Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Yoyo

Lid
 • Aantal items

  124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Yoyo

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

806 profielweergaven
 1. Ik heb in hotmail instellingen bij ongewesnte mail lijsten wat zitten proberen met adressen bijvoegen en verwijderen, maar dat helpt niet. ---- Last minute: Uiteindelijk heb ik wel opgemerkt dat er plots WEL zo'n naam met aanhalingsteken verwijderd BLIJFT door het kruisje aan te klikken, maar dit gebeurt maar na een aantal uur....! Het neemt hotmail server dus blijkbaar tijd om zo'n verwijderingsopdracht als blijvend te verwerken !?!? Ik moet nog meer testen doen of het voor al die namen met aanhalingstekens zal werken. Er is dus hoop... Alleszins hartelijk dank voor de aangeboden hulp, Passer!
 2. Ik denk dat je nog niet duidelijk hebt begrepen dat de aanhalingstekens niet in de mailadressen zelf zitten, maar voor en achter de naam die gegeven is aan het mailadres. zo dus: Bijvoorbeeld een mailadres abcd@fjkejf.comm opgeslagen (niet door mij!) ergens in de cache onder de naam 'Jan Peeters'. de aanhalingstekens staan dus bij die jan peeters, niet in mailadres zelf.
 3. Als ik ingelogd ben bij Hotmail vind ik nergens een instelling om autocorrecties of zo aan te passen. Ik had nog dit gevonden: https://askleo.com/how-do-i-use-and-clear-outlook-com-contacts-and-auto-complete-suggestions/ maar als ik op het tandwieltje klik in hotmail, dan zie ik nergens die more mail option staan. Nergens vind ik bijvoorbeeld een optie "only suggest perople in my contact list" enz.
 4. 1/ Ik bedoel echt aanhalingstekens. Zoals ik in mijn OP hebt geschreven : 'Jos Peeters'. Dit de naam waaronder het emailadres (dat op zichzelf zonder aanhalingstekens is) 2/ bij mij staat er ook een kruisje achter. Zie mijn vorige post.
 5. Met de Delete toets gebeurt er helaas helemaal niets. Ik kan het kruisje klikken bij zo'n adres tussen aanhalingstekens en het verdwijnt , maar dit is tijdelijk. De volgende maal dat ik inlog of de pagina verfris of een adres zoek staat die er weer! Eigenlijk alsof het een adres zou zijn die in de Personencontacten werd aangemaakt. Maar zo'n adres tussen aanhalingstekens staat niet in de Personencontacten, dus ik kan hem daar ook niet verwijderen. Niemand anders die dit probleem heeft?
 6. Hallo, Ik weet niet of de titel goed is gekozen maar het gaat om het volgende. Wanneer ik in Hotmail ben ingelogd en op 'nieuw bericht' klik kan ik vervolgens in de "AAN" mailadresbalk enkele letters intikken waarbij dan spontaan een lijst van mailadressen worden voorgesteld die deze letters (in die volgorde) bevatten. In die lijst staan adressen die in mijn Contactpersonenlijst staat, maar ook andere adressen die ingetikt werden (of mogelijk afzenders van mails die naar mij gezonden werden) Ik wil nu deze voorbeeldlijst opschonen omdat ik in het verleden een verkeerd (oud) mailadres had geselecteteerd. Zoals u wel weet volstaat het om in die voorbeeldlijst met de muis naar een gewenst voorbeeldadres te gaan en dan rechts het kruisje te klikken waardoor het adres verwijderd wordt uit de lijst. Let wel, adressen die in mijn Contactpersonen staan kunnen op die manier niet verwijderd worden. Andere adressen wel. Maar nu het probleem: In de voorbeeldlijst staan ook voorbeeldmailadressen onder een naam die tussen aanhalingstekens staan zoals bijvoorbeeld: 'Jos Peeters'. Blijkt nu dat deze adressen met aanhalingstekens NIET kunnen verwijderd worden. Nochtans staan deze ook niet in mijn Contactpersonenlijst... Hoe kom ik aan die namen tussen aanhalingstekens, en vooral: hoe geraak ik ze kwijt?
 7. Hartelijk dank voor info, iedereen. Grote opluchting, ik heb de link van Porrelaar eindelijk even kunnen uittesten en inderdaad, dit werkt behoorlijk! Een nadeel is wel dat als er gezocht wordt in alle mails, dan duurt het wel een paar seconden tot de zoekfunctie alle mails doorlopen heeft, dit vermoedelijk omdat er zovele mails in die maps zitten ... Maar daar valt wel mee te leven als het niet beter kan. Is het correct dat, rekening houdend met de oplossing van Porrelaar, ik van de veronderstelling mag uitgaan dat er eigenlijk geen oplossing is om de indexering correct te laten verlopen? Ik wil wel de Farbar wel eens laten draaien, maar ik weet niet hoe ik eerst van alle mails en mappen in één actie een backup kan maken. Of moet ik los van elkaar de hoofdmappen exporteren (ik heb naast Personal Folders nog twee andere mappen vol submappen) ?
 8. Hier ben ik weer. Ik zit nog steeds met het probleem van die vervelende MSN page die opduikt bij afmelden uit hotmail. Er wordt verwezen naar een link voor een userscript van greasemonkey, maar die lijkt na al die jaren niet meer bereikbaar. Ken iemand mij verder helpen met zo'n script om bij afmelding hotmail niet meer automatisch op die MSN page te komen? Ik werk met Firefox.
 9. Dank porrelaar voor reactie. Het indexeren gebeurt automatisch. Weet je nog waar je dit moet uitschakelen?
 10. Hallo Droske, ik kan momenteel niet bij die andere computer, dus ik kom hierop terug als die Farbar kan uitvoeren. Ik hoop dat ik een goede backup van alle mail mappen kan uitvoeren want ik wil absoluut niets verliezen in die mappen. Ik heb geen ervaring met exporteren van mail mappen dus dat moet ik nog even uitzoeken. Ik kan nog volgende toevoegen. Ik stel vast de zoekfunctie niet werkt in de mappen en mails die in één welbepaalde map zitten. Nochtans is deze map wel vermeld in de lijst waar de indexering wordt uitgevoed. Maar om een ongekende reden doet hij het dus niet in die map, submappen en mails...
 11. Veilig of niet is nu even niet terzake. De backup... welja, een van de mappen verliezen zou een katastrofe zijn. Ik heb het niet over 'berichten'. De indexing betreft 'items'. Wat die 'items' precies betekent weet ik niet, dat is voer voor experten zoals op dit forum (mogelijk zijn 'items' enkel letters en tekens of zo, who knows?). Bovendien, toen outlook 2007 draaide op windows 7 was er geen enkel probleem om alle 'items' te indexeren en dus in alle mail mappen te kunnen zoeken. Geen reden dus dat het bij windows 10 niet moet lukken, hoop ik althans.
 12. Hallo iedereen, Computer draait op Windows 10. Om professionele redenen is oude MS Office 2007 geïnstalleerd. Probleem is dat in Outlook de 'instant search' functie (zoeken in mijn mail mappen) niet correct werkt. In sommige mappen zoeken geeft resultaten, maar voor de meeste mappen geeft zoekfunctie geen resultaat. Er is een melding dat de 'indexing' niet volledig is. Ik heb dan een 'rebuild' uitgevoerd, maar na een 20.000 items stopt deze. Dit terwijl er nog een 60.000 items niet geindexeerd zijn. De computer langer laten draaien lost het probleem niet op. De 'rebuilding' lost het probleem niet op. Weet iemand wat hier aan de hand is? Bestaat er een goede website die dit probleem aanpakt? (Ik heb momenteel geen toegang tot de computer met het probleem, dus ik kan nu nog geen screenshots bijvoegen, mocht het nodig zijn...). Bij voorbaat dank voor elke hulp.
 13. Dank voor deze uitgebeide info. Ja, ik bedoelde uiteraard afmelden ipv afsluiten. MSN is niet als Homepage ingesteld. Optie 1 doe ik eigenlijk niet graag. Want aangezien je niet afmeldt bij Hotmail, dan wordt hotmail geforceerd afgesloten wanneer je firefox sluit en/of de computer sluit. Vroeger was het toch zo dat Hotmail dan reageerde met lastige meldingen dat hotmail niet afgemeld is zoals het hoorde, of dergelijke -voor zover ik mij toch herinner. Optie 2 zal ik nu uitproberen. Ik heb uw uBlock Origin geïnstalleerd bij Firefox. Ik laat nog wel iets weten hoe het evolueert.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.