Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Veng

Lid
 • Aantal items

  438
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Veng

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Monitor
  Samsung Syncmaster 2270
 • Moederbord
  Asus P8P67-M PRO B3 iP67, SATA600 RAID, USB3.0
 • Processor
  Intel I7
 • Geheugen
  Kingston 2x4GB, DDR3, PC10666, CL9, Hyper X
 • Grafische Kaart
  Asus Videokaart PCI-e GeForce GT520 1GB 1xDVI/HDMI Silent LP
 • Harde Schijf
  Western Digital WD VelociRaptor WD3000HLHX 300GB
 • Voeding
  Cooler Master Voeding Silent Pro M 500W, Modulair
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  Cooler Master Midi Tower Sileo 500 ATX, No PSU (zwart)

Contact Info

 • Website URL
  http://www.relatie-voeding-gedrag.nl/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis
 1. WiFi valt telkens weg

  Ook als je géén android hebt kun je je wifi signaal testen: inSSIDer kun je op je laptop installeren: https://www.computeridee.nl/downloads/netwerken/inssider/
 2. Bestanden weg na ransom-aanval

  " Van zodra ik deze wou inschakelen zette het zichzelf automatisch de hele terug op "uit" (of beter: er stond "starten" en toen "uit") dus het leek zich niet gestart te krijgen. Ook niet langs de "waarschuwingsknop" lechtsonder in het beeld waar me dus gezegd werd dat dit probleem speelde. " Dit is een voor mij bekend probleem. Toevallig gisteren ook weer opgelost. Wat bij mij werkt: Ga naar je desktop MB icon en open de eigenschappen. Ga naar de tab comptabillity en zet onderaan een vinkje bij "Als administrator opstarten". Na een of meer reboots is het bij mij dan opgelost. (Mss moet je hem na de boot eerst nog eens handmatig inschakelen)
 3. Mss is de kalibratie niet meer goed. Lees dit eens door: https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/hardware/waarom-laptop-accu-kalibreren.htm
 4. .pst bestanden in outlook 2016 importeren

  Dit is volgens mij een vast onderdeel van MsOffice. Staat bij mij in het pad: Program Files (x86) -> Microsoft Office -> root -> Office16 (Maar zoeken gaat soms gemakkelijker)
 5. Bestanden weg na ransom-aanval

  Ken je deze site van de NL overheid: https://www.nomoreransom.org/nl/index.html Kan geen kwaad om daar ook eens te kijken.
 6. .pst bestanden in outlook 2016 importeren

  Je kunt proberen om eerst je oude .pst bestand terug te zetten en vervolgens je e-mails te exporteren: https://www.byte.nl/kennisbank/mail-clients-en-providers/export-van-e-mails-maken#Een_e-mail_export_maken_van_Microsoft_Outlook_2010 Daarna zet je je huidige .pst bestand weer terug (maak daar een goede kopie van) en probeer vervolgens dat eerder aangemaakte bestand weer te importeren. Als dit allemaal niet lukt kun je altijd weer terug naar de kopei van je huidige bestand. Verder lijkt het mij niet verkeerd om je .pst bestanden eens op fouten te controleren (maak eerst een back-up) Outlook heeft daar een eigen tool voor: Bij mij stonden er best nogal wat fouten in: Zoek op c: naar " scanpst.exe " en voer die uit
 7. 3.5mm jack kabel probleem

  Ik kan niet alles interpreteren van wat je liet zien. Anderen mss wel. Het lijkt idd software te zijn. Ik kan niet beoordelen of er hardwarematigs nog iets mis kan zijn, Bv. een chip of verbinding welke een andere routing heeft dan blue tooth maar dit lijkt me ver gezocht. Gisteren heeft Ms de nieuwe grote update uitgebracht. Mss dat die een oplossing biedt. (Windows 10 Spring Creators Update nu beschikbaar)
 8. 3.5mm jack kabel probleem

  Heb je al eens via het configuratiescherm gekeken naar "Geluid". Zie je daar een uitgang geluid "afspelen" (de soundbar in het groen omhoog en omlaag gaan? Zo niet, loop dan de "Configuratie" en "Eigenschappen" tab eens na. Je kunt daar het geluid ook testen.
 9. 3.5mm jack kabel probleem

  " Het is zoiezo een probleem in de software van me pc ergens sinds er toch af en toe geluid uitkomt " En weet je zeker dat je niet met een slecht contact (bv van de soldeerverbinding van de connector) te maken hebt?
 10. recuperatie beveiligde bestanden

  " Ik denk dat je e.e.a. dan onderschat. Als ik zeg een "achterdeurtje" dan bedoel ik dat op het nivo van de fabrikant. Die kent de zwakheden van zijn eigen product wel maar of ze dat willen toegeven?
 11. recuperatie beveiligde bestanden

  Het is zo maar een gedachte maar je zou Flashlock zelf kunnen proberen. Ongetwijfeld komt dit vaker voor. Zij zullen wel een achterdeurtje hebben. Ze zullen wel eisen dat je aantoont dat jij de eigenaar van de stick/files bent. Zal niet eenvoudig/goedkoop zijn want je zult hem dan wel op moeten sturen.
 12. Valse waarschuwing

  " Ik kan bij jullie niet op de site komen " Over welke site heb je het dan, want hier kun je blijkbaar gewoon posten? " Wie is TS. " TS, dat ben jij. Topic Starter. Ik twijfelde of ik je met je naam zou aanspreken, maar als anderen meelezen, zeker in een lange discussie, is het voor meelezers duidelijker om je TS te noemen, dan hoeft men niet terug te kijken om wie het gaat. " Maar wie gooit dat er nou in. Mijn provider of Microsoft. " Ik denk geen van beide. Het lijkt er toch op dat er iets gehacked is. Mogelijk de site zelf. De melding is in zo'n slecht Nederlands dat dit niet goed kan zijn. Als je wachtwoordprobleem voor dezelfde site geldt kan die oorzaak ook bij een hack liggen.
 13. Valse waarschuwing

  Gezien de eerste post denk ik dat TS de dans net ontsprongen is. Hij heeft de malware blijkbaar niet geactiveerd door in te stemmen met het verzoek. Als TS alleen Malwarebytes free en Windows Defender heeft geïnstalleerd zou ik toch een betere scanner adviseren. Zo goed komt Windows Defender niet uit de tests.
 14. Valse waarschuwing

  Blijf in elk geval van elke ok-button of doorkliklink af tot je geholpen wordt. Dit lijkt me niet veilig.
 15. Schijf C bijna vol

  Als jij >40 GB maildata hebt is dat ook erg veel. Tenzij je bv. zo video bijlagen bewaart.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×