Ga naar inhoud

AsjePc

Lid
  • Items

    288
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over AsjePc

  • Verjaardag 29 oktober

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 10 Home
  • Processor
    intel core i5
  • Geheugen
    6GB Ram
  • Harde Schijf
    1TB HD, 128GB SSD

Contact Info

  • Website URL
    https://jonasgamertv.com

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

25.561 profielweergaven

AsjePc's prestaties

  1. Hehe, tegen 2u was ie klaar. Er waren geen bedreigingen gevonden. Ik gok dat het dan in orde is? Logboek in bijlagen. Nog 1 dingetje, sinds de fixlist uit te voeren is de knop "bureaublad" in mijn verkenner niet meer mijn effectief bureaublad: Terwijl mijn effectief bureaublad hier staat: C:\Users\jonas\OneDrive\Computer\Computermappen (afbeeldingen, video's,..)\pcMappen\Bureaublad\ Heeft daar jaar en dag gestaan, ook geen idee meer waarom ik dat ooit aangepast had. scanlogboek.txt
  2. Verdorie, de scan staat op sinds 18u30 ongeveer maar is nog steeds lopende.. Hopelijk over een uur of 2 wat meer vooruitgang Heb voor de rest van de dag de hele tijd m’n laptop nodig gehad, vandaar.
  3. Zie bijlagen. Wel spijtig dat m'n shortcuts op m'n taakbalk weg zijn, maar die zet ik later wel terug. (buiten 1tje, die staat er nog) Fixlog.txt
  4. Hoi, sorry voor het late antwoord. Ik was vergeten vermelden dat ik op vakantie vertrok. Ik breng het vandaag nog in orde.
  5. Bedankt. In bijlagen de logbestanden. Addition.txt FRST.txt
  6. Hi, De laatste tijd loopt m'n laptop vaak precies tegen z'n limieten aan, ongeacht z'n 16GB ram. Je merkt dat hij niet zo vlot loopt, hapert soms, loopt soms voor even vast,... Ik gebruik een HP Envy x360. Een paar weken geleden heb ik om een film te zien een programma gedownload om m'n max volume te verhogen want dat is niet veel soeps met deze laptop. Volgens mij zat daar iets van malware bij. Daarstraks kwam er rechtsonder een venstertje of ik microsoft edge als standaardbrowser wilde instellen, maar de tekst was heel wazig. Heb er dus niet op geklikt, maar via taakbeheer gekeken wat het was: "bgaupsell.exe". Opgezocht, lijkt een trojan te zijn als ik het goed begrijp. Dus: - Anti malwarebytes gedownload: vindt niks - Spyhunter gedownload: vindt een heleboel, maar voor de "gratis proefperiode van 7 dagen" moet ik 84 euro betalen, dat wordt het hem niet.. Enkele resultaten ervan: 3. Norton aangekocht dan maar, (de basisversie), volledige scan gedaan ipv snelle scan: vindt niks. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen om hier vanaf te komen. Alvast bedankt! Groetjes Jonas
  7. Probleem is opgelost! Ik heb uiteindelijk in apparaatbeheer de netwerkadapter verwijderd (rechtsklik -> verwijderen). Toen ik de vraag kreeg of ik de drivers mee wilde de-installeren, klikte ik op ja. Daarna opnieuw opgestart. Geen internet eerst. Dan driver opnieuw geïnstalleerd (had die gelukkig reeds gedownload). Daarna weer internet en sindsdien niet meer weggevallen! Slotje mag erop Bedankt voor de hulp!
  8. Ok, doen we I'll keep you posted! (zal voor eind deze week zijn)
  9. Net driver opnieuw gedownload & geînstalleerd. Daarna herstart. 10 min later weer van dat...
  10. Hi! Ik heb sinds vrijdag een nieuwe laptop (HP ENVY x360 15-ey0004nb), gekocht bij Coolblue als tweedekansproduct. Het valt me op dat ik best wat netwerkproblemen heb. In ieder geval: meer dan dat zou moeten.. Ik beschrijf ze even: Probleem 1: DNS_PROBE_POSSIBLE Soms uit het niets kon ik geen verbinding meer maken met internet. Eerst enkel met Brave browser, de volgende keren met geen enkele browser, en ook Discord gaf geen kik meer. Ik kreeg telkens deze error. Oplossing? Herstarten.. Heb nu sinds deze middag na het nog een paar keer voor te hebben mijn dns server manueel ingesteld op die van Cisco. Tot hiertoe dat probleem niet meer gehad. Probleem 2: Internetverbinding valt weg Ja, echt gewoon niks meer. Dus dan ga ik naar de wifi netwerken om weer verbinding te maken, maar dan staan er plots geen beschikbare netwerken bij. In het begin herstartte ik telkens. Toevallig was er dan ook een update die een herstart nodig had.. Nu is de laptop volledig geupdated. Nu, altijd herstarten vond ik maar lastig, dus besloot ik vanuit de instellingen dan maar de probleemoplosser te runnen. Deze lost het probleem tijdelijk op door de netwerkadapter opnieuw in te stellen, als ik het goed begrijp. Zit vandaag al op 4 keer dat ik dit moet doen.. En ik ben pas wakker vanaf 12u 🙈 Wat ik reeds probeerde Probleemoplosser dus. Ook met Coolblue gebeld. Ik kan eventueel omruilen maar er is geen 2dekans product meer, dus dan moet ik nog extra opleggen (€ 130 om precies te zijn). Vind ik precies een jammere zaak. Of ik mag eens langsgaan in hun winkel, dat ze er daar eens naar kijken. Wat kan ik nog proberen? Eens zoeken naar driverupdates voor de netwerkkaart ofzo?
  11. Hoi! Ik ben zo slim geweest om mijn Corsair mechanisch toetsenbord buiten te laten liggen deze nacht. Geen idee of het geregend heeft maar ik denk van wel.. Nu vraag ik me af wat ik het beste doe? Kan ik hem nog gewoon inpluggen / welke voorzorgen neem ik?
  12. Hoi, Morgen hebben we examen Data Science op school, waarbij we een actieve internetverbinding moeten hebben om een online examen in te vullen, maar voor de rest mag er geen enkele verbinding actief zijn met internet, enkel die website.. Dit wordt in het oog gehouden met een programma waarvan we op het einde van het examen een logbestand moeten uploaden.. Andere verbinding dan die website = fraude = 0 Nu; het is wel een open boek examen, dat wilt zeggen dat we alles dat lokaal op onze laptop staat mogen gebruiken.. Ik zou dus graag mijn notities in Notion & OneNote willen gebruiken. Dit mag, maar ik ben bang dat als ik perongeluk iets bewerk, dat beide tools dan connectie gaan maken met het internet om deze wijziging te synchroniseren, en dan ben ik dus gebuisd.. Ik heb daarnet via de firewall een blokkade voor notion toegevoegd, maar als ik er iets in typ dan updated het nog steeds op de website van notion.. Waarde van "dit programma": C:\Users\jonas\AppData\Local\Programs\Notion Hoe zou ik OneNote & Notion kunnen blokkeren van internettoegang?
  13. HET IS GELUKT!! Vandaag stond de nieuwe layout er opnieuw bij Mag gesloten worden.
  14. Bedankt! Volgens mij was het nog anders, maar het kan wel hoor. Ik dacht dat ze echt heel het lint opnieuw hadden "uitgevonden"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.