Ga naar inhoud

problemen met proxy actief windows 10


 Delen

Aanbevolen berichten

Beste Pc Helpmij forum,

 

ik heb een nl proxy lopen op mijn pc en ondervind hier problemen mee.

 

het is een prive proxy met username en password.

 

bij iedere opstart van de browser vraagt mijn browser netjes op in te loggen en dan werk het ook voor de browser.

 

echter als ik andere programmas probeer op te starten zo als whatsapp met proxy actief of steam krijg ik de cache denied error page waar ik dus de melding zie van mijn server dat ik moet inloggen.

 

maar hoe kan ik er nu voor zorgen dat windows automaties op alles n proxy heeft en ingelogd kan zijn??

 

graag jullie hulp

 

alvast bedankt :) en een fijne nacht!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Als je denkt dat het malware gerelateerd is, kan je best dit onderzoeken door:

 

Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op.Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows heeft.

Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten.

 • Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
 • Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue"
 • Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" .

RSIT Logbestanden plaatsen

 • Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit")
 • Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt).
 • Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.

Bekijk ook de

.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie)

 • Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing.
 • Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten.
 • Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
 • Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster:
 • Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem.
chromelook;
firefoxlook;
IObit Malware Fighter;s
C:\Program Files (x86)\IObit;fs
Advanced SystemCare 9;s
AdvancedSystemCareService9;s
ioloEnergyBooster;s
C:\Program Files\Alienware\Command Center\ioloEnergyBooster.exe;f
LiveUpdateSvc;s
SpyHunter 4 Service;s
C:\Program Files\Enigma Software Group;fs
C:\Windows\tasks\ASC9_SkipUac_sport.job;f
C:\Windows\tasks\Uninstaller_SkipUac_sport.job;f
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run];r64
"Advanced SystemCare 9"=-;r64
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run];r64
"IObit Malware Fighter"=-;r64
C:\Program Files\Andy;fs
Esgiguard;s
EsgScanner;s
emptyfolderscheck;
deletestartupall;
filesrcm;
 • Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan.
 • Do a Deep Scan
 • IE Defaults
 • Reset Chrome
 • Auto Clean
 • De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt.
 • Klik nu op de knop "Run script".
 • Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is).
 • Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog.
 • Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage.

Zoek.exe logbestand plaatsen

 • Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.)
 • Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
Link naar reactie
Delen op andere sites


 • 3 weken later...

Beste Kape,

 

bedankt voor jouw moeite.

 

ik ga het er echter hierbij laten. het is echt een probleem met windows die geen aanmeldings proxy's ondersteunen. via de browser werkt t wel maar buiten de browser niet.

 

tevens was ik niet blij dat men niet even vermeld had dat ALL Mijn security programmas verwijderd werden. dit heeft mij in totaal 2 uur gekost om weer allemaal lopende te krijgen.

 

door zoek.exe en het verwijderen van mijn programmas zonder mijn weten is mijn pc gevoeliger geweest voor virussen en kwetsbaarheden.

 

mijn programmas werken uitstekend en zijn allemaal betaald. vervolgens raad ik aan om dit aan te geven bij forum gebruikers zodat men de keuze krijgt om het te behouden.

 

nogmaals bedankt voor jou hulp maar helaas gaat t probleem niet opgelost worden op deze manier. de reden dat ik t stop zet is dat zoek.exe zo met mijn computer heeft lopen klooien dat het beeld gewoon van boven naar onder begon te springen en t leek wel alsof zoek.exe langer dan 45min vast zat op t zelfde.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 • 5 weken later...

Dit lijkt me een compleet foute conclusie te zijn ... alles wat er fout liep (en nog meer fout gelopen is), heeft eerder te maken met de rotzooi die al op de PC stond dan met de opruiming die door zoek.exe is gebeurd. Wat niet uitsluit dat er - hier en daar - mogelijk iets is opgeruimd dat op het randje van de problemen balanceerde. Maar het is absoluut overdreven om enkel zoek.exe daar als bron van problemen voor te nemen. Alles van iObit en Spyhunter is bvb. bekende rommel, die je beter niet op je PC hebt. Het downloaden ervan levert meer problemen op dan het er oplost (ondanks de massa aan reclame die je voor beiden ook op het Internet terugvindt). Logisch dat zoek.exe (en ook alle malwarebestrijders) deze programma's zo snel mogelijk van je PC willen halen om erger te voorkomen. En dat is nog altijd niet helemaal gebeurd ... zodat er nog steeds computerproblemen kunnen zijn.

 

In mijn bericht van 2 augustus zitten nog een aantal opdrachten die moeten bijdragen tot het verwijderen van deze ongewenste indringers. Door nu te stoppen blijven ook die op je PC staan en krijg je gegarandeerd nog meer problemen in heden en toekomst. Maar het is uiteraard jouw keuze om te stoppen met de behandeling, wij kunnen je enkel ons voorstel aanbieden ... en dan is het aan de de eigenaar van de PC om er - al dan niet - op in te gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
 • Nieuwe aanmaken...