Ga naar inhoud

JacksonPearce

Lid
  • Items

    87
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Passer in problemen met proxy actief windows 10   
    Als je denkt dat het malware gerelateerd is, kan je best dit onderzoeken door:
     
    Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op.Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows heeft.
    RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten.
    Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen
    Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de
    .
  2. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan iEscape in problemen met proxy actief windows 10   
    Prima
    Zodra een malware / virus expert online is, wordt u verder geholpen.

  3. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Asus in Windows 10 pro bootcamp problemen Imac late 2015 5K 27"   
    Je topic werd verplaatst naar Linux, Mac OS & andere besturingssystemen, zo blijft het forum overzichtelijk.
  4. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan kape in beschadiging windows bestanden   
    Download ComboFix van één van de onderstaande locaties naar het bureaublad.
    Bleeping Computer
    Info Spyware
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met ComboFix.exe
    (hier of hier) kan je lezen hoe je de gebruikte beveiligingssoftware kunt uitschakelen.

    Dubbelklik op "ComboFix" om de tool te starten, Windows Vista, 7 & 8 gebruikers zullen een melding krijgen van UAC (Gebruikersaccountbeheer), klik hier op Ja / yes.
    Op een Windows XP computer zal ComboFix de "Recovery Console" installeren als deze nog niet aanwezig is. (Een actieve internet verbinding is dan een vereiste).
    Klik in het venster bij het 'Installeren van de Recovery Console' op "Ok".
    Klik in het info scherm op "Ja" als de Recovery Console met succes is geïnstalleerd.
    Klik in het scherm van de disclaimer op "I Agree", de benodigde onderdelen worden nu uitgepakt en middels ERUNT wordt er een register back-up gemaakt.
    Wanneer dit gereed is zal ComboFix vanzelf starten, in het blauwe scherm ziet u de voortgang van de systeemscan die wordt uitgevoerd.
    Belangrijk! gebruik de computer tijdens de scan niet voor andere zaken.
    Het kan voorkomen dat de computer meerdere malen opnieuw gestart moet worden zoals bijvoorbeeld bij de aanwezigheid van een rootkit, dit is normaal.

    Logbestand plaatsen

    Voeg het logbestand met de naam ComboFix.txt als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map "C:\ComboFix.txt")
    Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.

    * Noot !!! Indien u één van de onderstaande meldingen krijgt na het gebruik van ComboFix herstart dan de computer.

    Er is geprobeerd een ongeldige bewerking uit te voeren op een registersleutel die is gemarkeerd voor verwijdering.
    Illegal operation attempted on a registry key that has been marked for deletion.

  5. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan kape in beschadiging windows bestanden   
    Het logje dat je via PB verstuurd hebt, was niet helemaal volledig. Maar je mag nu dit al doen en dan het nieuwe logje plaatsen. Je kan dit ook als bijlage bij je nieuwe bericht.
    Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten.
    Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. C:\Windows\Sysnative\Tasks\{9CEABB31-29C9-429E-B0E0-71CFE5B4D689};fs C:\Windows\Sysnative\Tasks\{92CCC73D-A23D-464E-A3CD-57F38DE20EAE};fs C:\Windows\Sysnative\Tasks\{FE55247B-D866-4591-A3DD-6D60A05182E5};fs C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\IObit Uninstaller;fs Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsenVoeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
  6. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan kape in beschadiging windows bestanden   
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.
    Download Zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie)
    Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. LiveUpdateSvc;s C:\Program Files (x86)\IObit\LiveUpdate;fs C:\Users\Mitchel Ramakers\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\if7la7gp.default\extensions\en-gb@flyingtophat.co.uk;fs C:\ProgramData\E1864A66-75E3-486a-BD95-D1B7D99A84A7;fs emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
  7. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Asus in Games starting niet op.   
    Wanneer je die taalpakketten niet nodig hebt, dan klik je er met rechts op en kies je voor Update verbergen.
  8. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Asus in Games starting niet op.   
    Dan resten je nog een paar andere mogelijkheden: een werkende Windows 7 Ultimate installatieschijf lenen van iemand uit je vriendenkring, of opnieuw contact opnemen met je contactpersoon bij Microsoft.
  9. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Asus in Games starting niet op.   
    Graag gedaan !
     
    Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Modereer onderwerp" -> Sluiten ... zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.
     
  10. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Asus in Games starting niet op.   
    Dan zit je goed en kan je via deze link ook meteen aan de slag: je geeft je Windowskey in, kiest de juiste taal en je kan - na verificatie van je licentie - een maagdelijke Windows 7 Ultimate downloaden.
  11. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Asus in Games starting niet op.   
    Dat is inderdaad de enige optie in jouw situatie ...
     
    Beschik je over een legale licentie van die Windows 7 Ultimate ?
  12. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan kape in Games starting niet op.   
    Ook AdwCleaner heeft de resten van malware nog opgeruimd. Indien er verder geen positieve invloed van uitgaat - na alle topics die we al behandeld hebben en waar steeds nieuwe malware komt opduiken - zou ik toch eens ernstig beginnen nadenken of al je IOBIT-programma's wel doen wat ze zouden moeten doen en niet eerder je hele PC om zeep hebben geholpen. Veel alternatieven blijven er niet meer over om de oorzaak van al je problemen te duiden. Betaald of niet ... het blijft - naar mijn idee - een bende rommelprogramma's. En het is niet omdat je er - tot op heden - geen problemen mee gehad hebt, dat dit nu niet het geval kan zijn. Ook dergelijke programma's krijgen al eens een (foute ?) update, niets is dus helemaal zeker. En het feit dat je permanent malware binnenhaalt, is ook al geen referentie van een sterke bescherming en opruiming van je PC.
  13. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan kape in Games starting niet op.   
    Met zoek.exe is er alvast heel wat malware van de PC gehaald. Of dat invloed heeft op het opstarten van je games is nog maar de vraag. Doe eerst dit nog om de rest van de malware te verwijderen.
     
    Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken).
    Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren, Door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan. Klik vervolgens op Clean. Klik bij Herstarten Noodzakelijk op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal een logfile.
    Anders is het hier terug te vinden C:\AdwCleaner\AdwCleaner[s0].txt.

    Logbestand plaatsen
    Voeg het logbestand met de naam C:\AdwCleaner\AdwCleaner[s0].txt als bijlage toe aan het volgende bericht. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.  
    Het is ook erg opvallend dat je ontzettend veel programma's van IObit gebruikt en tune-upprogramma's in het algemeen ... wat ik nu niet meteen zou aanraden. Maak je daar veel gebruik van, bvb. van die ASC van Iobit ?
  14. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan kape in Games starting niet op.   
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.
    Download Zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie)
    Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. {b14a3332-19dc-4235-91c6-3603dc36799b};c {ebf4ff6b-186f-426e-9315-d373e6d21142};c LiveUpdateSvc;s C:\Program Files (x86)\IObit\LiveUpdate;fs SpyHunter 4 Service;s C:\Program Files\Enigma Software Group;fs C:\Program Files (x86)\MyPC Backup;fs C:\Users\Mitchel Ramakers\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\7iriqyrc.default\extensions\staged;r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{b14a3332-19dc-4235-91c6-3603dc36799b}];r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{b14a3332-19dc-4235-91c6-3603dc36799b}];r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{ebf4ff6b-186f-426e-9315-d373e6d21142}];r64 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows];r64 "AppInit_DLLs"=-;r64 C:\Users\Mitchel Ramakers\AppData\Roaming\Enigma Software Group;r64 C:\ProgramData\{b597689c-055b-678f-b597-7689c055a270};rfs C:\ProgramData\{3b69173e-040f-1977-3b69-9173e0405cf8};fs C:\ProgramData\11634143773710202990;fs C:\ProgramData\ipfgkglljibmgepfhdpihekkbnhjeeff;fs C:\ProgramData\{eb9b75f4-d7fd-db5b-eb9b-b75f4d7fd7d3};fs C:\ProgramData\E1864A66-75E3-486a-BD95-D1B7D99A84A7;fs CHRdefaults; emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
  15. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Asus in Games starting niet op.   
    Krijg je dan een bepaalde foutmelding ?
     
    Nu, op zich is dat nog geen probleem ... er is nog altijd de mogelijkheid om met een taalpakket te werken in Windows 7 Ultimate.
  16. Vind ik leuk
    JacksonPearce ontving reputatiepunten van kape in Games starting niet op.   
    dus.. in andere woorden.. windows opnieuw installeren (alweer) is de enige optie die ik heb?
     
    zit met een probleem. mijn cd is een beetje beschadigd and vaak vind hij de "boot manager"  niet.. dit heb ik de laatse 2 keer gehad. misschien zijn bestandjes beschadigd op de cd die de setup niet detecteerd?
  17. Vind ik leuk
    JacksonPearce ontving reputatiepunten van Mako in Google Chrome, Safari, IE E.T.C Vervelend langzaam   
    Alright, Bedankt en tot morgen! ik ben ook pas rond 12:00/13:00 weer actief aangezien ik tot laat wakker ben slaap alvast fijn!
  18. Vind ik leuk
    JacksonPearce gaf reputatiepunten aan Mako in Google Chrome, Safari, IE E.T.C Vervelend langzaam   
    Hoi,
     
    Deze mag je vanavond/vannacht alle drie al uitvoeren, de analyse en eventuele verdere stappen volgen morgen dan wel.
    Succes en tot morgen,
     
    Mako
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.