Beste bezoeker,
Welkom op PC Helpforum!

Ben je op zoek naar GRATIS hulp voor je computerprobleem?

Word vandaag lid, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt je graag verder.
Je kan lid worden als je hier klikt. Meer dan 40.000 leden deden reeds beroep op onze expertise. PC HELPFORUM vzw HELPT JE GRATIS !

Bent u reeds lid, en u ziet dit bericht? Klik dan rechtsbovenaan op inloggen of klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 15

YouTube geeft geen "mooi" beeld

Dit is een discussie over YouTube geeft geen "mooi" beeld in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Hallo, Wanneer ik in Chrome of IE8 naar Youtube surf en ik op een filmpje klik krijg ik een zeer ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    18 juli 2011
    Berichten
    265

    Standaard YouTube geeft geen "mooi" beeld

    Hallo,

    Wanneer ik in Chrome of IE8 naar Youtube surf en ik op een filmpje klik krijg ik een zeer eigenaardig beeld te zien (zie screenshot onderaan). Dit is een tijdje geleden begonnen en was opgelost door Chrome te herinstalleren maar ik zie het net weer verschijnen. Op websites zijn de kleuren wel gewoon normaal, en bij een dvd'tje ook. Lijkt mij hier om een ShockWave issue te gaan? Malware lijkt mij uitgesloten aangezien mijn computer toch ook schoon is lijkt mij. Het kan natuurlijk wel, maar het lijkt mij een zeer minieme kans.

    YouTube geeft geen "mooi" beeld-knipsel.jpg

    EDIT: Nu gaat het weer even normaal, ... vreemd hoor.
    Laatst gewijzigd door doedelzak123; 6 april 2012 om 19:18

  2. #2
    Asus
    Guest

    Standaard

    Je vraag werd gepost onder "Windows 7 YouTube geeft geen "mooi" beeld" , maar je geeft aan met IE8 te werken ipv met IE9 ?...

    Gaat het over een merk-pc of over een samengestelde pc ?...

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    18 juli 2011
    Berichten
    265

    Standaard

    maar je geeft aan met IE8 te werken ipv met IE9 ?...
    Klopt, ik laat IE9 bewust niet installeren omdat ik 1. IE8 veel prettiger vind werken (heb IE9 namelijk al gehad maar ik heb de update ongedaan gemaakt). en 2. ik heb verschillende malen gehoord dat IE8 veiliger is (Maar heb nooit gecheckt of dit daadwerkelijk zo is aangezien ik zelf toch maar Chrome gebruik.

    Verder heeft de laptop WEL alle essentiële en optionele updates!

    Gaat het over een merk-pc of over een samengestelde pc ?...
    Standaard pc: Acer Extensa 5635G

    Speccy: http://speccy.piriform.com/results/f...8gJboduR7ZAmha

  4. #4
    Super Moderator clarkie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 november 2010
    Berichten
    18.950

    Standaard

    In de week nog iemand gehad die zulk probleem had, veel kans dat het met deze tip opgelost is.

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    18 juli 2011
    Berichten
    265

    Standaard

    Tip van clarkie gevolgd, voorlopig werkt het dus wel zullen afwachten.

  6. #6
    Asus
    Guest

    Standaard

    Hou het maar eventjes in het oog...

    Ik wil je er toch nog eventjes attent op maken dat driver van je graka niet echt meer actueel is : je werkt met versie 280.26...hier kan je versie 296.10 downloaden.

  7. #7
    Lid
    Geregistreerd
    18 juli 2011
    Berichten
    265

    Standaard

    Voorlopig gaat het goed.

    En oh topper Asus, dat wist ik niet! Bij deze even gedownload.
    Bedankt alvast

  8. #8
    Lid
    Geregistreerd
    18 juli 2011
    Berichten
    265

    Standaard

    Asus
    , de update is toch niet goed gelukt hoor. De pc geeft nu een zeer "wazig" beeld. Nog wel werkbaar maar toch niet prettig.

  9. #9
    Asus
    Guest

    Standaard

    Via apparaatbeheer kan je terug naar de vorige versie (tabblad stuurprogramma) indien je deze niet hebt verwijderd...anders kan je die hier opnieuw downloaden.

  10. #10
    Lid
    Geregistreerd
    18 juli 2011
    Berichten
    265

    Standaard

    Driver opnieuw gedownload maar ik denk dat het de foute was Asus. Als ik nu in normale modus opstart krijg ik eerst het Windows logo met 'Windows Starten" en vervolgens een zwart scherm. Zelfde geldt voor 'opstarten in laatst bekende werkende configuratie', maar ik geraak wel in Windows via veilige modus.

    ---------- Post toegevoegd om 13:32 ---------- Vorige post was om 13:22 ----------

    Het laatste dat ik kan doen is er mijn systeembackup van 12/2011 eroverheen gooien. (Dat is de enige backup die ik nog heb staan...)

Discussie gesloten
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Mijn iMAC geeft aan "Lege CD".
    door jevet in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 7 september 2011, 09:03
  2. Beeldscherm geeft foutmelding: "Out of sync"
    door Kurtt in forum Tips Hardware
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 22 september 2010, 18:30
  3. Reacties: 2
    Laatste bericht: 26 augustus 2010, 20:57
  4. [OPGELOST] YouTube filmpje blijft hangen bij "aantal keer bekeken"
    door Housten44 in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 15 maart 2008, 20:30

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •