Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

nostrafriedus

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Jep thanks, Het is gelukt ! Alvast bedankt voor de info, groetjes.
 2. Ok, bedankt voor de uitleg. Het rare is dat de try versie eerst wel lukte, maar de officiele versie dan weer niet. Ik heb terug de 12 versie ingezet en tot hiertoe zonder problemen.
 3. Laat je niet misleiden door de naam oudjes haha. Ik kan alleen zeggen dat je er veel kan leren. Ik zag zelfs een lesje Plakken in selectie. En een topic heb ik niet, ik reageer gewoon op psp en filterproblemen. Leuk weekend !
 4. Graag gedaan, misschien kan ik je dit aanraden als je echt een beginner bent. Start kies daar oudjes psp en klik daar Paint shop pro en kies jouw versie. Je hebt daar een hele hoop beginnerslesjes, zo leer je het programma kennen. Succes en groetjes.
 5. Ik veronderstel dat je dus een selectie gecopyeerd hebt. Dan ga je op de bovenbalk staan van je plaatje, klik daar rechtsmuis en kies uit de mogelijkheden van het snelmenu. Plakken als ... nieuw plaatje, plakken op nieuwe laag, plakken in selectie ... als je dit laatste doet, doe het dan best op een nieuwe laag. Succes en groetjes.
 6. Ik heb niets gehoord of gezien, dus ik veronderstel dat je probleem opgelost is ondertussen. Succes met je psp en je filters, groetjes
 7. Is hier al een oplossing voor gevonden ? Ik heb iemand met hetzelfde probleem. De setup doet het hier perfect, daar start hij maar blokkeert gewoon een paar seconden later. Een oplossing zou welkom zijn indien die bestaat. Beste groeten.
 8. Heu is dat hier nu al opgelost of niet ? Zo niet, moet ik weten, besturingsysteem van windows welk dus en indien windows 7 dan 32 of 64 bit aangeven. Als ik dat weet kan ik je verder helpen. Groetjes.
 9. Hoi Jansje, IK heb ook psp x3 corel, en heb de meeste filters wel aan de praat. Ik moet dan wel weten wat je besturingsysteem is vb windows xp of ander. Vertel me ook wat je al deed of niet deed. dan probeer ik je te helpen, meestal lukt me dat, als het niet zo is dan ligt het echt aan het filter. Benieuwd naar je reactie, groetjes.
 10. Ik draai Windows 7 met 64 bit ja dat klopt
 11. icmfilter.dll is ook belangrijk mocht die er niet bijzitten
 12. unlimited doet het gewoon niet in psp 13 met win 7 64 bit. Zet er unlimited 2 op dat werkt wel vlot en is de nieuwere versie van de oude unlimited. Succes en groetjes.
 13. Zeg me dan eens welke dll je ingezet hebt en waar. Het filter mura door mij bewerkt kan je hier ophalen, als je verder in orde bent met de dll moet die draaien als een tierelier. Deze kan je zo niet van het net halen. File sent:Mura meister.rarRecipients sent to:help deskFile will be stored for:7 days Succes ! als niet werkt heb je andere nog problemen, geef me dan meer uitleg ivm je dll en zo. Link to file: https://download.yousendit.com/ZGJmRFFXRStCMTd2Wmc9PQ
 14. Hallo, Op windows 7 32 bit en 4 gg heb ik windows live mail draaien. ALs ik email wil opslaan en bewaren doe ik dat als volgt opslaan als eml. Normaal opent die eml dan terug als je hem aanklikt. Dat was een tijd zo, maar nu wijzigen telkens de eigenschappen vanzelf, zodat bij het aanklikken telkens de vraag terugkomt met welk programma wil je dit openen. Ik regel het dan terug via eigenschappen naar windows live mail, dan opent die mail normaal. Maar na het sluiten zijn bij al de eml terug de eigenschappen gewijzigd. Heeft iemand een idee hoe of wat er mis is in deze ? Beste groeten.
 15. Dat noemt men tuben, hier kan je hem ophalen binnen de 7 dagen. File sent:whereeagles_soar_ice.psdRecipients sent to:pc helpforumFile will be stored for:7 days Link to file: https://download.yousendit.com/ZGJmRFFWSWg1UjVjR0E9PQ
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...