Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

pictogrammen bureaublad

bureaublad geprobeerd klik openen plots probleem programma werken windows

  • Log in om te reageren
17 reacties op dit onderwerp

#1 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 13:48


ik heb geprobeerd op mijn bureaublad een programma te openen maar dat lukte niet. toen ik klikte op openen met... werden plots alle pictogrammen op mijn bureaublad met dat programma geopend. dus nu werken alle pictogrammen op het bureaublad niet meer. wat moet ik doen?

#2 crashman

crashman

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 60 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 13:53

ohh dat is niet erg groot probleem

u moet bij elk programma openen met.. drukken en dan goed aanpassen

als het dan met dat probleem gebeurd dan zoek ik effe verder

#3 Guest_Angel__*

Guest_Angel__*
  • Gasten

Geplaatst 11 april 2010 - 14:05

Dag Elizabett

Probeer eens met een herstelpunt terug te gaan, naar een ogenblik dat je het probleem nog niet had.

#4 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 14:09

ohh dat is niet erg groot probleem

u moet bij elk programma openen met.. drukken en dan goed aanpassen

als het dan met dat probleem gebeurd dan zoek ik effe verder

maar als ik dat doe, veranderen alle pictogrammen weer in het programma waarmee ik wil openen

---------- Post toegevoegd om 13:09 ---------- Vorige post was om 13:08 ----------

Dag Elizabett

Probeer eens met een herstelpunt terug te gaan, naar een ogenblik dat je het probleem nog niet had.

dat heb ik al geprobeerd, maar systeemherstel lukt niet, van geen enkel herstelpunt

#5 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 14:20

Start uw computer op in veilig modus door op F8 te tokkelen.
Zoek het bestand Iconcache.db en verwijdert het.
Start de computer weer op en windows zal het opnieuw maken.

Het bestand is wel een verborgen bestand.

#6 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 14:51

Start uw computer op in veilig modus door op F8 te tokkelen.
Zoek het bestand Iconcache.db en verwijdert het.
Start de computer weer op en windows zal het opnieuw maken.

Het bestand is wel een verborgen bestand.

ik heb dat geprobeerd. ik heb iconcache.db gezocht en proberen te verwijderen, maar het is niet gelukt. het begon heel lang te laden maar het bestand verdween niet uit de lijst. toen ik de computer heropstartte zag ik dat het probleem niet opgelost was. heb ik iets verkeerd gedaan?

#7 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 15:12

ik heb het nog eens geprobeerd en het bestand toch kunnen verwijderen, maar nu is het opnieuw gemaakt en het probleem is er nog altijd.

#8 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 15:24

Als je met de rechtermuisknop op eigenschappen van pictogram klikken staat er overal dezelfde doel

#9 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 15:28

Als je met de rechtermuisknop op eigenschappen van pictogram klikken staat er overal dezelfde doel

nee, nergens.

#10 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 15:33

Je bedoeld toch dat er niks staat zoals de afbeelding

Bijgevoegde Thumbnails

  • pictDoel.JPG


#11 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 16:38

Je bedoeld toch dat er niks staat zoals de afbeelding

het is zoals op de afbeelding.

#12 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 16:41

Als je op eigenschappen op doel knopje klik wat gebeurd er dan?

#13 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 16:57

Als je op eigenschappen op doel knopje klik wat gebeurd er dan?

wat bedoel je precies? er staat gewoon "doel:" met daarachter een locatie. waar moet ik dan op klikken?

#14 Guest_Angel__*

Guest_Angel__*
  • Gasten

Geplaatst 11 april 2010 - 18:35

Stegisoft bedoelt waarschijnlijk de knop Doel zoeken... of als het Vista is Bestandslocatie openen

#15 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 11 april 2010 - 22:52

Inderdaad bedoeld ik dat wat Angel zegt.
Dat is toch een slimme kerel.:D

#16 elizabett

elizabett

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 8 berichten

Geplaatst 12 april 2010 - 08:52

Als je op eigenschappen op doel knopje klik wat gebeurd er dan?

dan kom ik gewoon terecht op de bestandslocatie en kan ik het programma openen.

#17 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 12 april 2010 - 22:01

Dat is vreemd.
Normaal zou je dan als je dubbelklik de juiste programma moeten starten.

#18 womo

womo

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 9 berichten

Geplaatst 08 september 2010 - 18:58

Heb juist hetzelfde probleem. Al oplossing gevonden?





Ook gelabeld met één of meerdere van deze sleutelwoorden: bureaublad, geprobeerd, klik, openen, plots, probleem, programma, werken, windows

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!