Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

AsjePc

Lid
 • Aantal items

  199
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over AsjePc

 • Titel
  Vaste Bezoeker
 • Verjaardag 29 oktober

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 Home
 • Processor
  intel core i5
 • Geheugen
  6GB Ram
 • Harde Schijf
  1TB HD, 128GB SSD

Contact Info

 • Website URL
  https://jonasgamertv.com

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.045 profielweergaven
 1. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Ah, vandaar.
 2. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Hallo! Ik heb de netwerkkaart driver vandaag al opnieuw geïnstalleerd, zonder succes. Ik ben dan maar wanhopig ALLE drivers die er beschikbaar waren gaan downloaden en installeren. Bleek dat de combinatie van een BIOS update en een chipset driver update de magische truc deed! HIJ WERKT!!! DANKJEWEL VOOR JULLIE HULP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 3. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Yep, geen resultaat. Mijn vader denkt ondertussen dat de ethernet poort kapot is. Enige manier om dit te testen?
 4. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Edit: Ik heb een nieuwe versie driver kunnen downloaden, waar kan ik deze installeren, en vooral: hoe? Rip, toch niet. Dat is exact dezelfde versie. Volgende edit: Ik probeerde hem toch maar te openen met een .exe bestandje die ik gevonden had. Daarin stond een optie "repair". Dit krijg ik:
 5. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Voor de speccy mensen: http://speccy.piriform.com/results/14JedG0cEHJs2WjGKvzWPC7
 6. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Beste, Hierbij een probleem dat mij heel erg irriteert aangezien ik YouTube streamer ben, en dus wel ethernet nodig heb. In dit huis werkt de wifi perfect, maar de ethernet niet. Volgens proximus moet er een lampje branden op de router wanneer ik mijn laptop inplug, dit gebeurt, wanneer ik hem eruit haal, gaat het lampje ook weer uit, de poort werkt dus. Ik heb ook een andere kabel geprobeerd, zonder resultaat. Drivers heb ik allemaal geupdate, geen resultaat. Windows 10 instellingen > wifi > netwerk reset (alle adapters weg en terug derop): Geen resultaat. Hierbij nuttige screenshots: Netwerkadapters in device manager: Netwerk adapters in netwerkcentrum: (Waar ik overigens geen LAN adapter zie bij staan? HUH?!?) Ik heb onze digitale tv decoder geprobeerd, en die werkt perfect ermee. Het moet dus wel aan mijn computer liggen. Ook vindt ik het al vreemd dat er nooit een icoontje van geen ethernetconnectie op komt, zelfs als ik de wifi uitschakel... Bij voorbaat dank, Jonas
 7. @kweezie wabbit Dankuwel voor uw antwoord. Daar vindt ik niet alle details zoals welke data er verstuurd enzovoort, maar ik heb vandaag ontdekt dat ik met de dev console van chrome hetzelfde kan doen. Slotje mag dus ook hier op komen.
 8. Hallo! Ik ben geïnteresseerd in hoe sites werken met redirects enzo, en ik meende ooit een programma te hebben gezien die je liet zien op welke sites je allemaal was geweest in enkele milliseconden. Ik vond het fantastisch. Heeft er iemand een idee waar ik terug dat / een gelijkaardig programma kan vinden? Alvast bedankt, Jonas
 9. AsjePc

  Icoontjes zijn praktisch allemaal dezelfde

  Bij deze, dankuwel voor uw tijd en hulp, slotje mag erop.
 10. AsjePc

  Icoontjes zijn praktisch allemaal dezelfde

  Hoi. Ik ben op vakantie geweest, vandaar mijn gigantisch late antwoord. Het probleem heeft zichzelf opgelost.
 11. AsjePc

  Icoontjes zijn praktisch allemaal dezelfde

  @porrelaar Ik heb dit met elke windows store app. Doe ik dit dan met elke app? @Leono Dankuwel voor uw reactie. Ik heb het .bat bestand uitgevoerd, herstart maar zonder resultaat... Mvg, Jonas P.s. Ik heb ook al via het cmd geprobeerd zoals hier vermeld staat, echter ook zonder resultaat: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_cortana-winpc/windows-10-search-displays-windows-store-apps-with/c97e671e-496e-4f36-b662-860bb376f11b Ik wil jullie allen nogmaals bedanken voor de hulp! Yes, we can!
 12. AsjePc

  Fortnite uitnodiging

  Geen probleem! Nog veel plezier ermee!
 13. AsjePc

  Fortnite uitnodiging

  Ziezo, het is een beetje vroeger klaar dan verwacht! Ik weet dat er niet elk detail in zit, maar zo goed zijn m'n skills daarmee ook weer niet. Zie bijlage. Veel plezier ermee! Mvg, Jonas
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.