Ga naar inhoud

nieuwe pc kopen


parkopino

Aanbevolen berichten

Kan je dit stappenplan (klik erop) even invullen en in dit topic zetten ?

het is voor voor te gamen en wat schoolwerk,

 

denk minstens ; core i5 , 8gb werkgeheugen, voldoende harde schijf,

azerty , minstens 15inch scherm, prijs rond 500 a 600€

 

heb eens rondgekeken medion-akoya-e6415-laptop-azerty voor 600€

is dit een goede laptop?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een gaming-laptop voor €600 is jammer genoeg onmogelijk om te vinden. De voorgestelde Medion laptop is ook niet erg geschikt voor jouw doeleinden: een niet erg snelle processor, ondermaats scherm en er ontbreekt een degelijke videokaart: zeker niet geschikt voor games dus. 

 

Ik zou aanraden om een beetje door te sparen voor dit exemplaar: zeker geen supersnel toestel, maar wel stukken beter dan de laptops in de prijscategorie van €600. Een iets scherper scherm, merkbaar snellere processor en een betere grafische kaart. Let op, de GT920M in deze laptop is beter dan geïntegreerde grafische chips, maar is niet snel genoeg om de recente games op een hoge resolutie en aangename framerate af te spelen. Een ander alternatief is deze Lenovo die slechts 100 euro meer kost, maar wel degelijk uitgerust is. Een Full HD 15,6 inch display, een processor en videokaart gelijkaardig aan de vorige laptop maar deze beschikt wel over een SSD van 256 GB: razendsnel opstarten en een vlotte gebruikerservaring dus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mocht je voor de Lenovo IdeaPad Z51-70 80K601A6MB Azerty willen gaan en kunnen leven met een aan de verkoper geretourneerd exemplaar - dat niet aan de verwachtingen van de klant voldeed - met 1 jaar garantie i.p.v. 2 jaar garantie, dan zou je eventueel ook nog deze aanbieding in overweging kunnen nemen ... scheelt hem €100 en past daardoor wat beter binnen je budget.


Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.