Ga naar inhoud

ASP-Gastenboek


Jive1

Aanbevolen berichten

Hey!

Ik heb gepoogd een ASP-gastenboek op onze website te plaatsen. Het plaatsen is gelukt, maar kennelijk is ergens een fout, waardoor bij het invullen en proberen te versturen van een bericht steeds een foutmelding komt: "cannot display page" error 500.

Het bedoelde gastenboek staat op http://www.chiroinstuif.com/instuif_gb/gastenboek.asp . Heeft iemand een idee waar de fout kan zitten?

Greetz

Jive1

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later...

Het is mogelijk om je gastenboek uit te breiden met een Captcha. Hiervoor zul je in je bron een beetje moeten aanpassen. En je registreren op de captcha site.

Ik zie inderdaad dat jouw gastenboek nog geen captcha heeft. Ik heb laatst ook mijn gastenboek geupdate naar een nieuwe versie van captcha. Hier kun je zien hoe dat eruit ziet:

http://www.buurtverenigingzuidpolderzuiderpark.nl/index.php?p=Gastenboek

Let wel op, het is een zelf gemaakt gastenboek, geen gastenboek van internet gedownload.

Misschien is het voor jou dan ook een idee om je gastenboek uit te breiden met een Captcha erin.

groeten,

Leroy

ps: captcha is een gegenereerd stukje tekst wat men overtypt waardoor je gastenboek of iets dergelijks weet dat het om een mens gaat, en niet om een (google-)bot die het formulier invult.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die zijn er niet... misschien dat je op de captcha site wel iets kan vinden hoe of wat je het moet toepassen. We kunnen het hier ook voor je proberen erin te zetten. Alleen hebben we wel een aantal gegevens dan nodig om die captcha werkend te krijgen van je registratie op de captcha website.

Groeten,

Leroy

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.