Beste bezoeker,
Welkom op PC Helpforum!

Ben je op zoek naar GRATIS hulp voor je computerprobleem?

Word vandaag lid, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt je graag verder.
Je kan lid worden als je hier klikt. Meer dan 40.000 leden deden reeds beroep op onze expertise. PC HELPFORUM vzw HELPT JE GRATIS !

Bent u reeds lid, en u ziet dit bericht? Klik dan rechtsbovenaan op inloggen of klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 22

De verbinding werd geherinitialiseerd

Dit is een discussie over De verbinding werd geherinitialiseerd in het forum Archief Internet & Netwerk , en maakt deel van de Internet & netwerk categorie; Hey beste mensen, Ik heb 2 jaar met een HP pavilion gewerkt op een draadloos netwerk en dat zonder problemen. ...

  1. #1
    Lid
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Berichten
    11

    Standaard De verbinding werd geherinitialiseerd

    Hey beste mensen,

    Ik heb 2 jaar met een HP pavilion gewerkt op een draadloos netwerk en dat zonder problemen. Sinds kort heb ik nu een Packard Bell easynote LJ65.

    Na opstarten van de laptop kan ik steeds enkele minuten surfen vooraleer alles lijkt vast te lopen. Na een tijdje kan ik geen site meer bezoeken en krijg ik steeds de melding:

    "de verbinding werd geherinitialiseerd"

    Als ik mijn oude laptop opstart, kan ik op die laptop wel probleemloos surfen. Ik vermoed dat er dus een probleem is met mijn nieuwe laptop, maar wat?

    Wat ik gevonden heb om het te verhelpen (want ik ben een aardige leek) is dat als ik de wifi kaart bij apparaatbeheer uitschakel en weer inschakel (tot soms 3 maal toe) ik nadien wel de hele tijd kan surfen. Vreemd lijkt me dit ! Natuurlijk, als ik even wegga (screensaver) of ik sluit even af heb ik opnieuw hetzelfde probleem.

    Aan wat ligt dit denken jullie ?

    THX !

  2. #2
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    55
    Berichten
    23.665

    Standaard

    Ik heb wel geen ervaring met Vista maar kan je eens kijken hoeveel draadloze netwerken er te zien zijn in het netewerkcentrum?
    Als er meerdere zijn, selecteer dan jouw netwerk en dan moet je ergens kunnen aanvinken dat enkel dit met netwerk mag verbonden worden. De andere netwerken moet je verwijderen.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  3. #3
    Lid
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Berichten
    11

    Standaard

    Er zijn meerdere netwerken beschikbaar, maar hij is wel duidelijk met het mijne verbonden. Het lukt dus alleen met 3 tot 4 keer via apparaatbeheer de wifi uit en in te schakelen. Geen pretje als je net aan het chatten bent of snel aan de slag wilt. Echt bizar... niemand ervaring met deze melding of situatie ?

  4. #4
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    55
    Berichten
    23.665

    Standaard

    Staat er niet ergens een optie om regelmatig automatisch te scannen naar nieuwe netwerken?
    Schakel die optie uit.
    Als die optie aanstaat, gaat het systeem bij elke scan proberen te verbinden met het netwerk dat het sterkste signaal heeft.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  5. #5
    Lid
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Berichten
    11

    Standaard

    Ik heb zowiezo het sterkste signaal... ik begrijp er helemaal niks van. Als ik mijn probleem 'google' kom ik 600 hits en evenveel tips tegen waar ik niks met ben. Jammer.

  6. #6
    Lid
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Berichten
    11

    Standaard

    waar zou ik die optie van het scannen vinden ?

  7. #7
    Ervaren Lid stegisoft's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2009
    Berichten
    26.668

    Standaard

    Ga naar netwerkcentrum
    Klik nu op netwerkverbinding beheren.
    Dubbelklik nu op draadloos verbinding
    Klik op eigenschappen van draadloos netwerk
    Daar staat het.
    Standaard is dit:
    Automatisch verbinding maken wanneer dit netwerk binnen bereik is.
    De rest moet uitgevinkt zijn.

    Voor vista moet je dit wel zo instellen:

    Netwerkcentrum
    Klik bovenaan op aanpassen
    Geef in vakje de naam van de router
    Vink particulieren aan.
    Klik volgende en dan sluiten

    Klik onderaan op:
    Netwerkdetectie: ingeschakeld
    Bestand delen: ingeschakeld
    Openbare mappen: ingeschakeld
    Wachtwoord: uitgeschakeld
    Klik op draadloos netwerk beheren
    Klik op de modem
    Klik op verbinding indien aanwezig.
    Sluiten

  8. #8
    Lid
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Berichten
    11

    Standaard

    da's correct...
    hij lijkt ook niet meer te reageren als ik enkele minuten niet op de pc werk vb. filmpje bekijk en nadien wil verder surfen, dan doet het zich voor
    geraak er niet aan uit

  9. #9
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    55
    Berichten
    23.665

    Standaard

    Het kan ook zijn dat het systeem je netwerkkaart "uitschakelt" in bepaalde omstandigheden om energie te sparen.
    Meestal kan je een dergelijk optie vinden in de eigenschappen van de draadloze kaart.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  10. #10
    Lid
    Geregistreerd
    4 januari 2010
    Berichten
    11

    Standaard

    Ja, daar heb ik ook al eens aan gedacht. Er staat zowel op accu als op nestroom, maximale prestatie. Dus daar ligt het niet aan denk ik? Het is wel zo dat ik steeds opnieuw de kaart moet uit- en inschakelen na even niet op de pc te hebben gewerkt... of bij het opstarten. Wat ik ook soms voorheb: als ik via http://192.168... de eigenschappen van de router bekijk, dan zie ik soms de instellingen van mijn vorig internetabonnement. Dus vb spbx@xtremeadsl.be terwijl ik nu adsl van belgacom heb.
    Laatst gewijzigd door ginobili; 10 januari 2010 om 15:11 Reden: -

+ Reageren op discussie
Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. lan-verbinding
    door Worldwideweb in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 23 februari 2009, 13:22
  2. beperkte verbinding
    door Natasjar in forum Archief Hardware algemeen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 12 februari 2009, 20:59
  3. [OPGELOST] Ik werd vandaag lid
    door wingdear in forum Archief Introductie - stel je even voor ...
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 1 februari 2008, 00:27
  4. LAN-verbinding
    door marjannepan in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 26
    Laatste bericht: 29 januari 2008, 22:23
  5. Reacties: 1
    Laatste bericht: 25 juli 2007, 11:22

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •