Ga naar inhoud

Chato

Lid
  • Items

    176
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Chato

  • Verjaardag 01-07-1970

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Debian, Arch Linux, LFS

Contact Info

  • Website URL
    https://twitter.com/Chato_Flores

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

Chato's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Zoals Patrick ook al meldde: het inschakelen van UPnP (universal plug and play) kan wel eens helpen bij interne netwerk problemen.
  2. Dank je, stegisoft! Zoals je kunt zien op mijn eerder gegeven link naar cpuboss.com werd het alleen maar onduidelijker: Volgens die website is de Pentium beter vanwege de kloksnelheid, maar is de AMD beter vanwege de 2 cores. Dank je voor het brengen van wat duidelijkheid in deze (voor mij) ingewikkelde materie. De aanleiding voor deze 'discussie' is misschien belangrijk, iig vind ik het leuk te vertellen: De computers waar het hier om gaat worden alleen maar, echt alleen maar, gebruikt voor het gamen. Mijn zoon (op de AMD-processor) speelt veel CoD/MW3 en ik (de Pentium) gebruik de PC voor het spelen van TESV Skyrim. Er is dus niet echt sprake van 'meerdere programma's die gelijkertijd gerund worden'. Skyrim (+ mods) is veel zwaarder dan CoD/MW3, daarom wilde ik de PC's omruilen. En dat ga ik nu dus ook doen. Ik was er eigenlijk al bang voor, maar toegeven.... Oh, BTW, zeg maar gewoon 'jij' en 'jouw'. Zo oud ben ik nou ook weer niet.
  3. Hi, Mijn zoon en ik zijn in een interessante discussie verwikkeld. Wiens processor is beter? Zijn PC heeft een AMD Athlon X2 4200+, de mijne een Intel Pentium 4 630. Al is zijn kloksnelheid lager, hij heeft twee processor-kernen. Ik beweer dat hij de snelheid dan ook maal twee moet doen. Zijn snelheid is 2,2 GHz, maar door de twee kernen is dit dus eigenlijk 4,4 GHz. M'n zoon beweert dat dit onzin is en dat de twee kernen niets te maken hebben met de kloksnelheid. Wie heeft gelijk? Google helpt ons niet verder en ook een processor-compare-website (nieuw Scrabble-woord!) is niet echt duidelijk: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-4-630-vs-AMD-Athlon-X2-4200#differences Wie van ons heeft de 'beste processor'? Of is dat niet zo eenvoudig te vergelijken?
  4. Wanneer krijg je die foutmelding? Is dat voordat Windows is opgestart? Of krijg je nog wel het opstartscherm van Windows te zien waarna die foutmelding komt? Oftewel; tot hoever start Windows nog op voordat je die foutmelding te zien krijgt? Het nakijken van alle aansluitingen is natuurlijk ook niet overbodig. Haal de stroom van je computer af (stekker eruit) en druk daarna nog eens op de powerknop zodat ook de ' reststroom' weg is. Ontkoppel de hardware en sluit het weer stevig aan. Heb je nog een geluidskaart over? Sluit deze dan aan. Hoe gaat het dan met het opstarten? Nogmaals, het is hier belangrijk te weten wanneer je die foutmelding krijgt. Komt -ie na je BIOS-opstart (zogenoemde POST) of tijdens het opstarten van Windows?
  5. Oh nee, excuus zijn niet nodig. Er is geen regel gebroken, en wie ben ik om daarover te oordelen. Zo bedoelde ik dat niet, het is slechts mijn mening. Al een paar dagen niets meer van TS gehoord, BTW. Lukt het, Stiekemerdje?
  6. ophcrack is prima, maar zoals voor zoveel PC-problemen geldt: er zijn meerdere manieren dit op te lossen. Mijn manier om het administrator-wachtwoord te wijzigen is met UBCD. (Vooral als het, zoals hier, Windows XP betreft) Voor een stap-voor-stap uitleg kan ik je deze NL-talige uitleg aanraden. Die is geschreven voor Windows XP. Maar ook dan zal je wel moeten opstarten met de CD. En daar ben ik juist wel een fan van. Ze hebben mij veel ellende bespaart en nog veel meer geld opgeleverd.
  7. Ik wacht ook nog steeds op antwoord van janus1609. Onder andere hier: http://www.pc-helpforum.be/f168/tijdslot-60487/
  8. Geen grafische kaart, geen toetsenbord of een schijf. Maar een 'Audio device' . Heb je die al nagekeken? Misschien is aansluiting van je audio-kaart los komen te zitten? Is het een onboard of losse geluidskaart?
  9. @qbie, dat is inderdaad ook een mogelijkheid, en het is vergelijkbaar met een (Open)VPN. Beide mogelijkheden zijn even goed. Ik wacht nog even de reactie van TS Stiekemerdje af. @berry, dit probleem aan pokerstars voorleggen kan ook een oplossing zijn, maar mensen wegsturen van PCH om ergens anders hun vraag te stellen, is wel het laatste wat ik zal doen.
  10. Met OpenVPN kun je al je netwerkverkeer via een proxy laten lopen.Dit programma zorgt ervoor dat je een tweede (virtuele) netwerkkaart krijgt. Je oorspronkelijke netwerkkaart zet je uit, je logt in op OpenVPN en dan gaat al je verkeer via een proxy.AFAIK kun je daar niet instellen via welke proxy je wil. Dus je kunt niet aangeven dat je via Belgi"e naar een Spaanse website wil, zoals met nntime.com.Maar misschien kom je er verder mee.Meer informatie: OpenVPN - Open Source VPN
  11. Het gebruik maken van een proxy is niet verboden, en een gratis proxy waarbij je ook de locatie van de proxy kunt instellen vind je op anonymizer.nntime.com. Deze wordt o.a. veel gebruikt om buitenlandse wetgeving, die niet in je eigen land geldig is, te omzeilen. Mocht je problemen hebben met het invullen van gegevens op de Spaanse website, kan ik je misschien ook helpen. Ik ben Spanjaard en denk dat mijn vertaling beter is dan die van Google.translate. Kom je daar verder mee?
  12. Ik kan aan de afbeelding niets verkeerds zien. Dat ziet er goed uit zelfs. Heb je nu de hele website al offline opgeslagen? Kijk anders ook eens bij deze stap-voor-stap uitleg
  13. Wat is het probleem dan? Waar gaat het fout? Of wat begrijp je niet? Met je laptop heb je toch wel een internetverbinding om de website te downloaden? Of lukt dat niet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.