Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Haije

Lid
 • Aantal items

  140
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Haije

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 22 oktober

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. waarom moet rij 2 blijven staan? en wat moet er met de rijen 7 en hoger gebeuren?
 2. Laura, bv cel B3 in je bijlage is leeg. Moet dat geïnterpreteerd worden als is gelijk aan de waarde in B2? Of is er geen partnr bekend?
 3. lv, het is lastig voor mensen die je zouden willen helpen om dat te doen o.b.v. het getoonde plaatje. Kun je een excelbestand plaatsen?
 4. Dubbelpost: https://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/947275-cellen-automatisch-kopieeren-als-waarde-wijzigt-in-andere-cel
 5. Hallo Jan, met een gewijzigde vastlegging per dag zou je gebruik kunnen gaan maken van draaitabellen, zie voorbeeld voorbeeld urenexcel (hs).xls
 6. Geer, kun je hier mee verder? ExcelDraaitabelVb(hs).xlsx
 7. Haije

  Doorklik systematie

  het bestand waar de foutmelding in voorkomt....
 8. zonder voorbeeldbestand kan ik alleen dit bedenken: de kolom die geen getalfilters toelaat is gevuld met tekst (die er waarschijnlijk uitziet als getallen) (bv kolom F) als de celeigenschappen op "Tekst staan"dan in een nieuwe kolom de volgende formule plaatsen: =F2*1 en doortrekken naar zover nodig de nieuwe kolom met uitkomsten omzetten naar waarde m.b.v. kopiëren > plakken waarden en deze kolom gebruiken.
 9. Haije

  Doorklik systematie

  Eric, kun je het bestand met deze aanpassingen plaatsen?
 10. Haije

  Doorklik systematie

  Eric, ik stel voor dat je de "echte" gegevens naar het voorbeeld bestand kopieert. In principe moet het dan werken. Mocht dat niet het geval zijn, dan help ik je graag verder.
 11. Haije

  Doorklik systematie

  Eric, het is niet toegestaan om bestanden met echte gegevens te plaatsen! Daarom heb ik de moderator gevraagd de bijlagen te verwijderen. Bovendien is hier geen sprake van aparte Excel-tabellen maar van aparte excel-bestanden.
 12. Haije

  Doorklik systematie

  Eric, plaats dan aub een waarheidsgetrouw voorbeeld.
 13. Haije

  Doorklik systematie

  Eric, kijk eens of dit doet wat je verwacht...... Start door een dubbelklik op een klant in het eerste tabblad Testbestanden Q1234 (hs).xlsb
 14. Dus je ziet de rijnummers niet meer. Zie je de kolomletters nog wel? Zo neen, klik dan in het lint op tab Beeld en zet het vinkje aan voor "Koppen"
 15. Raimond, het is voor helpers heel vervelend als een vraag ook elders wordt geplaatst zonder dat dat vermeld wordt. Het kan dan gebeuren dat iemand (kostbare) tijd steekt in het oplossen van een vraag die inmiddels elders al opgelost kan zijn. Het is een vorm van etiquette om te vermelden dat je je vraag ook op een ander forum plaatst.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.