Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

raar Wifi probleem


  • Log in om te reageren
10 reacties op dit onderwerp

#1 diedemink

diedemink

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 6 berichten

Geplaatst 25 oktober 2010 - 22:05


hallo,

Ik heb nu zo`n half jaar gebruik gemaakt van WIFI op mijn Sony Vaio.

sinds 2 dagen heb ik nog wel verbinding met het netwerk/modem, maar geen internettoegang (UPC) meer.
op mijn telefoon en vaste pc is er echter niks aan de hand.(dus wel interne-verbinding via datzelfde netwerk van upc)
Via de dommel en andere Wifi-netwerken kan ik wel gewoon online op mijn laptop.

ik heb werkelijk geen idee, wie kan mij helpen?
bij voorbaat dank!

Bewerkt door diedemink, 25 oktober 2010 - 22:15.


#2 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 25 oktober 2010 - 23:36

Herstart de modem en de router in die volgorde.
Dus stroom uit en terug aan.

#3 diedemink

diedemink

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 6 berichten

Geplaatst 26 oktober 2010 - 07:52

reeds geprobeerd.
bij upc is het een modem en router in 1.

het zou ook gek zijn als daar het probleem lag, want zoals gezegd, kunnen mijn vaste pc, telefoon en andere laptops wel gewoon het internet op.
mijn laptop vind het netwerk ook wel, maar krijgt geen internettoegang.

lange tijd heeft het het gewoon gedaan.

#4 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 27 oktober 2010 - 13:19

De eerste vereisten is modem herstarten om controle te kunnen doen want de modem ka even offline geweest zijn en dan werkt het niet goed.

#5 diedemink

diedemink

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 6 berichten

Geplaatst 27 oktober 2010 - 13:35

ja, maar alles doet het verder gewoon.
modem al paar keer geherstart, maar laptop blijft het niet doen, terwijl alle andere pc`s het wel doen.
als ik laptop aansluit via LAN-kabel, dan doet ie het ook gewoon.

#6 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 27 oktober 2010 - 14:12

Welke merk en type laptop hebt je?

#7 diedemink

diedemink

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 6 berichten

Geplaatst 27 oktober 2010 - 14:44

sony vaio.

#8 kweezie wabbit

kweezie wabbit

    Supervisor

  • Supervisor
  • 25720 berichten

Geplaatst 27 oktober 2010 - 14:54

Heeft die ook een modelnummer?

Download en installeer Speccy.
Start het programma en er zal nu een overzicht gemaakt worden van je hardware.
Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".
In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !


#9 diedemink

diedemink

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 6 berichten

Geplaatst 27 oktober 2010 - 15:20

http://speccy.pirifo...zzu9gOWxNsCG0Qj

---------- Post toegevoegd om 14:20 ---------- Vorige post was om 14:14 ----------

dit is dus als ik online ben via mijn dommel.

#10 diedemink

diedemink

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 6 berichten

Geplaatst 27 oktober 2010 - 23:35

hij doet het!

hij had blijkbaar de dns-adressen aangepast...

#11 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27423 berichten

Geplaatst 28 oktober 2010 - 00:26

Misschien had je ondertussen uw laptop opgestart.
Je kan op opgelost klikken.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!