Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Yoyo

Lid
 • Aantal items

  145
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Yoyo

 • Titel
  Geregeld Bezoeker

Recente bezoekers van dit profiel

968 profielweergaven
 1. Dat had ik allemaal gedaan, maar helpt niet. De usb kabel niet vervangen (nogal omslachtig want loopt achter kasten enz), maar daar is geen probleem mee vermits het toestel verder normaal werkt betreft printen. En ik kan scannen vanuit de windows scanner app. Het probleem daarbij is wel dat die windows scanner minder beeldwaliteit opties geeft dan via de HP scan software. En het feit dat ik de doelmap niet kan veranderen vind ik ook wel jammer. Ik kan wel vanuit PAINT scannen, maar ook daar zijn er weinig opties, en PAINT biedt ook maar een beperkt aantal beeldverwerkingsmogelijjkheden (ik was gewoon om met Photoshop te werken met layers en zo...) Ik merk dat in totaal twee mogelijkheden zijn om met HP te scannen: via een de HP Deskjet F4500 TWAIN -dewelke ik altijd heb gebruikt en nu plots niet meer werkt-, of een WIA HP Deskjet F4500 dewelke wel werkt (via Paint) maar dus met beperkte opties... Ik vrees dat ik het dat ik het daarmee zal moeten doen.
 2. Dit zijn de plug ins Ze zijn uitgeschakeld. Kunnen ze dan kwaad berokkenen aan de werking van schemrbeveiliging?
 3. ik kan nog het volgende toevoegen. Ik heb HP scan doctor gedownload. Deze vindt geen problemen. Toch kan ik niet scannen!
 4. Ik kan niet. Ik stel nu vast sinds de aankoop van mijn computer 4 maanden geleden er geen hestelpunten zijn aangemaakt!! Weer zo'n nalatigheid van Windows 10! Nooit voorgehad met Windows 7.
 5. Ik ben sinds enkele maanden bezig met een website op webnode. Hier mijn mening. Ik had vroeger reeds enkele vrij omvangrijke sites gemaakt op Weebly, maar omdat ze daar dan plots op elke pagina onderaan het scherm een vette erg storende pop-up publiciteit voor Weebly deden verschijnen (mogelijk nu nog steeds?) was ik overgestapt op Webnode. Zolang de site niet al te groot werd lukte het vrij vlot, maar ik zit nu ondertussen aan meer dan een honderdtal afbeeldingen en evenveel tekstblokjes, en daardoor -vermoed ik- wordt het werken met de site sterk vertraagt, vooral écht storend tijdens het typwerk! Een algemeen probleem met webnode is ook dat het verschuiven/herplaatsen van afbeeldingen niet zo vlot gebeurt in bepaalde gevallen. Als je bijvoorbeeld een hoop afbeeldingen onder elkaar hebt staan en dan een tekstblok naast een van die afbeeldingen wil plaatsen dan lukt dit niet, mij toch niet, maar omgekeerd gaat wel: de afbeelding naast een tekstblok schuiven lukt zonder probleem. Toch vind ik het allemaal dus wat stroef, in vergelijking met Weebly. Ik weet dus niet of ik nog webnode ga gebruiken. Zeker niet voor grotere sites.
 6. Hallo Het probleem waarvan sprake in deze topic is weer opgedoken. Ik heb nu opnieuw de software geïnstalleerd, maar geeft geen oplossing. Het toestel (printer/scanner) opnieuw geïnstalleerd op pc, zonder oplossing. Herstarten, usb enz allemaal uit en opnieuw insteken, het helpt niets. Wat kan deze keer de oorzaak zijn?
 7. Dit weet ik eigenlijk niet. Ik weet bijvoorbeeld ook niet of het altijd na dezelfde tijd dat de computer is opgestart optreedt. Daarvoor moet ik veel meer gaan testen. Wat veel tijd vergt want telkens ik probeer of de schermbeveiliging gaat werken, moet ik weer wachten tot de ingestelde wachttijd verlopen is om te kijken of de schermbeveiliging aanslaat. Wel, ik heb hier nu precies dezelfde programmas op staan als bij mijn vorige computer (windows 7) en daar trad het probleem gedurende 10 jaar niet op. Nieuwe dingen geprobeerd heb ik niet gedaan. Ben geen prutser in de computer... Ken daar te weinig voor. Ik zie wel dat er twee zogenaamde plug ins zijn ingeschakeld.
 8. Hangt er een beetje van af hoe omslachtig die 'dingen' zijn om te proberen. Bedoel je dat er moet gesleuteld worden aan interne data van Windows met gevaar iets verkeerd te doen?
 9. Hallo Passer, Bedoel je dit?
 10. Hallo, Ik heb twee problemen met de schermbeveiliging. 1/ Wanneer ik de computer start loopt alles gesmeerd, na de ingestelde tijd treedt de schermbeveiliging in werking. Alhoewel niet met om het even welk type. Het zwarte beveiligingsscherm werkt wel, maar niet de bubbels of enige andere. 2/ Na enige tijd treedt de schermbeveiliging niet meer in werking. Ik heb andere tijden ingesteld, alsook voor de slaapstand, maar niets helpt. Het is moeilijk uit te maken hoe lang na het opstarten van de computer dit fenomeen optreedt. Ik kan bijvoorbeeld (nog?) niet uitmaken of het bijvoorbeeld enkel optreedt als ik met bepaalde programmas zou werken... Soms heb ik de indruk dat als ik geen enkel programma open na de opstart, dat het de schermbeveiliging wel blijft werken, maar soms ook dan weer niet. Ik ben het testen een beetje moe. Weet iemand raad? Nog dit: ik heb deze computer nog maar onlangs geleden gekocht, ik weet dus niet of dit probleem mogelijk reeds bij de aankoop in de computer zit...
 11. Welnu, bij mij werkt het dus niet. Maar hoe is het toch mogelijk dat je hier nu weer mee komt aandraven. Ik heb jou zojuist in mijn vorige post duidelijk gemaakt dat als doelmap een map in AFBEELDINGEN is aangeduid. Je leest ook mijn post maar voor de helft hé? Niks van slag. Ik weet precies waar ik mee bezig ben. Droske, ik laat het hierbij. Wij kunnen niet meer op dezelfde golflengte converseren, vrees ik. Jammer. Dit is wel de eerste keer dat dit mij overkomt. Ik vrees dat jullie mogelijk overbelast zijn met probleemvragen, mijn begrip hiervoor, maar de gevolgen laten zich dan wel voelen. tot later nog eens.
 12. Dank je, Kape, alle problemen nu opgelost! Fantastisch 👍
 13. Dat is makkelijk om te zeggen uiteraard. Maar goed, ik ga er niet over redetwisten. Antwoord aub op mijn vraag concreet als jij op jouw computer doet wat hieronder staat of het bij jou lukt dat automatisch enkel de nieuwste fotos kan worden geïmporteerd. stel vandaag importeer je al je foto's van smartphone in de doelmap "ABC"genaamd foto's in map Afbeeldingen. Stel nu dat je ergens volgende week nieuwe foto's op je smartphone hebt staan. Doelmap blijft dezelfde. Als je de smartphone met computer verbindt, dan gaan alweer alle fotos die op de smartphone staan, ook dus deze die reeds werden geïmporteerd, opgelijst worden. Op zich is dit reeds fout want bovenaan de popup stond gemeld: "Zoeken naar nieuwe foto's en video's", maar goed, dat laat ik nu even in het midden. Bij alle fotos krijgen automatisch een vinkje. Alle fotos staan automatisch geselecteerd. Je kan dan inderdaad alle geselecteerden opheffen, en dan 'nieuwe selecteren' klikken. Wat gebeurt er dan? Gaan enkel de fotos die vroeger nog niet werden geïmporteerd nu met een vinkje te komen staan zodat je enkel de nieuwe zal importeren? Neen dus. Wel, bij mij toch niet... Bij jou wel? Of wat doe ik nu nog verkeerd? Ik zal het nog eens anders vragen om zeker te zijn dat je mij begrijpt. Als jij op de knop 'nieuwe selecteren' klikt, welke foto's worden er dan met een vinkje aangegeven? Alle fotos? geen enkele foto, of enkel de nieuwe foto's? Let wel, ik vraag niet of je manueel foto's kan aanklikken. Daar gaat de vraag niet over.
 14. Sorry, Droske, maar het wordt echt te gek voor woorden. Nergens heb je mij geschreven dat het met een map in Afbeeldingen wel lukt, maar niet met een map in Documenten. Nu goed, ik heb het dan nog maar eens geprobeerd met een map in Afbeeldingen, en ook dan werkt het niet ENKEL de foto's die nog niet werden geïmporteerd AUTOMATISCH worden geselecteerd om dan te kunnen importeren. Ook dus niet als je de knop "nieuwe selecteren" aanklikt. Concreet nu: Concreet: stel vandaag importeer je al je foto's van smartphone in de doelmap "ABC"genaamd foto's in map Afbeeldingen. Stel nu dat je ergens volgende week nieuwe foto's op je smartphone hebt staan. Doelmap blijft dezelfde. Als je de smartphone met computer verbindt, dan gaan alweer alle fotos die op de smartphone staan, ook dus deze die reeds werden geïmporteerd, opgelijst worden. Op zich is dit reeds fout want bovenaan de popup stond gemeld: "Zoeken naar nieuwe foto's en video's", maar goed, dat laat ik nu even in het midden. Bij alle fotos krijgen automatisch een vinkje. Alle fotos staan automatisch geselecteerd. Je kan dan inderdaad alle geselecteerden opheffen, en dan 'nieuwe selecteren' klikken. Wat gebeurt er dan? Gaan enkel de fotos die vroeger nog niet werden geïmporteerd nu met een vinkje te komen staan zodat je enkel de nieuwe zal importeren? Neen dus. Wel, bij mij toch niet... Bij jou wel? Of wat doe ik nu nog verkeerd?
 15. usb Nergens iets van update te bespeuren. Zoals ik reeds schreef staat mijn printer/scanner ook niet meer in de lijst "printers en scanners" en als ik deze opnieuw wil aanvullen in die lijst vindt de zoekfunctie de HP Deskjet F4500 series printer niet meer op internet... Dus mijn prineter/scanner kan niet meer gebruikt worden?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...