Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Veng

Lid
 • Aantal items

  404
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Veng

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  Samsung Syncmaster 2270
 • Moederbord
  Asus P8P67-M PRO B3 iP67, SATA600 RAID, USB3.0
 • Processor
  Intel I7
 • Geheugen
  Kingston 2x4GB, DDR3, PC10666, CL9, Hyper X
 • Grafische Kaart
  Asus Videokaart PCI-e GeForce GT520 1GB 1xDVI/HDMI Silent LP
 • Harde Schijf
  Western Digital WD VelociRaptor WD3000HLHX 300GB
 • Voeding
  Cooler Master Voeding Silent Pro M 500W, Modulair
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  Cooler Master Midi Tower Sileo 500 ATX, No PSU (zwart)

Contact Info

 • Website URL
  http://www.relatie-voeding-gedrag.nl/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. Windows Live Mail

  Goede tip falstring. Wekt geweldig . Behalve dat kun je het bericht ook zonder e-mail cliënt lezen: " Verander de extensie om het bestand in een browser te kunnen bekijken. EML-bestanden lijken erg veel op MHTML-bestanden, en als je de bestandsextensie in *.mht verandert, zul je het bestand snel naar een bestandsformaat kunnen converteren dat in Internet Explorer geopend kan worden. Andere webbrowsers kunnen ook MHTML-bestanden openen, maar Internet Explorer is de enige browser die de opmaak correct weergeeft. Met deze methode kun je geen bijlagen downloaden. Uit: https://nl.wikihow.com/Een-EML-openen (Al heb ik onlangs ook alles in Mailstore gezet en heb voldoende back-ups van mijn Thunderbirdfolder)
 2. LAN verbinding valt soms weg

  Klopt. Mijn data back-up ik ook dubbel. Zo'n beetje elke week. Eén kopie op een andere HD en de andere kopie extern en normaal niet draaiende. Zie ook mijn onderschrift.
 3. LAN verbinding valt soms weg

  Fijn dat je verder kunt. Ik maak elke 3 dagen een image van mijn OS. Dat lost veel problemen direct weer op. Ik gebruik daarvoor Macrium Reflect free>
 4. Oude games

  Er zijn wel mogelijkheden om in win7 een xp omgeving te emuleren maar dit is niet echt iets voor noob's. https://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=8002? Realiseer je wel dat je dan ook je beveiligingssoftware binnen de virtuele versie van xp goed op orde moet hebben want anders ben je snel het haasje. Veel beter is het een oude pc aan te schaffen. Bv via de kringloop, daar xp op te zetten en de pc niet met het internet te verbinden.
 5. LAN verbinding valt soms weg

  Het is wel een heel long shot, maar in de vorige update van win10 zat een bug waardoor hij op mijn laptop niet zag dat de utp kabel was aangesloten. Die bug blijkt nu gerepareerd. Niet dat jij dezelfde bug zou hebben, want dan had hij gemeld dat de kabel niet aangesloten was. Ik vertel dit alleen om te illustreren dat het een soortgelijke softwarefout in je OS zou kunnen zijn. Dan kun je lang zoeken.
 6. Onvoldoende ruimte voor Windows Update

  Wat ik zo snel nog niet terug lees is dat je via de verkenner je systeembestanden hebt opgeruimd. Dat kan ook nog wat opleveren (maar mss. niet voldoende?).
 7. Gezien het feit dat de accu een paar dagen goed heeft gefunctioneerd klinkt het voor mij als een defecte accu. Het is bijna een "dead on arrival" Ik zou even contact opnemen met de leverancier hoe verder te gaan. (Als "nooduitgang": De wet kopen op afstand gebied dat een leverancier het product zonder opgaaf van reden terug moet nemen. De periode is in elk geval 2 weken: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/vraag-en-antwoord/kopen-op-afstand-wat-is-belangrijk-om-te-weten) Retour/verzendkosten zijn soms wel voor eigen rekening. https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand
 8. I.v.m. de nieuwe grote update van nu

  " Dan zal het de falls wel niet geweest zijn, - 'k heb hem net binnen en systeemherstelpunten zijn bij mij allemaal verdwenen " Het is normaal dat bij een nieuwe installatie, ook al gaat hij over de oude heen, alle herstelpunten worden verwijderd. Het enige herstelpunt dat bij mij blijft bestaan is het herstelpunt dat voor de hernieuwde installatie gemaakt wordt. Nog een extra reden om met een ander progje een image te maken. Nu heb ik nog images vanaf begin september.
 9. I.v.m. de nieuwe grote update van nu

  Het is deze update: Feature update to Windows 10, version 1709
 10. I.v.m. de nieuwe grote update van nu

  Ik gebruik idd. met volle tevredenheid Macrium Reflect Free. Ik laat wel vrijwel alle instellingen default staan want zo duidelijk vind ik alles niet. (File en folders back-uppen kan zowieso niet in de free versie maar dat doe ik op een andere manier.)
 11. I.v.m. de nieuwe grote update van nu

  Na het updaten was bij mij de systeemherstel niet uitgeschakeld. Ook was er een herstelpunt aangemaakt. Ook al gebruik ik dit nooit want bij mij werkt het voor geen meter.
 12. wat te nemen

  @iEscape: Ik gebruik zonder problemen Malwarebytes Premium met eerst AVG free en nu Kaspersky free. Toch maar even twee pakketten omdat Malwarebytes als AV nieuw is en zich nog niet echt in tests bewezen heeft. Ik ben overgestapt van AVG op Kaspersky omdat AVG free veel popups geeft maar Kaspersky free bovendien tegen phishing beschermt. Mogelijk dat ze elkaar bijten maar daar merk ik niets van. Later heb ik wel voor de zekerheid beide programma's over en weer ge-exclude. En of het mijn systeem weinig belast: geen idee.
 13. Bij mij is vandaag de update opnieuw geïnstalleerd. Geen problemen. Eerder al meldde ik ergens dat die update nog steeds in mijn lijst staat. Ik denk dat die lijst gewoon fout is geweest want de nieuwe update staat nu gewoon bovenaan met de datum van vandaag.
 14. Supersnel opstarten pc met sd

  In elk geval idd. met SSD. Dat scheelt je ruwweg een factor 5 tot 10 in opstartsnelheid. Ze zijn echter nog zo duur dat je meestal alleen kiest om er je OS en progs op te zetten en je data op een klassieke HDD. (Maar ik kan niet in je portemonnee kijken). Kies daarvoor dan weer een 7200 of 10.000 toeren drive.
 15. Idd. Dubbelop is overbodig.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×