Ga naar inhoud

hotcore

Lid
  • Items

    133
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hotcore's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Week één klaar
  • Een maand later
  • Een jaar binnen

Recente badges

0

Reputatie

  1. Als datgene wat Clarkie zegt niet mocht helpen, kijk dan in de handleiding van je laptop. Meestal is er een functietoets (fn-toets + F?-toets) die de touchpad kan aan- en uitschakelen!
  2. Blijkbaar ben je niet de enige met problemen in die hoek. Kijk maar hier: ?Microsoft Solitaire Collection? game crashes with the - Microsoft Community En kennelijk "werkt Microsoft aan een oplossing".
  3. Je hebt geen aparte videokaart; deze is ingebed in het moederbord. Op deze pagina Acer Drivers & Downloads - Acer kun je de "DriverInstaller for Acer" downloaden en installeren. Vervolgens kun je dat programma gebruiken om je machine qua drivers helemaal up-to-date te maken.
  4. Dit is een gebed zonder end. Ik raad je aan om vanaf nu het geheugenkaartje even uit de camera te halen en dat in een kaartlezer te stoppen die met de PC is verbonden. Als je geen ingebouwde kaartlezer hebt, dan koop je er één voor weinig geld. Succes verder!
  5. Heb je hier iets aan? Microsoft Teredo Tunneling Adaptor not working - Microsoft Community
  6. Dat blauwe scherm wijst op een fors probleem. Veelal wordt dit veroorzaakt door een foute driver, maar dan kun je er meestal omheen door op te starten in Veilige Modus. Aangezien dit nu niet lukt ben ik bang dat er wellicht een hardwareprobleem is. Ik neem aan dat je geen installatie CD hebt? Probeer het volgende: 1) download hier de juiste versie van Windows 7: Windows 7 Direct Download Links, Official Disk Images from Digital River 2) brand het gedownloade ISO bestand (beeldbestand of image) naar een DVD-R 3) start de PC vanaf de gebrande DVD (moet je misschien in de BIOS de startvolgorde wijzigen) 4) dan een upgrade (aangepaste installatie) doen; als het goed is blijft je data dan bewaard; hier staan meer details: Repair Install - Windows 7 Help Forums Krijg je ook hierbij blauwe schermen, dan is vrijwel zeker de hardware kaduuk. Als dat niet lukt, kun je nog een recovery proberen, dat betekent wel dat de hele PC naar de originele toestand gaat en je al je eigen gegevens kwijt bent.
  7. Dat betreft dus de CPU. Je kunt ook de schijfactiviteit daar zien, is daar iets "druk bezig"? En op het tabblad "Prestaties" niets bijzonders? Er is één ding wat mogelijk zou kunnen helpen en dat is het verwijderen van het netwerkprofiel van het draadloze netwerk waarmee je de problemen hebt. Ik heb weleens meegemaakt dat een profiel corrupt was geraakt. Hier kun je zien hoe je dat kunt verwijderen: Windows vista / 7 draadloze netwerken beheren Na het verwijderen moet je dan wel de eerste keer op dat netwerk opnieuw aanmelden met wachtwoord.
  8. Heb je ook het tweede gedeelte uitgevoerd van wat ik vroeg? Op het moment dat alles zo traag is kun je nl. in Taakbeheer vaak vinden wat de veroorzaker is ... Kijk ook hier eens naar: Windows 7: monitoring & diagnose - ComputerTotaal
  9. Mooi zo. 1) start de pc in Veilige modus met netwerkmogelijkheden 2) open de Verkenner 3) ga staan in de map: c:\windows\softwaredistribution 4) selecteer alle mappen en bestanden in die map 5) verwijder alles wat je hebt geselecteerd (bijv. door op de Del(ete) toets te drukken) 6) start de PC op en kijk of je er nu weer gewoon inkomt.
  10. Helaas is wat je deed niet wat ik vroeg ;-) Apparaatbeheer open je zo: 1) klik op de Startknop (linksonder) 2) rechtsklik op "Computer" 3) klik op "Eigenschappen" 4) klik dan (aan de linkerkant) op "Apparaatbeheer" Verder doen wat ik eerder aangaf.
  11. Als je nog een offline back-up gaat maken van je NAS, dan heeft het wel minder zin inderdaad. Maar bedenk wel dat je de offline back-up bijv. wekelijks maakt. Crasht de NAS 6 dagen na de laatste offline back-up, dan ben je 6 dagen werk kwijt! Als je dat risico wilt vermijden dan is RAID-1 toch wel een goede optie ;-) (Alleen heb je effectief minder schijfruimte voor eigen opslag)
  12. Het is niet nodig om in de BIOS te komen, maar in een keuzescherm met een zwarte achtergrond, waar je (o.a.) kunt kiezen voor "Veilige modus met netwerkmogelijkheden".
  13. Je geeft niet aan of je deze nieuwere versie van ViewNX al hebt geinstalleerd. Voor wat betreft de drivers: - open apparaatbeheer - kijk daar onder Universal Serial Bus controllers - noteer welke apparaten je ziet - sluit apparaatbeheer Sluit dan je camera aan op de PC; - herhaal de eerste 3 stappen van het vorige stappenplan - check of er een nieuw (samengesteld) USB apparaat bij staat - zo ja, --- rechtsklik op dat apparaat --- klik op "Installatie ongedaan maken" --- kies voor "stuurprogramma behouden" Start de PC opnieuw op en probeer nogmaals de camera aan te sluiten.
  14. Sommige mensen zijn minder goed voorbereid dan jij ;-) Heb je ViewNX 2.9.2 al geïnstalleerd? https://nikoneurope-nl.custhelp.com/app/answers/list#s=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. Staat de camera goed ingesteld bij het koppelen aan de PC? De standaardfuncties van het besturingssysteem kunnen worden gebruikt om beelden over te zetten via een USB-aansluiting als het USB-overdrachtsprotocol van de camera is ingesteld op MTP/PTP, PTP of Mass Storage.
  15. Voor mij niet goed leesbaar. Rechtsklik op de titelbalk van het cmd venster. Klik op Bewerken | Markeren Klik met de muis helemaal linksboven in het zwarte scherm en sleep de muis (met ingedrukte linkermuisknop) helemaal naar rechtsonder en laat dan de muisknop los. (de achtergrond moet dan wit zijn geworden) Dan weer rechtsklikken op de titelbalk. Klik dan op Bewerken | Kopieren. Daarna de tekst plakken in het forum.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.