Ga naar inhoud

Bluetooth probleem


RevoX

Aanbevolen berichten

Hey,

Ik zit met een bluetooth probleempje.

Het zit zo; ik ben in het bezit van deze bluetooth adaptor. Als ik deze inplug dan zie ik hem verschijnen bij Apparaatbeheer>Bluetooth-radio's als CSR Bluetooth Device. Vervolgens open ik Bluetooth-apparaten en klik ik op toevoegen. De adaptor wordt niet gedetecteerd en plots kijg ik de waarschuwing "Het USB apparaat wordt niet herkend", is Bluetooth-radio's verdwenen en staat er USB-controllers, onbekend apparaat. Ik heb ook al geprobeerd de bijgevoegde cd te installeren waarop Bluesoleil staat maar dit helpt niet. Ook heb ik de driver van de site geprobeerd maar dit helpt blijkbaar ook niet.

Ik ben ten einde raad, hopelijk jullie niet. :-)

Bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk had je iets fout gedaan.

Je moet eerst de cd insteken en dan installeren en dan vraagt het programma om de bleutooth in te pluggen of wel moet je daarna doen.

Normaal staat dit in de bijgeleverde helpt bestand.

Staat er rechts onderaan geen bleutooth icoontje als je een bleutooth apparaat verbinding maakt met uw computer of laptop?

Een andere optie is een andere usb poort nemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb eerst geïnstalleerd, dan heb ik pc opnieuw opgestart en dan moest ik de dongle inpluggen. Hij wordt wel herkent in Bluesoleil en ik kan hem vinden met mijn GSM maar zodra ik klik op zoeken is BS komt er weer die waarschuwing. Ja, er staat idd een icoontje als ik hem inplug maar kan hem niet toevoegen aan de lijst. Verschillende USB poorten ookal geprobeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik meen dat het zo is:

Uw gsm neemt contact op met uw computer.

Bij de icoontje krijgt je een verwittiging dat iemand contact met u neemt.

Geef die toestemming en door middel van uniek sleutel kan er contact genomen worden. De sleutel dient aan beiden hetzelfde te zijn.

Lijk zo'n een beetje als msn

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, ik sta al een stap verder. Dankzij [ame=http://forums.cclonline.com/showthread.php?t=387]dit[/ame].

Maar nu heb ik echter een ander probleem. Ik heb dus BlueSoleil geïnstalleerd maar nu als ik dat open en ik zet mijn cursor op mijn apparaat (de dongle dus) staat er bij status 'inactief'. Als ik andere apparaten probeer te zoeken lukt het niet om mijn gsm te vinden. Andersom lukt het wel, mijn gsm vind de dongle en ik voer een wachtwoord in maar dan krijg ik geen melding op de pc van mijn gsm die verbinding wil maken. Op mijn gsm krijg ik na een tijdje wachten 'wachtwoord komt niet overeen' te zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.