Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

AsjePc

Lid
 • Aantal items

  204
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over AsjePc

 • Titel
  Vaste Bezoeker
 • Verjaardag 29 oktober

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 Home
 • Processor
  intel core i5
 • Geheugen
  6GB Ram
 • Harde Schijf
  1TB HD, 128GB SSD

Contact Info

 • Website URL
  https://jonasgamertv.com

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

1.206 profielweergaven
 1. Bedankt voor de info! De site is Google express. @abbs(Om een of andere reden werd het gericht niet verstuurd rip) Bedankt voor alle tips! Ik gebruik nu tunnelbear. Topic mag gesloten worden.
 2. Hoe simuleer ik dat ik in amerika zit om toegang te krijgen tot bepaalde websites? Ik probeerde puffin browser, zonder succes. Ik ben op zoek naar een gratis oplossing, of zo goed als. Alvast bedankt!
 3. AsjePc

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  Geweldig! Momenteel lopen al mijn games ook op DirectX versie 11. Ik ga proberen m'n vader nu te overtuigen, en dan eens te zien wat ie geeft! Hartelijk bedankt voor je advies!
 4. AsjePc

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  Wat is een ips beeldscherm? En, kan de computer een degelijke game zonder lag runnen? Bedankt! W8, ik krijg hier de optie welke videokaart.. Hier ken ik echt de ballen van.. Welke kies ik?
 5. AsjePc

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  Als de beeldqualiteit en prijs bijna hetzelfde zijn, 17
 6. AsjePc

  Hulp samenstellen / kiezen laptop

  Geweldig bedankt voor je hulp. Helaas ben ik zoals vermeld in de titel op zoek naar een laptop. Dit omdat mijn ouders uit elkaar zijn, en ik liever een desktop meesleur dan een laptop.
 7. Beste forumleden & helpers Mijn pc begint elektrische geluiden te maken (te vergelijken met wanneer je prutst aan een voeding + monitor, licht geknetter), en soms zelfs hard geknetter, alsof ik met m'n hard hel hard over loshangende toetsen ga. Anyways, 't is een medion (Duh, wat anders, andere zouden nog mee gaan ), al 2, bijna 3 jaar oud, wel aan vervanging toe. Ik heb deze al vaak opgelapt en vrees dat hij binnenkort definitief de geest zal geven. Dat is de reden dat ik graag eens wil rondkijken, en evt een "upgrade" doen. Waarvoor heb ik een PC nodig? Ik wil hier graag games mee kunnen spelen zoals Roblox, omsi2, Eurotruck sim 2 ,.. (Liefst vlotjes, geen of weinig lag.). Ook zou ik er graag videos mee kunnen bewerken voor YouTube, en streamen. Wat is mijn budget? - Ik zou graag onder een bedrag van €1200 blijven, aangezien ik slechts 15 jaar ben, en het wel binnen het jaar moet kunnen "afbetalen" aan m'n vader. Een merkcomputer of een samenstelling? - Wat het beste is, een samenstelling mag van mij ook, liefst wel al gemonteerd, want zo'n handige harry ben ik niet. Ga ik overklokken? Geen idee. Als ik er garantie met kwijtraak niet, anders waarschijnlijk wel indien nodig. Ga ik later upgraden? Indien mogelijk wel, aangezien ik vanaf vorige maand loon heb, kan ik er wel eens iets mee aanvangen. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? Dvd-rom: Ja. Wifi: JAAAAA SSD: Zeer graag Ga ik zelf assembleren? Nee bedankt. Te veel ontploffingsgevaar Heb ik een besturingssysteem nodig? Ja, windows 10 home. Ga ik zelf installeren? Als dat haalbaar is wel. Wat wordt hier specifiek mee bedoeld? Dat je enkel je bios hebt, of gewoon dingetjes moet instellen zoals wachtwoord, of...? Heb ik een voorkeur aan onderdelen? Toetsenbord mag verlicht zijn indien het past binnen het budget. Mooie kleuren zouden ook een meenemertje zijn (liever dan verlichte toetsen) Heb ik nog randapparatuur nodig? Toetsenbord + muis heb ik, en de lader zal er dan wel bij zitten? Heb ik specifieke wensen? Ja. Ik zou graag de mogelijkheid hebben om later het RAM geheugen uit te breiden, en misschien een andere videokaart te steken indien mogelijk (Als ik dan weer wat gespaard heb.) Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? Ik woon in België, en zou dus graag ook een AZERTY keyboard hebben. Verder maakt de webshop niets uit, liefst wel een betrouwbare, met pc levertijd binnen de 3 weken. Alvast bedankt! Jonas
 8. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Hallo! Ik heb de netwerkkaart driver vandaag al opnieuw geïnstalleerd, zonder succes. Ik ben dan maar wanhopig ALLE drivers die er beschikbaar waren gaan downloaden en installeren. Bleek dat de combinatie van een BIOS update en een chipset driver update de magische truc deed! HIJ WERKT!!! DANKJEWEL VOOR JULLIE HULP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 9. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Yep, geen resultaat. Mijn vader denkt ondertussen dat de ethernet poort kapot is. Enige manier om dit te testen?
 10. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Edit: Ik heb een nieuwe versie driver kunnen downloaden, waar kan ik deze installeren, en vooral: hoe? Rip, toch niet. Dat is exact dezelfde versie. Volgende edit: Ik probeerde hem toch maar te openen met een .exe bestandje die ik gevonden had. Daarin stond een optie "repair". Dit krijg ik:
 11. AsjePc

  Wifi werkt, ethernet niet

  Voor de speccy mensen: http://speccy.piriform.com/results/14JedG0cEHJs2WjGKvzWPC7
 12. Beste, Hierbij een probleem dat mij heel erg irriteert aangezien ik YouTube streamer ben, en dus wel ethernet nodig heb. In dit huis werkt de wifi perfect, maar de ethernet niet. Volgens proximus moet er een lampje branden op de router wanneer ik mijn laptop inplug, dit gebeurt, wanneer ik hem eruit haal, gaat het lampje ook weer uit, de poort werkt dus. Ik heb ook een andere kabel geprobeerd, zonder resultaat. Drivers heb ik allemaal geupdate, geen resultaat. Windows 10 instellingen > wifi > netwerk reset (alle adapters weg en terug derop): Geen resultaat. Hierbij nuttige screenshots: Netwerkadapters in device manager: Netwerk adapters in netwerkcentrum: (Waar ik overigens geen LAN adapter zie bij staan? HUH?!?) Ik heb onze digitale tv decoder geprobeerd, en die werkt perfect ermee. Het moet dus wel aan mijn computer liggen. Ook vindt ik het al vreemd dat er nooit een icoontje van geen ethernetconnectie op komt, zelfs als ik de wifi uitschakel... Bij voorbaat dank, Jonas
 13. @kweezie wabbit Dankuwel voor uw antwoord. Daar vindt ik niet alle details zoals welke data er verstuurd enzovoort, maar ik heb vandaag ontdekt dat ik met de dev console van chrome hetzelfde kan doen. Slotje mag dus ook hier op komen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.