Ga naar inhoud

Gamerboy0985

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Gamerboy0985 gaf reputatiepunten aan Asus in SSD en HDD besturingssysteem   
    Nog eventjes dit meegeven: ik heb een tijdje geleden een SSD die meer dan jaar aan de kant lag opnieuw ingebouwd in de laptop waaruit hij afkomstig was en dat gaf geen enkel probleem ... vrij logisch, aangezien voor de huidige generatie MLC SSD's een dataretentie van > 10 jaar geclaimd wordt.
  2. Vind ik leuk
    Gamerboy0985 gaf reputatiepunten aan superjona in nieuwe gaming pc   
    In principe is je computer best nog wel stevig uitgerust, je hebt momenteel een snelle Core i7 2600 Sandy Bridge processor die zeker en vast nog geschikt is als processor voor een game PC. Minder positief is echter je videokaart - die is absoluut ondermaats voor degelijke gamingprestaties. 
     
    Een upgrade moet dan ook mogelijk zijn - maar dan zal je ook wellicht je behuizing en voeding moeten vervangen, waardoor er toch assemblage bij te pas komt. Uiteraard kan ik ook gewoon een volledig nieuwe samenstelling maken indien je dat wenst. De Game PC's die je hebt gepost zijn niet slecht maar bieden in vergelijking met een apart samengestelde PC een minder goede prijs/kwaliteitverhouding.
  3. Vind ik leuk
    Gamerboy0985 gaf reputatiepunten aan Asus in nieuwe pc kopen   
    Mocht je voor de Lenovo IdeaPad Z51-70 80K601A6MB Azerty willen gaan en kunnen leven met een aan de verkoper geretourneerd exemplaar - dat niet aan de verwachtingen van de klant voldeed - met 1 jaar garantie i.p.v. 2 jaar garantie, dan zou je eventueel ook nog deze aanbieding in overweging kunnen nemen ... scheelt hem €100 en past daardoor wat beter binnen je budget.

  4. Vind ik leuk
    Gamerboy0985 gaf reputatiepunten aan superjona in nieuwe gaming pc   
    Download en installeer Speccy.

    Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

    Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.



    Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
    Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

    In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

    Meer info over deze procedure lees je HIER.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.