Ga naar inhoud

kevkeds

Lid
  • Items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kevkeds

  1. ik had deze effectief op de wan poort gestoken met als idee dat zo het internet in de router kwam en hij dan zo een wifi signaal kon verzenden ?
  2. je kan hem altijd op een andere partitie installeren zo kan je hem testen en kan je kiezen of het aan je verwachtingen voldoet etc ...
  3. hallo, voor het uitbreiden van mijn wifi signaal (omdat het signaal niet tot in mijn kamer raakt) heb ik mij hercules 85 eplug aangeschaft. Ik beschik over een bbox 1 van belgacom. nu was mijn idee simpel : homeplug bij de bbox de andere in de kamer daar even de router aan vast hangen. Bij mijn router (netgear 54 mbps wgr614 v6) heb ik het dhcp gedeelte uitgezet. Ik krijg signaal maar geen ip adres ik kan dus niet op het internet. Als ik mijn router rechtstreeks plug aan mijn bbox lukt het en raak ik via mijn router op het net. Als ik de homeplug rechtstreeks op mijn laptop verbind kan ik ook op het net. Maar als ik de router op de homeplug plaats lukt het dus niet ... iemand nog suggesties ?
  4. neen, eerder bvb vmware , virtual pc ... vmware virtualpc daar kan je eendert welke windows op installeren dan heb je en virtuele computer en daar kan je dan op een andere windows je spel wel spelen. Dit zal je pc niet meteen vertragen omdat dit een programma is. Wat je ook kan doen, werkt niet bij elk spel maar ik weet niet juist de welke jij wil spelen, is rechtermuisknop op het icoontje van het spel drukken daar op eigenschappen klikken. kies dan comptabiliteit, daar staat comptabiliteits modus daar kan je een vinkje aan brengen en kan je kiezen in welke windows hij eigenlijk beter zou werken kies daar de windows en dan kan je je game wel spelen.
  5. zover ik weet zou het aanwezig moeten zijn in elke ubuntu 10.10 pakket wat je altijd kan doen is het wifi pakket downloaden via u windows en op usb zette of opslaan in de partitie van u ubuntu dan kan je dat meteen uit proberen
  6. ga nu eens op je windows. open daar je command prompt als administrator. (start --> "cmd" in het zoekbalkje --> druk rechtermuisknop op de prompt en kies "als administrator uitvoeren" ) tijp daar : ipconfig /release . Sluit dan de pc af en start hem op in ubuntu test daar zijn internet verbinding nog eens.
  7. ok we zullen het eens proberen. ga naar de terminal (Applications → Accessories → Terminal) en typ : sudo lshw -C network . wat geeft hij als respond ?
  8. en steekt je kabel er nog in? indien ja ga eens naar de terminal en doe eens "ifconfig" en post het eens. in sommige gevallen kan het wel zijn dat je windows je internet voor ubuntu kan blokkeren.
  9. het configureren van het internet wired en wireless gebeurd via : system --> preferences --> network conections. Daar zal je alles kunnen instellen ook je draadloos internet. Bij ubuntu 10.10 zou normaal alles sowiso moeten geinstalleerd zijn voor u kabel en draadloos internet.
  10. een verwijzing naar een foto hmm. en de error code ? kan je gelijk eens een hijack logje erbij steken aub
  11. De melding die je krijgt is een foutmelding op het opstarten via het netwerk. Probeer hem is op te starten in de gewone veilige modus
  12. de pc opstarten en dan zal hij vanonder schrijven boot options druk op ... . meestal is dit F8. Dan kom je in een keuze scherm en daar kan je veilige modus kiezen.
  13. en als je meermaals hard drukt op de toets maakt het verschil ? hoe zag het eruit onder de toets was het een rubber vlootje, haakje of ..?
  14. Het is effectief mogelijk om de toets eruit te halen. Misschien best is proberen met een kleine platte schroevendraaier, en om hem er terug in te steken zal je het er gewoon terug moeten in duwen
  15. ok en welke hp mag het wel zijn aub ?
  16. halo, heb je de knop er al eens probere uithalen en uit te kuisen ? mischien zit er wel stof ofzo tussen
  17. je pc eens kuisen met ccleaner en dan logje sture vn hijackthis aub
  18. ik ben blij dat het opgelost is veel plezier nog op onze forum
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.