Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

AsjePc

Lid
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over AsjePc

 • Titel
  Vaste Bezoeker
 • Verjaardag 29 oktober

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 Home
 • Processor
  intel core i5
 • Geheugen
  6GB Ram
 • Harde Schijf
  1TB HD, 128GB SSD

Contact Info

 • Website URL
  https://jonasgamertv.com

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

755 profielweergaven
 1. Opstart verbazing

  Helaas is er geen mogelijkheid om het zelf te doen. Alles wat we nu moeten doen is wachten tot een forum moderator hier komt en het voor je afsluit.
 2. Opstart verbazing

  Error scan, dan het vinkje "Quick scan" NIET aanvinken. (En dan op start duwen.)
 3. Muis doet raar

  Oké, ik doe het zo snel mogelijk! (Kan tot een weekje duren.) Yup.
 4. Muis doet raar

  Oei, slimmeke da'k ben... Blijkbaar waren de batterijen van de bijze muizen leeg. Sorry!
 5. Muis doet raar

  Bedankt!
 6. Opstart verbazing

  Wow. Geen probleem!
 7. Muis doet raar

  Tadaa!: FRST.txt Addition.txt
 8. Opstart verbazing

  Geweldig! Wil je even je computer opnieuw opstarten, en dan kijken hoe het gaat?
 9. Muis doet raar

  Hallo! Ik heb die Java update scheduler terug kunnen inschakelen. Er is echter geen enkel spoor van een McAfee programma.
 10. Opstart verbazing

  Hmm. Vink dan toch maar een keer 'Quick scan' aan. Dat is beter dan niets.
 11. TP link beveiligen

  Dag Yvonne, Je kan het beste onderstaande stappen volgen: Verbind met je TP link. Open een web browser (Chrome, Firefox,...) Ga naar tplinkeap.net U zou nu zo'n scherm moeten zien: Bij username en Password vult u beide keren "admin" in (Zonder de ""), en drukt u op Log In. Hier komt dan een venstertje tevoorschijn waarin u een nieuwe username en passwoord moet maken. Hier gaat u naar het tabblad "Wireless". Daar scrolt u naar beneden en klikt u op "None". Dan selecteert u WPA-PSK uit het dropdown menu. Bij "Wireless password" vult u het wachtwoord naar keuze in. Zet een vinkje bij "Portal", en duw op "Ok". Success! Mvg, Jonas Edit: Oei, ik zie net dat Stegisoft heeft gereageerd terwijl ik aan het typen was. Sorry! (Kies maar welke u uitvoert.) (Sorry voor de afbeelding hieronder, die krijg ik niet weg.)
 12. laptop aansluiten tweede monitor

  Hadeve, ik kan u wel helpen, maar ik kan niet echt aan uw post aan uit. Ben ik juist dat u een laptop heeft, en daar een beeldscherm wilt op aansluiten? Mvg, Jonas
 13. Minecraft base command eclipse!

  Kunoke, Ikzelf maak geen plugins voor minecraft, maar ik programmeer ook in lua. Ik zou gebruik maken van variable.substring(x) Voorbeeld waarin s1 staat voor het bericht dat de speler heeft gestuurd: String s1 = /kit Hallo! Dit is een test System.out.println(s1.substring(5)) Dit zou dan "Hallo! Dit is een test" moeten geven. Mvg, Jonas (Laat je ook iets weten van de afloop? )
 14. Zwart scherm laptop

  @Sercan, Als je nog eens een zwart scherm hebt, schijn er dan met een zaklamp van heel dichtbij op. Zie je dan heel donker nog het beeld dat er laatst op stond? (Vereenvoudigde controle van @stegisoft ) Succes!
 15. Muis doet raar

  Aha, die java updater staat al weer aan!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×