Ga naar inhoud

Broere69

Lid
  • Items

    126
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Broere69

  1. Sorry droske maar als je geen rechten hebt zal je deze toch ook niet kunnen verwijderen? je account veranderen met adminrechten. en zou moeten werken.
  2. Ok geen probleem, neem eens een printscreen van je apparatenbeheer en plaats die hier. Normaal zal er een uitroepteken ergens bijstaan.
  3. Download eens het progje van Intel En laat het zijn werk doen normaal zal hij de drivers wel installeren die van Intel zijn en ook updaten.
  4. Idd klopt ik heb ook die problemen gehad, en heb dan gewoon windows opnieuw geïnstalleerd. Was toch eens nodig en kan nooit geen kwaad eens een nieuwe instal.
  5. Heb je al geprobeerd met een extern scherm?
  6. Inderdaad de batterij vervangen zoals porrelaar aangeeft.
  7. Ja Doe eens wat droske zegt zo hebben we allemaal een beter overzicht. En kunnen we meehelpen zoeken naar de gepaste oplossing.
  8. of De KB4557957-update verwijderen normaal moet het dan wel terug werken.
  9. Ik zie nu al dat je Bios niet up-to-date is, die is van 2017. De laatse versie is van 2020. Als ik het goed voor heb staat hier de laatste versie van je bios. https://www.asrock.com/mb/AMD/X370%20Killer%20SLI/index.asp#BIOS
  10. Dat zijn oude drivers, je moet de laatste versie er van nemen. bv 2019 of 2020 als er staan. Begrijp je? Anders tegen de middag ben ik terug en neem ik eens je pc over indien je wenst en dan probeer ik het op te lossen voor je.
  11. Doe de test eens opnieuw. De scan https://downloadcenter.intel.com/ En neem get started rechts boven
  12. gewoon uit de usb-poort halen en opnieuw insteken die zal automatisch opnieuw installeren. Zie dan eens of er opnieuw een geel uitroepteken er bij staat dan.
  13. ik vind het heel raar. Ik zie niets verdacht uit de log. Wat je wel kan proberen is: Verwijder de harddrive eens uit apparatenbeheer uithalen dan en dan opnieuw installeren Check of alles up-to-date is Drivers pc in u geval DELL +bios https://www.dell.com/support/home/nl-be?app=drivers Laat ook eens een scan doen bij Intel https://www.intel.com/content/www/us/en/support/intel-driver-support-assistant.html Is windows up-to-date
  14. Download eens speccy en neem eens een printscreen en plaats die hier.
  15. Download eens speccy en neem eens een printscreen en plaats die hier.
  16. Met de hub zie ik geen fouten, maar wel bij je externe op je printscreen, Als je externe in een andere usb-poort steek heb je die fout ook staan?
  17. Heel raar, bedankt Dasle om bijstand te verlenen. Hoe meer kennis hoe sneller het probleem kan opgelost worden.
  18. is het een externe schijf sata of SDD? En lig die externe schijf aan die hub of niet? Maar zoals Stegisoft ook aangeeft is het beter eentje met stroom te kopen.
  19. Kleine aanvulling: Maak een back-up van je gegevens en haal externe schijven van je systeem tijden de update.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.