Ga naar inhoud

Ant-99

Lid
  • Items

    136
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Ant-99

  • Verjaardag 13-09-1999

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Home Premium, Windows 7 Starter (fail), Windows XP, Windows 98, Windows 95, Ubuntu Wubi 11
  • Monitor
    LED
  • Processor
    Intel Core i3
  • Geheugen
    6GB ram
  • Grafische Kaart
    nVida
  • Harde Schijf
    2 harde schijven |500GB/elk|

Ant-99's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Volgens mij hangt het gewoon van de e-mail client af (Outlook, Yahoo, Gmail) of de afzenders gesorteerd worden, of niet.
  2. Wonder boven wonder, helemaal uit het niets, werkt hij terug. Ongelofelijk.
  3. Bij Android tablets is dat bij elke fabrikant anders. Zoals ik voorheen al zei kon mijn uitleg dus wat verschillen van hoe het bij u is. In ieder geval, ik ben blij te horen dat het gelukt is. Indien u geen vragen meer heeft, kan u op 'markeren als opgelost' klikken, hier bovenaan. Danku
  4. YeloTV heeft al wel eerder fouten gemaakt. Ik denk eerder dat het aan de app ligt, niet aan zijn toestel.
  5. Hallo! allereerst, open de file browser (Mijn Bestanden) op je tablet, dus niet de galerij. De file browser gelijkt een beetje op de verkenner op je computer. Navigeer naar de map waarin het filmpje zich bevindt. Ik gok dat die DCIM of Camera noemt en waarschijnlijk in de 'Foto's/Photo's' map staat. Duid het filmpje aan (lang ingedrukt houden, gok ik), druk op de kopiëren (of knippen). Ga nu terug naar de bovenste map (dus diegene met Foto's/Video's/Media). Er zou normaal ook een map met de naam 'external_sd' of iets dergelijks moeten zijn. Dit is de map van de sd kaart. Met een druk op de plakken toets zou het filmpje normaal daarin geplakt moeten worden en klaar om overgezet te worden op een computer, dus. Het kan zijn dat de knopjes een beetje anders zijn als ik beschreven heb, maar ik heb geen Samsung tablet. De filebrowsers verschillen namelijk van fabrikant. Ten tweede: probeer een videoconverteer programma, zoals http://www.freemake.com/nl/free_video_converter/ Veel succes ermee!
  6. Sorry voor de bump, maar even dit: Sinds Android Jelly Bean (4.1) wordt Flash niet meer ondersteund. Ik veronderstel dat jouw tablet van Samsung dus op Jelly Bean of hoger (4.2) draait. Als je alsnog Flash wilt installeren, kan dit als volgt: (deze stappen op de tablet uitvoeren) 1) Op jouw tablet: ga naar instellingen > beveiliging > zet een vinkje bij 'installeer applicaties van onbekende bronnen' 2) Open de browser en klik op de volgende link: [url=http://http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1726118&d=1360753582 3) Wacht tot het bestand gedownload is, en tik achteraf op de notificatie. 4) Tik op installeren 5) Wacht tot de applicatie geïnstalleerd is en tik op 'Gereed'. Dat is alles.
  7. Heb je al geprobeerd om te herstarten? Zoiets doet wonderen.
  8. Hallo iedereen, mijn probleem is heel simpel: twee dagen geleden heeft Windows een van mijn drivers geupdate. En toen herkende hij mijn headphones niet meer. Gisteren ook niet. Vandaag herkent hij ze wel, maar is het volume zo laag dat 100% volume het equivalent van 7% is, voor de update. Ik heb al met alle instellingen gerommeld, systeemherstel geprobeerd (mislukt) en niks werkt. Het volume langs de speakers van mijn scherm werkt gewoon wel en is ook even luid als tervoren. Ik heb een HP Pavilion p6 2365eb met Windows 8. Alvast bedankt, Anthe
  9. Ik zie dat je ESET draaiende hebt. ESET voert op de achtergrond scans uit van de pagina's die je bezoekt. Bij sommige pc's zorgt dit voor een enorme vertraging. Duik eens in de instellingen en kijk of je dit kan uitzetten.
  10. Op geen enkele manier krijg ik enige stijl in mijn bericht. Mijn alineas worden terug samengevoegd en spaties worden weggehaald.Mijn excuses voor de onoverzichtelijkheid, ik heb geen idee waarom dit niet wil werken. Edit; het uitschakelen van de Anti-Javascript plugin werkte! Da's ook al weer opgelost.
  11. Hallo allemaal, zondag was ik een Youtube video aan het bekijken, toen plots mijn pc helemaal begon te hangen en te bevriezen. Een rare toon, (die kan wijzen op een hardware fail?), is ook te horen. Er was geen andere manier dan de computer af te sluiten door hem met de power knop te laten uitvallen. Toen ik herstartte leek alles normaal, tot de pc weer bevroor. Een systeem herstel naar een paar uur ervoor loste het probleem op. Altans dat dacht ik. Vandaag was ik Need For Speed footage aan het opnemen, met de webcam op mijn controller gericht, toen hetzelfde weer gebeurde. Na het unpluggen van de USB Hub (en Bluetooth dongle?) werkte alles weer normaal en kreeg ik hetvolgende crashlog: Probleemhandtekening: Gebeurtenisnaam van probleem: BlueScreen Versie van besturingssysteem: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Landinstelling-id: 2067 Aanvullende informatie over dit probleem: BCCode: 124 BCP1: 0000000000000000 BCP2: FFFFFA80071F3028 BCP3: 00000000BE000000 BCP4: 0000000000800400 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 Bestanden die helpen bij het beschrijven van het probleem: C:\Windows\Minidump\091912-27206-01.dmp C:\Users\Anthe\AppData\Local\Temp\WER-59529-0.sysdata.xml Lees de onlineprivacyverklaring: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0413 Als de onlineprivacyverklaring niet beschikbaar is, lees dan onze offlineprivacyverklaring: C:\Windows\system32\nl-NL\erofflps.txt Ik heb echter geen toegang tot deze bestanden. Take Ownership werkt zelfs niet. Bluescreenview geeft voor de DMP file deze gegevens, maar een echte Bluescreen vormen kan hij niet: Momenteel is er nog geen scan uitgevoerd van AMBAM of Hijack, maar ik denk dat het probleem hier bij hardware falen ligt. Ook goed om te weten, ik ben een intensieve computergebruiker en hij staat heel vaak aan. Hopelijk kan iemand me helpen, Groetjes, Anthe.
  12. Dat kan ik bevestigen. Net een nieuwe smartphone met Samsung Kies, sinds dien komt deze melding er inderdaad op. Deze heb ik wel nodig. Even kijken of ik die kan uitschakelen. Bedankt voor alle antwoorden vooraf!
  13. Hey-hoi iedereen, ik heb niet echt een probleem, maar meer een vraag.. Omdat ik vind dat iTunes beter is dan Windows Media Player zou ik graag de PLAY, NEXT & PREV buttons van mijn toetsenbord (Microsoft SideWinder X6) die draait op Intellitype compatibel maken met iTunes. Ik heb slechts één oplossing gevonden, maar deze blijkt niet te werken. Weet iemand of er een soort van .bat-command bestaat voor PLAY, NEXT & PREV voor iTunes die ik kan runnen bij het indrukken van deze toetsen? Mvg, Anthe
  14. Huidige versie : Service Pack 1! HULDE! Bedankt iedereen voor jullie hulp, jullie zijn geweldig (:
  15. Ik heb bij een vriend geprobeerd om een inplace upgrade te doen, maar het wachten duurde uitzonderlijk lang, en ik had niet veel tijd meer, dus heb ik het proces afgebroken. Ondertussen is mijn pc gereset, dus misschien werkt het nu wel. Hou het topic toch nog even open voor moest het niet lukken!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.