Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

nostrafriedus

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nostrafriedus

 1. Jep thanks, Het is gelukt ! Alvast bedankt voor de info, groetjes.
 2. Ok, bedankt voor de uitleg. Het rare is dat de try versie eerst wel lukte, maar de officiele versie dan weer niet. Ik heb terug de 12 versie ingezet en tot hiertoe zonder problemen.
 3. Laat je niet misleiden door de naam oudjes haha. Ik kan alleen zeggen dat je er veel kan leren. Ik zag zelfs een lesje Plakken in selectie. En een topic heb ik niet, ik reageer gewoon op psp en filterproblemen. Leuk weekend !
 4. Graag gedaan, misschien kan ik je dit aanraden als je echt een beginner bent. Start kies daar oudjes psp en klik daar Paint shop pro en kies jouw versie. Je hebt daar een hele hoop beginnerslesjes, zo leer je het programma kennen. Succes en groetjes.
 5. Ik veronderstel dat je dus een selectie gecopyeerd hebt. Dan ga je op de bovenbalk staan van je plaatje, klik daar rechtsmuis en kies uit de mogelijkheden van het snelmenu. Plakken als ... nieuw plaatje, plakken op nieuwe laag, plakken in selectie ... als je dit laatste doet, doe het dan best op een nieuwe laag. Succes en groetjes.
 6. Ik heb niets gehoord of gezien, dus ik veronderstel dat je probleem opgelost is ondertussen. Succes met je psp en je filters, groetjes
 7. Is hier al een oplossing voor gevonden ? Ik heb iemand met hetzelfde probleem. De setup doet het hier perfect, daar start hij maar blokkeert gewoon een paar seconden later. Een oplossing zou welkom zijn indien die bestaat. Beste groeten.
 8. Heu is dat hier nu al opgelost of niet ? Zo niet, moet ik weten, besturingsysteem van windows welk dus en indien windows 7 dan 32 of 64 bit aangeven. Als ik dat weet kan ik je verder helpen. Groetjes.
 9. Hoi Jansje, IK heb ook psp x3 corel, en heb de meeste filters wel aan de praat. Ik moet dan wel weten wat je besturingsysteem is vb windows xp of ander. Vertel me ook wat je al deed of niet deed. dan probeer ik je te helpen, meestal lukt me dat, als het niet zo is dan ligt het echt aan het filter. Benieuwd naar je reactie, groetjes.
 10. Ik draai Windows 7 met 64 bit ja dat klopt
 11. icmfilter.dll is ook belangrijk mocht die er niet bijzitten
 12. unlimited doet het gewoon niet in psp 13 met win 7 64 bit. Zet er unlimited 2 op dat werkt wel vlot en is de nieuwere versie van de oude unlimited. Succes en groetjes.
 13. Zeg me dan eens welke dll je ingezet hebt en waar. Het filter mura door mij bewerkt kan je hier ophalen, als je verder in orde bent met de dll moet die draaien als een tierelier. Deze kan je zo niet van het net halen. File sent:Mura meister.rarRecipients sent to:help deskFile will be stored for:7 days Succes ! als niet werkt heb je andere nog problemen, geef me dan meer uitleg ivm je dll en zo. Link to file: https://download.yousendit.com/ZGJmRFFXRStCMTd2Wmc9PQ
 14. Hallo, Op windows 7 32 bit en 4 gg heb ik windows live mail draaien. ALs ik email wil opslaan en bewaren doe ik dat als volgt opslaan als eml. Normaal opent die eml dan terug als je hem aanklikt. Dat was een tijd zo, maar nu wijzigen telkens de eigenschappen vanzelf, zodat bij het aanklikken telkens de vraag terugkomt met welk programma wil je dit openen. Ik regel het dan terug via eigenschappen naar windows live mail, dan opent die mail normaal. Maar na het sluiten zijn bij al de eml terug de eigenschappen gewijzigd. Heeft iemand een idee hoe of wat er mis is in deze ? Beste groeten.
 15. Dat noemt men tuben, hier kan je hem ophalen binnen de 7 dagen. File sent:whereeagles_soar_ice.psdRecipients sent to:pc helpforumFile will be stored for:7 days Link to file: https://download.yousendit.com/ZGJmRFFWSWg1UjVjR0E9PQ
 16. Hoi, Ik draai windows 7 en heb geen probleem met mura meister. Welke versie van win 7 ? 32 of 64 bit ? Als je mijn filter wil proberen kan je het vragen op ....... PC Helpforum moderator bericht: E-mailadres werd verwijderd om spam te vermijden.Leden kunnen elkaar ook via privébericht bereiken. Dan stuur ik je dat prive. Beste groeten.
 17. Beste, Het probleem is opgelost, hartelijk dank. Die mappen zitten goed weggestopt haha, maar je visie was de juiste. Bedankt voor de snelle hulp, en nog een fijne mooie dag !
 18. Hallo, goede morgen. Zoals de titel laat vermoeden heb ik een probleem met Outlook Express, de berichten laten zich niet meer deleten. Systeemherstel bracht geen soelaas, dus ja ... heeft iemand een tip of idee hierontrent ? Beste groeten.
 19. Nee, het bleef hetzelfde. Iemand heeft gisteravond die pc nog nagkeken en naar ik hoorde nadien lag het probleem bij 2 downloads, maar welke ? geen idee. De persoon die het herstelde ken ik niet en de persoon die met de pc werkt kent er niet genoeg van om dat uit te leggen. In alle geval we zijn al blij dat het terug normaal is met explorer. Toch hou ik er aan je hartelijk te danken voor de snelle en geboden hulp, lukte het niet ... ik heb er toch wat aan opgestoken. Beste groeten en bedankt !
 20. Dit bericht komt er dan op nu zegt hij dns omzettingscache is leeggemaakt
 21. Hoe kan ik die opdracht prompt openen ? Waar vind ik dat ? Ik zit inmiddels op een ander pc, dus moet ff naar de andere lopen.
 22. Hallo, Hier ben dan nog es voor een vraag van een oudere pc. Ik gebruik Xp als besturing en explorer 7. Ik kan mail sturen en ontvangen en msn doet het prima, maar ... ik kan geen url openen of niet op het net komen. Iemand een idee voor de oplossing ? Systeemherstel helpt niet, en explorer al overnieuw ingezet, helpt ook niet. Groetjes, Friedje.
 23. Hallo, goede namiddag. Kan iemand me zeggen waar ik het programma kan downloaden of ophalen, de naam of de duiding is MSN fotowisselaar. Het programma wisselt dus op geregelde tussentijden de fotos die je aangeeft op je msn. Alvast bedankt, groetjes. Friedje.
 24. Beste, ik denk dat we dichter bij de oplossing komen, nergens is een extentie te zien op de bestanden, al geeft de ene wel een icoon en de andere niet. Het zal wel weer ergens een vinkje zijn zeker ? groetjes
 25. Ik denk dat we mekaar niet begrijpen. Onder Extra > Mapopties kan je gewoon geen nieuw maken. Ik zie alleen drie tabbladen > Algemeen > Weergave en Zoeken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.