Lees hierover even deze blogpost van Miekiemoes :

miekiemoes' Blog: Virut and other File infectors - Throwing in the Towel?

Kortom 80% van de exe-bestanden zijn geînfecteerd hier. Dus, indien je een backup neemt van je bestanden vooraleer een format en herinstallatie te doen, zorg ervoor dat je geen backup neemt van exe, scr, html, htm, asp, php bestanden, want ook deze zijn allemaal geïnfecteerd.

Succes ermee.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.