Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Haije

Lid
 • Aantal items

  92
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Haije

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 22 oktober

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Haije

  tabel met gepresteerde uren

  barca, welkom! in C3 staat 09-01-1904 08:00:00 maak daar eens van 8:00 doe dat voor alle cellen waar 8 uur in moet staan
 2. Haije

  #N/B in combinatie met ALS-functie werkt niet

  inhoudelijk ben ik het met @alpha eens
 3. Haije

  #N/B in combinatie met ALS-functie werkt niet

  wijzig de formule in D2 eens in onderstaande en trek door naar beneden =ALS(ISNB(C2);"komt niet voor";ALS(C2="";"";ALS(C2=VERT.ZOEKEN(B2;$F$2:$G$7;2;ONWAAR);"PRIMA";"FOUT, probeer opnieuw")))
 4. Haije

  Excel Datum icm Prijs

  de aanwijzing van popipipo in een bestand. Voor Willem.xlsx
 5. Voeg de regel c.EntireRow.Delete toe aan je macro: Sub RijenKnippenPlakken() Dim bottomL As Integer bottomL = Sheets("blad1").Range("I" & Rows.Count).End(xlUp).Row Dim c As Range For Each c In Sheets("blad1").Range("I1:I" & bottomL) If c.Value = "Ok" Then c.EntireRow.Cut Worksheets("blad2").Range("A" & Rows.Count).End(xlUp).Offset(1) c.EntireRow.Delete End If Next c End Sub
 6. Haije

  tekst excel alleen verwijzen bij voorwaarden

  thomas, vul eens een paar gegevens met de hand in, zoals je het wilt hebben
 7. Haije

  tekst excel alleen verwijzen bij voorwaarden

  Thomas, om te beginnen ben ik het helemaal eens met bucky. Dat gezegd hebbende: je kunt dat waarschijnlijk bereiken met voorwaardelijke opmaak
 8. Haije

  Celverwijzingen

  Je hebt gelijk, het is de linker Alttoets!
 9. Haije

  Celverwijzingen

  @alpha Ik denk dat je hier een typefoutje maakt; rechterAlt+F11 opent de vba-editor, shift+F11 voegt leeg werkblad toe (althans bij mij)
 10. Hallo Ann, kijk eens of dit je verder halpt Opvolging keuringen1 testcase hs.xlsx
 11. Anne, kun je een voorbeeld van je bestanden plaatsen?
 12. Haije

  rasterlijnen en koppen printen

  staan al die kaartjes in 1 excelbestand of is elke kaart een bestand?
 13. Haije

  Kolommen vergelijken

  Dave, mijn vraag naar een bijlage is bedoeld om inzicht te krijgen hoe je bestand er uit ziet. Dat kan een helper namelijk helpen inzicht te krijgen in wat je wilt bereiken; het ondersteunt je vraag immers. En het voorkomt dat een helper zelf iets maakt dat helemaal niet strookt met je eigen opzet. Het feit dat er geen formules in zo'n bestand staan moet geen reden zijn om het niet te plaatsen.
 14. Haije

  Kolommen vergelijken

  Beste Dave, zou je eens een (voorbeeld van) je bestand (of een deeltje daarvan) willen posten als bijlage? Als het kan dan a.u.b. voor een paar regels ook de gewenste uitkomst handmatig daar in zetten.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.