Ga naar inhoud

Bammens

Lid
  • Items

    583
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Bammens ontving reputatiepunten van porrelaar in Er ontbreken een paar bestanden. Deze bestanden zijn beschikbaar via het installatie- of herstelmedium van windows   
    Op de eerste plaats hartelijk dank dat jullie zoveel moeite hebben genomen. De laptop is, zoals gezegd van mijn dochter. Het is haar oude laptop, zelf heeft ze een nieuwe. Ze vroeg aan mij of ik er eens naar wilde kijken, misschien was het wat voor haar dochter van 15, zeker nu ze niet naar school kunnen en online les krijgen. 
    Alle reacties heb ik met aandacht gelezen en ik ben tot de conclusie gekomen dat het mij niet zinvol lijkt dit 'oude beestje' op te laten knappen, er moet sowieso een nieuwe harddisk in. Dat ga ik allemaal niet meer doen. Mijn kleindochter krijgt van mij een nieuwe laptop.
    Nogmaals hartelijk dank, ik weet door jullie deskundige mening, waar ik aan toe ben. Hier kan een slotje op.
    Vriendelijke groet,
    Bammens.
  2. Vind ik leuk
    Bammens ontving reputatiepunten van clarkie in Websites worden niet geopend   
    Hallo Clarkie,
    Nee, ik zet beslist geen mensen op het verkeerde been.
    Op mijn pc (de pc waar we nu mee bezig zijn) had ik Pinnacle Studio 14 geïnstalleerd. Ik kreeg toen de foutmelding Magic Bullet Looks. Vervolgens heb ik dit probleem aan jullie voorgelegd. Jullie zijn er mee aan de slag gegaan. Inmiddels kwam ik er achter dat Pinnacle Studio 14 met een 32bits pc toch niet naar behoren werkte (te langzaam). Ik heb toen besloten om Pinnacle er af te halen en tevens de pc terug te zetten in de fabrieksstand, te meer daar er in de loop der tijd behoorlijk wat rotzooi op was gekomen en ik van mening was dat "een frisse pc" geen kwaad kan. Voor mij was vanaf dat moment Magic Bullet Looks niet meer aan de orde.
    Misschien had ik jullie dat beter even kunnen laten weten (maar ach... ik ben ook maar een mens)
    Ik hoop dat ik duidelijk heb gemaakt, dat ik niemand op het verkeerde been zet. Ik was misschien te snel en had jullie even op de hoogte moeten brengen.
    Groet,
    Bammens
  3. Vind ik leuk
    Bammens ontving reputatiepunten van Darrenhasp in Kan progrmma's niet verwijderen   
    Hallo,
    Tijdens het installeren van een webcam, kreeg ik de mededeling dat de cam niet kon worden geinstalleerd, omdat er een fout in Windows Installer zit.
    Daarop Windows Installer geinstalleerd, wat niet lukte. Wel installeerde de pc 4 programma's, waarvan ik er 2 heb verwijderd via Programma's wijzigen/verwijderen.
    Twee programma's krijg ik er niet af: Safe Finder Smartbar en LPT System Updater Service
    PC geeft een mededeling, zie foto.
    Tevens krijg ik rechtsonder in beeld een mededeling van Norton: Auto-Protect blokkeerde beveiligingsrisico WS. SecurityRisk 3. Uw computer is veilig.
    Graag reactie en bij voorbaat hartelijk dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.