Ga naar inhoud

Beginneling

Lid
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Beginneling gaf reputatiepunten aan Captain Kirk in is dit verantwoord   
    Ik begrijp dat je voorzichtig bent en dat is ook best verstandig. De service van het bedrijf is netjes. Maar die indruk kreeg ik al van ze. Wanneer je vragen hier voldoende beantwoord zijn mag je dit onderwerk op slot zetten. Succes met de cursus.
  2. Vind ik leuk
    Beginneling gaf reputatiepunten aan Captain Kirk in is dit verantwoord   
    Ik haak even in over je vraag over het gebruik van Teamviewer. Zelf gebruik ik het op werk en voor prive regelmatig. Ook grote bedrijven maken er vaak gebruik van. Met teamviewer geef je inderdaad de ander toegang tot het overnemen van je computer. Dit kan alleen maar wanneer jij het wachtwoord aan hen door geeft. Vandaar het telefonisch contact op het moment dat zij met teamviewer je computer over willen nemen. Op het moment dat ze de computer over hebben genomen, kun je zelf op het scherm volgen wat ze precies doen.
    Aangezien ik zag dat Eurotalk geen klein bedrijf is, zullen ze niet zomaar hun naam te grabbel gooien door gelijk even te kijken wat je allemaal op je pc hebt staan.
    Na de hulpsessie wordt Teamviewer gesloten en kunnen ze niet meer bij je pc. Voor een volgende sessie geeft Teamviewer nl een ander wachtwoord tenzij je hebt aangegeven dat ze een vaste verbinding mogen maken. Wil je helemaal zekerheid, deïnstalleer je Teamviewer na afloop. Overigens is de link welke je hebt gekregen een link naar Teamviewer 10. Inmiddels zitten we al op Teamviewer 12.
    Kort gezegd: het gaat om een gerenommeerd bedrijf welke je een service wil aanbieden om je te helpen. Op zich netjes. Het hangt alleen van jou af of je er een prettig gevoel bij hebt indien ze op afstand je pc over willen nemen.
     
  3. Vind ik leuk
    Beginneling gaf reputatiepunten aan porrelaar in Windows 10   
    Het knipprogramma hoort gewoon in Windows 10 te zitten.
    Klik op de knop Start. Dan zie je alle programma's in alfabetische volgorde:
     

     
    Klik op de map Accessoires. In die map zit het Knipprogramma.
    Klik met de rechter muisknop op het knipprogramma > Klik dan op Meer > Kies dan Aan taakbalk vastmaken.
    Het pictogram van het Knipprogramma staat dan permanent in de taakbalk. Dan heb je hem altijd paraat.
    ------------------------------------------
    Een andere manier om programma's in Windows 10 te vinden is met het vergrootglas (= Zoeken in Windows) dat naast de knop Start staat:
    Klik op het vergrootglas en typ dan: knip.
    Klik met de rechter muisknop op het resultaat van die zoekopdracht: Knipprogramma, en kies dan 'Aan taakbalk vastmaken'.
     
    Laat maar weten of het gelukt is.
  4. Vind ik leuk
    Beginneling ontving reputatiepunten van iEscape in hoe kan ik dit verwijderen   
    gelukt, zo werd hij wel gezien. alleen is het nu aanklikken en dan komt er een menu. oa verwijderen. rechtermuisknop hoeft niet of kan niet.
    Bedankt. 
  5. Vind ik leuk
    Beginneling gaf reputatiepunten aan iEscape in hoe kan ik dit verwijderen   
    OK, goed om te horen dat het is gelukt  en dank voor de feedback 
     
    Dan sluiten we dit topic met een 
  6. Vind ik leuk
    Beginneling ontving reputatiepunten van Abstraks in Welke virusscanner naast defender   
    Bedankt voor je advies, maar wij gebruiken altijd een eigen wachtwoord. Alleen bij problemen met het modem van Telfort, moet ik soms het wachtwoord weer invoeren. Het schijnt dat dan de gegevens weg zijn. Ik heb ook Adblock plus. Veel site klagen er over en vragen of ik dat uit kan zetten.
  7. Vind ik leuk
    Beginneling gaf reputatiepunten aan Abstraks in Welke virusscanner naast defender   
    Ik wil het even hebben over je router, je zegt dat ie met wpa2 beveiligd is en misschien heb je het al gedaan maar anders is het sterk aan te raden om de wpa2 (netwerksleutel) te veranderen zodat je er niet meer meer met de bijgeleverde wpa2 netwerksleutel kan inloggen op uw netwerk en als de wps functie aangevinkt staat maar er zelf geen gebruik van maakt deze uit te zetten (om mee "lifters" te voorkomen).
    De standaard webbrowser die uw wilt gaan gebruiken verrijken met een adblocker, is ongeveer het zelfde effect als de stikker "nee nee" stikker op de brievenbus.
  8. Vind ik leuk
    Beginneling gaf reputatiepunten aan abbs in Nitro PDF   
    Hallo,
     
    De logjes zien er netjes uit dus je hoeft je geen zorgen te maken over malware.
    De meldingen die je krijgt worden niet altijd gegeven het is net hoe je pc beveiligd is (deze programma's worden wel eens als onveilig gezien omdat malware ook zo kunnen werken)
    En dat is net wat je zegt moeilijk voor een leek, maar als je tegen dit soort problemen oploopt kan je bv eerst vragen hoe of wat want per pc is het anders en dat kunnen wij niet vanaf de andere kant zien. Maar net wat je al aangeeft wij adviseren niet zomaar een tool
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.