Ga naar inhoud

Jean Paul

Lid
  • Items

    498
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jean Paul

  • Verjaardag 10-04-1949

Recente bezoekers van dit profiel

1.263 profielweergaven

Jean Paul's prestaties

  1. Hallo, Mijn laptop is terug . Is volledig gekuist, W10 er af gedaan en W11 er op gezet. Dus momenteel zijn mijn problemen weg. Bij deze mag dit topic worden afgesloten en langs deze weg wil ik het forum bedanken voor de medewerking inzake . de tips en oplossingen waren goed maar blijkbaar wilde de laptop niet meewerken. Dus , bij deze :BEDANKT PS: hoe sluit ik dit hier af ?
  2. Ik heb mijn laptop nog niet terug. Word nog afwachten,
  3. Vrij.3-2-2023 Hallo, Beste helpers, Zoals voorspeld in mijn voorgaande antwoord is dus werkelijkheid geworden. Van zodra ik dat hulpprogramma startte kreeg ik terug een volledig blauw scherm. Ik kon jullie dus niet meer bereiken en vandaar mijn pogingen nu via de GSM. Teneinde raad heb ik mijn laptop binnen gedaan in de winkel en men gaat er alles afdoen, een kuis beurt geven en er ineens Windows 11 opzetten. Dus een volledige nieuwe PC. Vandaar dat u niets van mij hebt gehoord. Grtn Jean Paul
  4. Hulpprogramma gedownload. En nu, behalve virusprogramma uitgeschakeld, moet er niets anders gebeuren ? Wat als het niet lukt kan ik nog steeds contact nemen of gaat dit niet meer. Graag goeie volgorde indien ja aub. Dank u
  5. Zoals ik reeds heb aangehaald is dus juist. Er komt altijd iets vooraf te doen. Vooraleer het hulpprogramma te downloaden heb je een licentie nodig. Kan ik daaraan en hoe ? Moet eerst nog een update worden gedaan zoals voorbeeld ?
  6. Waar vind ik die Media Creation Tool. Sorry ,heb er misschien over gekeken.
  7. Hallo, De geven uitleg voor dit probleem is enorm. Telkens er iets moet gedaan worden verwijst men naar iets anders wat eerst moet worden gedaan en/of aangepast. Dit is zeer complex en voor mij zeer moeilijk wegens geen kennis in deze zaken. Ik vond via INSTELLINGEN - SYSTEEM - SYSTEEMHERSTEL dezelfde zaken als en dit zou automatisch gebeuren. natuurlijk heb ik geen garantie op correct lukken maar dat voorzie ik ook als ik uw handelingen zou volgen. terwijl dit proces , en er loopt iets fout , dan kan ik geen vragen stellen. Wai ik dus voorheb is dat er sommige bestanden/mappen niet kunnen worden geopend . Mijn foto's downloaden vanaf de Smatphone heb ik kunnen oplossen door ONE DRIVE te installeren met een onderliggend mapje en ze komen daar rechtstreeks in. Anderzijds kan ik naar de winkel van aankoop gaan en W11 laten instelleren. Is dit een goede of betere oplossing ? Is het mogelijk uw procedure in de juiste opvolg-en uitvoeringsorde te geven zonder van het een naar het andere te moetenb schakelen en dan op risico "block" te komen zitten. ---------------------------------------------------------------- Ik heb een stick van 32 GB en daar staat veel op maar dan lees ik in uw procedure dat alle inhoud verdwijnt met het downloaden van Media Creation Tool. Ik heb DVD schijven (DVD-RW 4.7 GB data 120 min video 1-2 certified speed. Goed of niet goed ? Grt.
  8. Zijn dit de 2 bestanden dan ? Ik weet niet of ik hier goed heb gehandeld, want ik ben geen computerspecialist. Kunt u , aub, volgende aanwijzingen duidelijker beschrijven om iets te doen zodat we geen meerdere mails moeten maken om te begrijpen en verder te doen. Ik ben niet op de hoogte van al deze benamingen. Sorry Addition.txt FRST.txt
  9. 12.34 Na download van die link 64 kreeg ik onderaan links op mijn scherm FRST.exe. Bij klik daarop kreeg ik een blauw venster met een waarschuwing (bijlage) IN de map downloads vind ik deze ok terug en met hetzelfde resultaat. Wat is hier de bedoeling van ?
  10. Ik had de download afgebroken omdat de uitleg nogal verwarrend overkwam. Maar ik heb nog geen antwoord op : nu mag je hem weer aanzetten Wat ?
  11. Wat word hier bedoeld met onderstaande ? Moest er iets afgesloten worden of....... Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. -------------------------------- Als ik de link heb geopend krijg ik een geloop van allerlei zaken en verschillende toetsen : start - download maar waar staat FRST.exe ??
  12. Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. Hallo, wat word hiermee bedoeld ? Via "instellingen en systeem, info zag ik ook welk bit systeem ik heb. Via die link krijg ik twee vakken : 32 en 64 Ik klik op 64 en krijg allerlei zaken , maar waar moet ik klikken voor download en waar schrijf ik dan FRST.exe Kunt u deze uitleg wat eenvoudiger maken aub
  13. Hallo, Ik heb het nodige gedaan zoals u voorschrijft. Er verschijnt een blank plaatje met de tekst dat ik een nieuwe app nodig heb om ms-windows-store-link te openen maar er gebeurt niets.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.