Ga naar inhoud

Links openen niet


 Delen

Aanbevolen berichten

Heb gelijkaardig probleem: bij sommige links gaat een nieuw venster open, bij andere niet. Vb: kan naar site van Hijackthis, maar downloaden lukt niet omdat het venster niet opent... Downloaden van Firefox werkt eveneens niet...

Kan ook het venster met de eigenschappen van internet explorer niet openen...

Sommige bijlagen bij mails, zelfs een gewone PPS, gaan niet open.

Help me out here please!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb even een eigen onderwerp voor je aangemaakt. Posten in een ander topic over hetzelfde onderwerp kan alleen maar leiden tot misverstanden :-)

Start je PC eens op in "veilige modus" (met netwerkverbinding) en probeer dan al die zaken die in normale modus niet lukken, nog eens uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij Internet Explorer 8.0 krijg je een waarschuwing bovenaan je beeldscherm, onder de Tab bladen. Rechtermuisknop daarop en klik op toestaan. Als het goed is laad hij dan de internetpagina opnieuw en download hij hem wel.

Bij de meeste downloadsites kan je de download ook zelf starten. Er staan dan zoiets als: Als de download na 5 seconden niet begint klik dan hier.

Mvg

Nathan

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.